آریا بانو

ایجاد زمینه‌های حمایتی برای جامعه عکاسی / معرفی 370 عکاس برای بیمه در 3 سال فرهنگی هنری

  بزرگنمايي:

آریا بانو - عضو هیات مدیره انجمن عکاسان ایران گفت: نگاه هیات مدیره انجمن عکاسان ایران به جامعه عکاسی است نه فقط اعضای انجمن. انجمن عکاسان ایران به هیچ گرایش یا نگاه خاصی محدود نیست


به گزارش هنرآنلاین ، حسن غفاری؛ عضو هیات مدیره انجمن عکاسان ایران گفت: نگاه هیات مدیره انجمن عکاسان ایران به جامعه عکاسی است نه فقط اعضای انجمن. انجمن عکاسان ایران به هیچ گرایش یا نگاه خاصی محدود نیست بلکه دربرگیرنده همه ژانرهای عکاسی است و همه فعالان و فعالیت‌های مربوط به عکاسی مانند عکاسان، ناشران، استادان و مدرسان، پژوهشگران و ... را در نظر دارد.
غفاری با تاکید بر نگاه فراگیر انجمن به جامعه عکاسی افزود: رویکرد انجمن به جامعه عکاسی هم نشینی و همراهی است. البته ضرورت دارد که اطلاع رسانی درباره فعالیت ها و برنامه های انجمن تقویت شود، چون فعالیت‌های متعددی در حوزه‌های مختلف در انجمن انجام شده است و ضرورت دارد جامعه عکاسی از آنها اطلاع داشته باشد.
غفاری درباره تشکیل انجمن عکاسان ایران گفت: فکر تشکیل انجمن عکاسان ایران به سال های دور و قبل از انقلاب اسلامی برمی گردد، اما این طرح بعد از انقلاب اسلامی از طرف استادان دانشگاه و عکاسان دنبال شد و گروهی با رای عکاسان به عنوان هیات موسس انجمن انتخاب شدند. در واقع انجمن عکاسان ایران از ابتدا توسط خود جامعه عکاسی دنبال و تشکیل شد. هیات موسس مقرراتی را تدوین کردند که بر اساس آن انجمن شکل بگیرد اما به خاطر اینکه می بایست اساسنامه بر اساس قواعد وزارت کشور و مطابق اساسنامه تیپ باشد، اساسنامه انجمن نوشته شد. یکی از مسایلی که در زمان تشکیل انجمن وجود داشت تعریف عکاسی بود. هیات موسس تعریفی از عکاسی را که فراتر از آن که در عکاسخانه های شهر دیده می شود، ارائه کرد و بعد از تایید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به وزارت کشور ارائه شد. هیات موسس برای دریافت مجوز و برگزاری نخستین مجمع عمومی انجمن بسیار تلاش کرد و در این مسیر برای بعضی از اعضا مسایلی پیش آمد.
مدیر کمیته رفاهی انجمن درباره وظایف و فعالیت های این کمیته انجمن افزود: پس از برگزاری جلسات متعدد در هیات مدیره انجمن کمیته های متعددی تشکیل شد که یکی از آنها کمیته رفاهی است که به منظور ایجاد زمینه های حمایت مادی و معنوی اعضای انجمن در جامعه شکل گرفت. کمیته رفاهی انجمن عکاسان ایران برای مسایل صنفی، رفاهی و تفریحی اعضای انجمن و عکاسان تلاش می کند. همچنین سعی می کند از برخی پروژه های ملی عکاسی که می تواند حرکتی موثر و روشن برای تاریخ و فرهنگ ما باشد، حمایت کند. ساماندهی بیمه درمانی و بیمه تکمیلی اعضا از فعالیت های کمیته رفاهی انجمن است. عکاسان برای اینکه از خدمات بیمه عمومی و درمانی و بیمه تکمیلی استفاده کنند باید عضو صندوق اعتباری هنر شوند و صندوق درگاهی است که همه هنرمندان به آن مربوط می شوند. قبلا مثلا عکاسان انجمن عکاسان سینمای ایران از طریق خانه سینما و اعضای انجمن صنفی عکاسان مطبوعات ایران از طریق معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای عضویت در صندوق و استفاده از خدمات بیمه اقدام می کردند اما جلساتی با مدیران صندوق برگزار شد تا انجمن عکاسان ایران به عنوان تشکلی که جامعه عکاسی را می شناسد ورودی درگاهی را برای عکاسان به صندوق داشته باشد و عکاسان بعد از عضویت از برخی خدمات عمومی که در دولت تعریف می شود استفاده کنند و این شرایط برای انجمن عای عکاسی تخصصی که ثبت شده اند نیز فراهم شده است. از سال 1394 تاکنون 370 عکاس از سوی انجمن برای بیمه به صندوق اعتباری هنر معرفی شده اند. همچنین در مواردی برای عکاسان پیشکسوت که فاقد بیمه هستند تلاش کردیم و خدماتی را دریافت کردیم. بررسی و معرفی عکاسان برای فعالیت های ایرانشناسی و نمایشگاه عکس به رایزنی فرهنگی سفارتخانه ها، بررسی و تعیین نحوه حمایت اجرای پروژهای ملی عکاسی، بررسی و تعیین نحوه بر گزاری برنامه های محتلف برای عکاسان از جمله برنامه ها و فعالیت های کمیته ر فاهی انجمن است.
برای دریافت درجه هنری عکاسان پیشکسوت با معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شورای ارزشیابی هنرمندان تعامل می کنیم و تلاش می کنیم عکاسان پیشکسوت از خدمات موسسه هنرمندان پیشکسوت برخوردار شوند.
غفاری در پایان گفت: انجمن عکاسان ایران برای ایجاد زمینه های حمایت های مادی و معنوی از جامعه عکاسی تلاش کرده است اما با توجه به نیازها و مسایل و مشکلات همه اهداف مورد نظر برای جامعه عکاسی محقق نشده است. انجمن عکاسان ایران بودجه ندارد و با توجه به شرایط جامعه و مسایل اقتصادی که موجب شده است خدمات دولتی نیز کمرنگ شود، انجمن نیز با دشورای هایی مواجه است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/171310/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

10 جمله ویرانگر که نباید به کودکان گفت!!

اگر فرزندتان خجالت می کشد، بخوانید!

نترس، کنارت هستم

من باوردارم که تو می توانی

روزگار سخت یک کودک

علت و روش های درمان ناخن جویدن در کودکان

برخورد صحیح با عادت های نادرست کودکان

تاثیر دلبستگی ایمن بر کسب ایمان کودک

سی راه برای افزایش بهره هوشی کودکان

اول مهر و دردسر خواب بچه ها !

7 نکته کلیدی برای تشویق کودکان به آموختن

عادت به مطالعه را در دانش آموزان تقویت کنیم

کودکان چگونه فکر می کنند

خشم کودک در دست والدین

8 نکته درباره اتاق مطالعه

از کودکی ام بزرگی ام را بشناس

مدرسه یعنی مدرسه !

50 روش برای به ظهور رساندن استعداد کودکان

فرزند پیش دبستانی شما می تواند کتاب بخواند !

کابوسی به نام دیکته

نقش رسانه های آموزشی در فرآیند یادگیری

روش هایی برای افزایش توجه و تمرکز کودکان

برای فرزندتان یک مادر کامل هستید یا کافی؟ !

با ترس کودکان از پزشک چه کنیم؟

تنبیه؛ خوب یا بد. مساله این است!

داشتن کودکی شاد و با استعداد با این 50 کار

اگر فرزندتان در هیچ کاری موفق نیست !

شاه کلیدهایی برای والدین

بیش فعالی را از 4 سالگی جدی بگیرید

نقاشی کودکتان را تحلیل کنید !!

هیجان کودک برای ورود خواهر یا برادر کوچک‌تر

به طور کلی سیر نقاشی بدین ترتیب است :

انواع روش های محبت کردن به کودکان!

چگونه سوالات جنسی فرزندم را پاسخ دهم؟

نکته های کاربردی برای تربیت فرزندان تان

علت دروغگویی کودکان چیست ؟

قفل زبان کودکان را چگونه بگشاییم ؟

چطور کودکان رادر مرگ عزیزان همراهی کنیم؟

اگر نمی خواهید بچه ها جیغتان را در بیاورند!

ایجاد اعتماد به نفس با دادن پول توجیبی

تکرار / عشق از زبان کودکان

اضطراب امتحان و مقابله با آن

کودکانی که تنها نمی خوابند

کودکان را با هم مقایسه نکنید

اصول پیشگیری از آزار جنسی کودکان

منشأ پرخاشگری کودکان

مامان من چه جوری دنیا امدم ؟

محبت زیاد کودک را لوس نمی کند

طرز برخورد مناسب با کودکان گستاخ !

کودکان دین زده یا تربیت دینی