آریا بانو

آخرين مطالب

4 اشتباه خانم‌ها که منجر به طلاق می‌شود فرهنگی هنری

  بزرگنمايي:

آریا بانو - 4 اشتباه خانم‌ها که منجر به طلاق می‌شود
٣٢٥
٠
برترین ها / طلاق می‌تواند به دلایل بسیار زیادی روی بدهد و هر زوجی با زوج دیگر فرق می‌کند. در بیشتر موارد، به جدایی کشیده شدن یک پیوند زناشویی تا حدودی «تقصیر» هر دو طرف است.
هم شما و هم همسرتان به یک اندازه ممکن است اشتباهاتی کنید که رابطه‌تان را به جدایی بکشاند، اما گاهی یکی از طرفین نسبت به دیگری، لطمه‌های جدی‌تری به رابطه وارد می‌کند که حتی ممکن است خودش هم نداند. زن‌ها و مرد‌ها به شیوه‌های متفاوتی به زندگی مشترک خود آسیب می‌زنند و هر چند هر رابطه‌ای منحصربفرد است، اما برخی از رفتار‌های اشتباه در میان زنان یا مردان بیشتر دیده می‌شوند.
در مورد خانم‌ها یک سری از اشتباهات متداول وجود دارد که می‌تواند سبب دور شدن از همسر، آسیب به کیفیت رابطه و در نهایت جدایی شود. برای اینکه رابطه زناشویی‌تان را سالم و شاد نگه دارید، مهم است که نسبت به این رفتار‌های اشتباه آگاه باشید.
تحقیر و سرزنش
بعضی از خانم‌ها عادت دارند همسر خود را مدام سرزنش کنند، تصمیم‌های او را به باد انتقاد بگیرند و جوری رفتار کنند که او نسبت به خودش احساس بدی پیدا کند و خود را ناتوان ببیند.
این رفتار به اعتماد بنفس مرد آسیب جدی زده و سبب خشم و نارضایتی عمیق می‌شود. ضعف اعتماد بنفس تبدیل به یک سیکل معیوب می‌شود؛ مرد به دلیل نداشتن اعتماد بنفس مرتکب اشتباهات بیشتری می‌شود و زن هم بیشتر از او انتقاد می‌کند و این چرخه همچنان ادامه دارد. مرد خودآگاه یا ناخودآگاه از زن فاصله می‌گیرد تا از خودش دفاع کرده باشد.
مسئله‌ی اعتماد بنفس مخصوصا برای مردان موضوع بسیار جدی و مهمی است. اگر از همسرتان در مورد کار و حرفه‌اش، کمک‌هایش در امور خانه، تعاملاتش با بچه‌ها و ... مدام ایراد بگیرید، او ممکن است با کنار کشیدن و کمتر تلاش کردن واکنش نشان بدهد، زیرا احساس می‌کند هیچ کدام از تلاش‌هایش کافی و مفید نیستند.
مرد‌ها نیاز به تشویق و تائید دارند تا بدانند که برای خانواده‌ی خود مفیدند و بدین ترتیب مورد احترام قرار می‌گیرند. زیر سوال بردن توانایی‌های یک مرد و تضعیف او به احساسی که نسبت به خودش و به عنوان یک همسر دارد آسیب جدی می‌زند. البته توصیه نمی‌کنیم که انتقاد سازنده نکنید، اما باید بدانید حد و مرز این انتقاد تا کجاست و به چه شیوه‌ای باید ارائه شود. یک زن غرغرو و ایرادگیر برای هیچ مردی جذابیت ندارد.
همیشه در اولویت قرار دادن بچه‌ها
رسیدگی به بچه‌ها بسیار مهم است و برای مادر‌ها این حس قوی به طور طبیعی وجود دارد که از فرزندان خود به شدت مراقبت کنند و آن‌ها را به هر چیز و هر کس دیگری ترجیح بدهند. شما به عنوان یک مادر قرار نیست فرزندان خود را نادیده بگیرید، اما برای یک مرد، داشتن زنی که تمام توجه و تمرکزش معطوف بچه‌هاست می‌تواند بسیار ناراحت کننده باشد و فاصله‌ی عمیقی بین زن و شوهر ایجاد کند.
وقتی نقش «مادری» به طور کل بر نقش «همسری» سایه می‌اندازد، رابطه آسیب جدی می‌بیند. وقتی تمام آخر هفته‌ها فقط برای بچه‌ها برنامه ریزی شده، باکیفیت‌ترین اوقات فقط متعلق به بچه‌هاست و گفتگوی زن و مرد هم فقط در مورد بچه‌هاست و هیچ دونفره‌ای وجود ندارد، مرد احساس تردید و نارضایتی می‌کند.
اگر همسر شما هیچ جایگاهی در لیست اولویت‌های‌تان ندارد، عشق و محبتی که باید بین پدر و مادر باشد تا بچه‌ها نیز از آن بهره ببرند از بین خواهد رفت. هر چه شما ارتباط عمیق‌تر و صمیمی‌تری با هم داشته باشید و با هم متحدتر باشید، در پرورش فرزندان خود موفق‌تر خواهید بود. بدون تردید بچه‌ها مهم‌اند، اما اجازه ندهید نیاز‌ها و خواسته‌های آن‌ها همیشه به نیاز‌های رابطه‌ی زناشویی‌تان ارجحیت داشته باشد.
بحث و مشاجره‌های آزاردهنده
اختلاف نظر طبیعی است و در هر رابطه‌ای وجود دارد و نمی‌توان از آن فرار کرد، اما اینکه چگونه آن را پیش می‌برید و کنترل می‌کنید بسیار مهم است و تفاوت زیادی در کیفیت رابطه‌تان ایجاد می‌کند.
البته به شیوه‌ای نادرست بحث کردن اشتباهی است که هم زن و هم مرد می‌توانند آن را مرتکب شوند، اما به نظر می‌رسد رفتار نادرستی است که بیشتر خانم‌ها آن را در پیش می‌گیرند تا آقایان. یکی از بدترین راه‌های بحث و بگومگو کردن این است که سعی کنید چند موضوع را به طور همزمان مطرح کرده و پیش بکشید.
برخی از افراد به جای اینکه در یک زمان تنها به یک مسئله بپردازند، از مشاجره به عنوان فرصتی برای پیش کشیدن تمام نقاط ضعف و کاستی‌های طرف مقابل استفاده می‌کنند. آن‌ها تمام اشتباهات گذشته‌ی طرف مقابل را دوباره زنده می‌کنند و برای چندمین بار به تجزیه و تحلیل و سرزنش می‌پردازند.
همه‌ی این رفتار‌ها غیرمنصفانه است و منجر به حل مسئله و رفع تنش نخواهد شد. چنین رفتار‌هایی می‌تواند باعث شود موضوع به حاشیه برود، به شخصیت طرف مقابل توهین شود و او احساس بی‌دفاع بودن کند. شما باید تمام تلاش‌تان را بکنید تا بااحترام و هوشمندانه فقط روی یک مسئله تمرکز کنید و قصدتان حل مشکل باشد نه صاف کردن حساب‌های قبلی و آزار دادن همسرتان!
حد و حدود قائل نشدن در رابطه با والدین‌
این اشتباه نیز هم مربوط به زنان است و هم مربوط به مردان، اما به نظر می‌رسد مرد‌ها از این بابت بیشتر شاکی‌اند! مشکل از آنجا ناشی می‌شود که هیچ حد و مرزی بین پدر و مادر‌های و فرزندان‌شان که حالا بزرگسال و خودشان پدر یا مادرند وجود ندارد، مثلا دخالت در تصمیم‌گیری‌ها، توصیه‌های نابجا و اصرار به کمک کردن زمانی که درخواست کمک مطرح نشده است.
برای بیشتر مرد‌ها ناراحت کننده است که همسرشان برای حل مشکل یا مشورت گرفتن مدام سراغ خانواده‌اش برود. شما به عنوان یک زن و یک همسر باید بتوانید محدوده‌های رابطه با والدین‌تان را مشخص کنید و همیشه پایبند به این اصول بمانید.
چه زن و چه مرد باید به خاطر داشته باشند که رفتار‌های بد و اشتباه می‌توانند میان همسران فاصله ایجاد کنند، به رابطه آسیب بزنند و طلاق را نزدیک و نزدیک‌تر کنند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/208926/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از کجا بفهمیم افسردگی داریم؟

مرزهای شخصی به دیگران یاد میدهد چطور با شما رفتار کنند

سر و صدای ذهن و روشهای غلبه بر آن

این آدم های منفی باف، ذهن خوان و فاجعه ساز!

پیشنهادهایی برای کنترل و درمان افسردگی و اضطراب؛ دو اختلال توامان

اختلال عاطفی فصلی و شناخت نشانه ها و راه های درمان اختلال عاطفی فصلی

زندگی با یک بیمار اسکیزوفرنی

آیا تنبلی علاج دارد؟

اگر به دنبال بالا بردن اعتماد به نفس خود هستید ، بخوانید

آیا بیماری روانی والدین را به ارث می‌بریم؟

راهکارهای افزایش تمرکز و حضور ذهن

کلاستروفوبیا یا بیماری تنگناهراسی چیست؟علایم و درمان آن

هدف گذاری هم قوانین خاص خودش را دارد

اسکیزوفرنی، شناخت انواع و علائم اسکیزوفرنی و روش های درمان

به کدام یک مراجعه کنیم؟ روانشناس، روانپزشک یا مشاور؟

چطور با کودک درباره فقدان پدر حرف بزنیم؟

چگونه خودتان را بدبخت کنید!

5 روش طبیعی برای درمان اضطراب

چطور در جمع مثل آب خوردن حرف بزنیم؟

علایق و روحیات جنسی - شخصیتی مرد متولد خرداد ماه

افسردگی دوران بلوغ :علائم و درمان آن

7 غذایی که شما را دچار اضطراب می کند

همکارتان اگر این نشانه ها را دارد، از شما متنفر است!!!

10 اقدام برای خلاق‌بودن

پدیده ای پیچیده به نام «سادومازوخیسم»

این گونه همه چیز را به خاطر بسپارید

اهمیت دادن به ظاهر تا کجا نشانه بیماری نیست؟

افسردگی، سقوط به دنیای زیرین و پذیرش مرگ است

با ترس‌های‌تان مواجه شوید؛ راه دیگری در زندگی ندارید!

در چه شرایطی باید به روانشناس مراجعه کنیم؟

استرس و نگرانی؛ بیچاره اعضای بدن تان!

آیا فحش های رکیک باعث تعادل مغزی می شوند؟

اگر انگیزه ای ندارید، بخوانید

ریشه همه اختلاف‌نظرها

این نشانه های می گوید شما افسردگی پنهان دارید!!

خلق و خوی فرزندم تغییر کرده است!

چگونه از شر فکر کردن به او خلاص شوم؟

هنر تعریف کردن و تعریف شنیدن

شکست های عشقی را چطور درمان کنید؟

چرا دروغ نگوییم؟

چرا موفق‌ ترین افراد بیشتر مورد تنفر قرار می‌گیرند؟

آیا می‌توانیم شخصیتمان را تغییر دهیم؟

چگونه با ترس مقابله کنیم؟

با حواس پرتی ام چه کنم!؟

از استرس سبقت بگیرید

تحصیلات، درک و فهم و استعداد را سرکوب می‌کند؟

چطور با نوجوانمان که سیگاری شده، رفتار کنیم؟

کی به سن بلوغ می رسم؟

حالت تدافعی نقش قاتل یک رابطه را ایفا می‌کند! چطور از آن بیرون بیاییم؟

چرا باید به دلمان اعتماد کنیم؟