غذای اصلی/ خورش خلال بادام کرمانشاهی بپزید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - غذای اصلی/ خورش خلال بادام کرمانشاهی بپزید
١٦٥
٠
بیتوته / چی لازم دارم:
گوشت راسته گوساله 300 گرم
پیاز درشت 1 عدد
خلال بادام 150 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده 1 لیوان
لیموعمانی 2 عدد
زرشک سیاه (زرشک معمولی) 3 قاشق غذاخوری
زعفران 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
چطور بپزم:
برای تهیه خورش خلال بادام ابتدا خلال بادام را خیس کنید سپس یک پیاز درشت را نگینی خرد کنید و تفت بدهید سپس گوشت راسته گوساله را ریز خرد کنید و به آن اضافه کنید و کمی سرخ کنید و سپس زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید بپزد.
بعد از اینکه گوشت نرم شد خلال بادام را کمی تفت بدهید و به همراه لیموعمانی و زعفران آبکرده به گوشت اضافه کنید سپس رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را در روغن کمی سرخ کنید و به خورش اضافه کنید به این غذا باید زرشک سیاه اضافه کنید اگر هم نداشتید از زرشک معمولی استفاده کنید.
حتما برای یکبار هم خورش خلال بادام را درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. به خصوص اگر از روغن کرمنشاهی استفاده کنید خورش خلالتان اورجینال خواهد شد.
-
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۲:۰۷
-
۳۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/206955/