آریا بانو

آخرين مطالب

حمایت از بازار فروش محصولات تولیدی زنان اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
حمایت از بازار فروش محصولات تولیدی زنان
٦١
٠
ابتکار / در حالی که بازاریابی و نبودِ بازار فروش محصولات یکی از چالش‌های پیش‏روی زنان به شمار می‌رود، صندوق کارآفرینی امید از کسب‏و‏کارهای خرد و کوچک و حضور بانوان در تمام مشاغلی که استعداد و توانایی راه‌اندازی آن را داشته باشند، حمایت می‌کند.
به گزارش ایسنا، اشتغال و کارآفرینی موتور محرک توسعه و رونق اقتصادی است و با توجه به اینکه نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می‌دهند طبعاً این هدف بدون در‏نظر‏گرفتن نقش موثر این قشر از جامعه محقق نمی‌شود. در طول تاریخ، زنان همواره به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم در تامین معاش خانواده همکاری داشته‌اند و دلایل متعددی از جمله استقلال مالی و کسب درآمد، کمک به تامین هزینه‌های خانواده، پس‌انداز، فرار از بیکاری، خودشکوفایی و کسب وجهه اجتماعی در حضور آنها در عرصه‌های کارآفرینی و اشتغال اثرگذار بوده است.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اعلام حمایت این صندوق از مشاغل بانوان می‌گوید: حمایت از کسب‏و‏کارهای بانوان به‏ویژه زنان سرپرست خانوار، ضمن کمک به معیشت خانوارها فرصت حضور آنها در اجتماع را در کنار رسیدگی به وظایف خانه و تربیت فرزندان فراهم می‌کند و به کاهش قیمت تمام‏شده کالای تولیدی منجر می‌شود.
یکی از مشکلات پیش‏روی اشتغال بانوان، بازاریابی و نبود بازار فروش محصولات است و صندوق کارآفرینی امید به ایجاد بازار فروش دستاوردهای زنان کمک کرده است. وی با بیان اینکه تسهیلات صندوق کارآفرینی امید از ابتدای تاسیس تا‏کنون هیچگاه محدود به حوزه خاصی به‏ویژه برای بانوان نبوده است، می‌گوید: مهم‌ترین عاملی که در این زمینه تعیین‏کننده بوده، توانایی خود زنان در زمینه‌هایی است که درخواست تسهیلات می‌دهند. یکی از اهداف اصلی صندوق، حمایت مالی از کسب‏و‏کارها است و ما علاوه بر پرداخت تسهیلات، به توسعه بازار فروش محصولات تولیدی بانوان کمک می‌کنیم.
به گفته نوراله‌زاده، یکی از مشکلات پیش‏روی اشتغال بانوان، بازاریابی و نبود بازار فروش محصولات است و صندوق کارآفرینی امید به ایجاد بازار فروش دستاوردهای زنان کمک کرده است.
وی می‌گوید: امروز طیف وسیعی از کسب‏و‏کارهای خرد و کوچک در حوزه بانوان مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید قرار دارد و برگزاری نمایشگاه‌های توانمندی‌های زنان به‏منظور عرضه خدمات و محصولات تولیدی با قیمت تمام‏شده پایین از جمله اقدامات حمایتی به شمار می‌رود.
«بسیاری از کارشناسان، گسترش اشتغال پایدار با ایجاد مشاغل خانگی را یکی از راه‌های رونق اقتصادی می‌دانند و مشاغل خرد و خانگی را بستر مناسبی برای اشتغال‏زایی اعضای خانواده به شمار می‌آورند. انجام کسب‏و‏کارهای خرد و کوچک خانگی با کمترین هزینه و مواد اولیه در کنار خانواده ضمن ایجاد اشتغال پایدار و درآمدزایی برای خانواده در رشد و پویایی اقتصاد و فعالیت‌های اجتماعی موثر است».
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از طراحی و اجرای الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در کشور خبر داده و با اشاره به نقش موثر کسب‏و‏کارهای خرد در اشتغال‏زایی می‌گوید: کسب‏و‏کارهای خرد سهم بیشتری در اشتغال کشور دارند و علاوه بر بازدهی بیشتر، از انحراف کمتری برخوردارند.
او با بیان اینکه از طریق ایجاد شغل باید به رشد اقتصادی دست یابیم، می‌افزاید: علی‌رغم آنکه مشارکت در رشد اقتصادی از اهمیت بالایی برخوردار است ولی نرخ مشارکت فارغ‌التحصیلان در کشور پایین است، از این رو برای ارتقای سطح مشارکت، نیازمند مشارکت جمعی در بخش‌های مختلف اقتصاد هستیم.
منصوری با اشاره به نقش موثر مشاغل خانگی در اقتصاد می‌گوید: در راستای توسعه مشاغل خانگی، الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی طراحی و آموزش‌های لازم در این زمینه ارائه شده است. این الگو در 9 استان کشور در حال اجرا است و تا پایان سال در کل کشور اجرایی می‌شود.
بر اساس این گزارش، در حال حاضر مشارکت زنان در عرصه‌های اقتصادی و اجتماعی یکی از شاخصه‌های تولید محسوب می‌شود. با توجه به اینکه زنان نیمی از افراد جامعه را تشکیل می‌دهند، اشتغال آنها در عرصه‌های کارآفرینی اجتماعی و اقتصادی برای رشد و پیشرفت جامعه لازم و ضروری است. در همین راستا چندی قبل توافقنامه «اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در 23 استان کشور» در راستای اشتغال شش هزار زن سرپرست خانوار بین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاونت امور زنان و خانواده ریاست‏جمهوری و جهاد دانشگاهی به امضا رسید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/166677/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روشی حیرت‌انگیز در درمان افسردگی

کنترل خشم و عصبانیت با 10 ترفند

چگونه ارتباط ذهن، بدن و روح را در زمستان تقویت کنیم؟

قرص‌های ضد افسردگی نتیجه‌بخش است؟

یوگا و رهایی از اضطراب مادربودن

حقایق عجیب زنانه!

درمان وسواس و افسردگی با چند راهکار کم‌خرج

با این ترفند ساده از اعتیاد به تلفن همراه خلاص شوید

غلبه بر ترس و راه اندازی کسب و کار جدید

5 نشانه‌ ظاهری اضطراب بیمارگونه

رژیم غذایی برای مقابله با افسردگی

فرار دختران از خانه، دلایل و راه های پیشگیری

اکراه مردان در پذیرش مشکلات سلامت روان

بی‌ادب ها هرگز موفق نمی‌شوند!

راهکارهایی برای کنترل عصبانیت

چگونه با رازهای‌مان خوشحال باشیم؟

چرا دختران بیشتر از پسران در معرض افسردگی قرار دارند؟

نقش استرس در بروز دردهای قلبی!

اعتیاد به کار؛ بلایی که عمرمان را می‌گیرد

با بیماران چگونه برخورد کنیم؟

فواید خنده و گریه

چرا مجردها منزوی می‌شوند؟

اضطراب و استرس، مسری است

9عامل کمتر شناخته‌شده زوال عقل

شخصیت شما چه تاثیری بر سلامت شما دارد؟

12 علامت اینکه واقعا باهوش هستید

روان‌شناسی نابرابری

آیا احساسات را به فرزندانمان یاد می دهیم یا ارث می دهیم؟

افسردگی ناشی از تعطیلات چیست؟

9 عادت روزانه‌ای که باید هر چه زودتر ترک کنید

ویژگی‌های چهره که باعث جذاب‌تر دیده شدن افراد می‌شود

اضطراب بیشتر با استفاده بیش از اندازه از اسمارت فون ها

چرا بی دلیل گریه می کنیم؟

آیا افراد تحصیل‌کرده به مشکلات روحی بیشتری دچار می‌شوند؟

شغلی را که واقعا دوست دارید بیابید

راه های رفع کسالت بعد از تعطیلات نوروز

چرا در مورد مسائل مالی، احساسی تصمیم می‌گیریم؟

راهکارهایی برای رهایی از استرس

نکاتی درباره رایج ترین بیماری روانی

افزایش سطح انرژی بدن در آغاز روز با رنگ نارنجی و چند اقدام ساده

علائم افسردگی خفیف

مهارت تفکر انتقادی‌تان را چگونه پرورش دهید؟

اختلال مانیک (دوقطبی) چیست؟

چرا در خواب حرف می‌زنیم؟

چگونه انرژی منفی را از خانه دور کنیم؟

چگونه هورمون استرس را کم کنیم؟

انعطاف پذیری ذهن، به این 4 عامل بستگی دارد!

یادگیری و تقویت حافظه

این نشانه‌های پنهان اضطراب را جدی بگیرید

ناامیدی و بدبینی نشانه ای از اختلالات خلقی است