ترفند تهیه ماست خانگی سفت
اجتماعي
بزرگنمايي:
آریا بانو -
٢٠٣
٠
آخرین خبر / مواد لازم:
شیر: 4 لیوان
ماست: 1/4 لیوان
طرز تهیه:
فرقی نمی کنه دارید از چه شیری استفاده می کنید. ولی مسلما یه شیر پر چرب اساسی یه ماست قالبی سفت و پرچرب اساسی هم بهتون تحویل میده.
شیر رو بریزید توی قابلمه بزارید روی حرارت اجازه بدید با حرارت ملایم 15 دقیقه جوش بخوره. اگر فرصت کافی دارید بزارید خودش خنک شه. ولی اگر وقت ندارید یه ظرف رو پر از یخ و آب می کنید و قابلمه رو داخلش میزارید. بعد از 3-2 دقیقه بیشتر یا کمتر آماده است.
باید حتما دما رو چک کنید. اگر دماسنج دارید که حدود 45 درجه سانتیگراد میشه نباید داغ باشه که انگشت رو بسوزونه نباید هم سرد باشه.
نصف لیوان شیر رو توی ماستی که به دمای محیط رسیده بریزید و با قاشق هم بزنید تا یکدست بشه. مایه ماست رو توی شیر ریخته و یک دور هم بزنید.
حال در قابلمه بزارید و در یک جای گرم قرار دهید. اگر تکان نخوره ماستی قالبی، سفت و زیبا خواهید داشت. می توانید یک پتو یا دو سه تا ملافه دور قابلمه بپیچید تا جاش گرم تر باشه.
یه راه حل خوب اینه که اگر فرتون شعله پایلوت داره توی فر بزارید. یا اینکه دور قابلمه پتو بپیچید.
ماست در شرایط محیطی گرم معمولا 5 ساعته آماده است ولی ممکنه برای مکان های سردتر بیشتر طول بکشه. مثلا بهتره شب تا صبح بزارید بماند که حسابی قالبی بشه. حالا قابلمه رو بزارید توی یخچال تا خنک شه.
نکات:
اگر از شیر پرچرب، ماست پرچرب و خامه ای استفاده کنید ماستی که تحویل می گیرید سفت تر و قالبی تر می شه.
دقت کنید حدود دو ساعت قبل ماست را بیرون بزارید که به دمای محیط برسد.
دمای لازم برای اضافه کردن مایه به شیر حدود 42 تا 45 درجه سانتیگراد است.
نوش جان
-
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۶:۲۶
-
۲۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/198050/