آریا بانو

آخرين مطالب

ابتکار: خانواده نباید فدای فعالیت اجتماعی بانوان شود اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - قم- معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده، با تاکید بر اینکه نباید خانواده را فدای فعالیت اجتماعی بانوان کرد، گفت: دولت و مجلس شورای اسلامی با تصویب قوانین مختلف کارهای زیادی انجام داده اند تا فعالیت بانوان در جامعه منجر به خدشه وارد کردن به نقش آنان به عنوان محور اساسی خانواده ها نشود.

به گزارش ایرنا، معصومه ابتکار روز شنبه در آئین افتتاحیه نخستین دوره پیرامون مطالعات زنان در سالن اجتماعات دانشگاه ادیان و مذاهب قم، با بیان اینکه خانم ها در زمینه های مختلف اجتماعی در حال انجام فعالیت هستند، افزود: در زمینه ورزشی، بانوان ورزشکار زیادی هم اکنون در کشور مشغول فعالیت هستند که افتخارات بسیاری در عرصه های مختلف ملی و بین المللی خلق کرده اند به گونه ای که یک سوم مدال های ورزشی کشور توسط آنان کسب شده است.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، با اشاره به نقش امام خمینی(ره) در تغییر نگاه به نقش آفرینی بانوان در ایران افزود: معمار کبیر انقلاب، جایگاه دموکراتیک و آزادی خواهانه برای فعالیت بانوان در کشور ایجاد کردند و این نگاه منجر به افزایش چشمگیر حضور بانوان در فعالیت های اجتماعی شد.
ابتکار، با تاکید بر اینکه کرامت انسانی به ویژه کرامت بانوان در جمهوری اسلامی از جایگاه برجسته ای برخوردار است اظهار داشت: زنان در 40سال گذشته پیشرفت های زیادی در نقش آفرینی اجتماعی داشته اند که این افتخاری برای جمهوری اسلامی است.
وی افزود: با وجود تمام پیشرفت های صورت گرفته وضعیت فعلی بانوان همچنان قابل قبول نیست و با موانعی روبرو هستیم که تلاش برای رفع آن ادامه دارد.
ابتکار، افزایش چشمگیر تحصیل زنان در دانشگاه ها را از جمله دستاوردهای انقلاب اسلامی پیرامون بانوان دانست و تاکید کرد: خانواده به عنوان یک موضوع مهم در اسلام،همواره مورد تاکید بوده و جمهوری اسلامی با تدوین سیاستهایی پیرامون نقش آفرینی بانوان درجامعه حضور بانوان را بسترسازی کرده است.
ابتکار، بسترسازی برای فعالیت اجتماعی بانوان در کنار حضور محوری در خانواده را مورد تاکید قرار داد و گفت: مجلس شورای اسلامی در حال بررسی طرح هایی برای تدوین قوانین برخورد با خشونت علیه زنان و مسائل مبتلا به بانوان بر اساس شریعت اسلامی هست.
وی با اشاره به پیشرفت های بانوان در زمینه های مختلف پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: بیش از 70 درصد جامعه زنان در روستاها و 90 درصد در جامعه شهری در سال های پس از انقلاب باسواد شدند که نسبت به پیش از آن پیشرفت قابل توجهی داشته است.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، با اشاره به موضوع طلاق در جامعه افزود: لوایح مختلفی توسط دولت جمهوری اسلامی در حال تدوین است تا این قوانین بر اساس فقه اسلامی به حمایت از بانوان در جامعه کمک کند.
وی یکی از چالش های موجود را روابط بین زنان و مردان در جامعه اسلامی دانست و اظهار داشت: چالش های زیادی با دنیا مدرن در این زمینه مواجه هستیم که تبدیل زن به عنوان یک کالا در جوامع غربی یکی از چالش های مهم پیش روی زنان است.
** دانشگاه ادیان و مذاهب بستر لازم برای گفت و گو میان ادیان مختلف است
قائم مقام دانشگاه ادیان و مذاهب، نیز در این آئین از برگزاری هشت دوره برای اساتید خارج از کشور پیرامون دین شناسی و ایران شناسی خبر داد و گفت: نخستین دوره اساتید خارج از کشور پیرامون مطالعات زنان با حضور اساتیدی از کشورهای مختلف جهان از جمله لبنان، اتریش وسوئیس در این دانشگاه در حال حاضر برگزاری است.
حجت الاسلام والمسلمین مصطفی جعفر طیاری،با تاکید بر اینکه دانشگاه ادیان و مذاهب، فرصتی مناسب برای گفت و گو پیرامون مسائل مختلف در جهان است گفت: در شرایط حساس کنونی وجود چنین بسترهایی برای گفت وگو بسیار مغتنم است و دانشگاه ادیان وظیفه خود می داند که بستر لازم برای گفت و گو میان تمامفرق و مذاهب دنیا را فراهم کند.
وی با تاکید بر اینکه مشترکات میان ادیان بسیار مختلف است گفت: دانشگاه ادیان تجربه های مختلفی برای گفت وگو میان ادیان مختلف داشته و در راستای توسعه صلح در جهان گام برداشته است.
حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب، بازدید از روستای قنوات، بازدید از مرکز اورژانس اجتماعی و بازدید از کارگاه صنایع دستی از جمله برنامه های اعلام شده ابتکار در قم است.
7404/ 6133/

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/132972/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نکات اساسی پیش از ورود به دبستان

چه کنم فرزندم کتاب بخواند؟

بازگشت به مدرسه

راههای تقویت حافظه دانش آموزان

علل ترس کودکان از مدرسه و راه حل آن

بازی های رایانه ای، خوب یا بد!؟

فرشته‌های آزار دیده!

کودک من آزار جنسی دیده است؟

اگر کودک شما کابوس می بیند !

آموزش به بچه ها در مورد غریبه ها

بچه ها در هنگام طلاق چی لازم دارند؟

جو فراست برای خواباندن بچه ها راه‌حل ارائه می‌دهد !

اثر منفی رسانه های جدید بر کودکان

قوانین راهنمایی و رانندگی زندگی کودکان

با بچه های وابسته چطونه رفتار کنیم؟

آموزش زبان انگلیسی به این کودک اشتباه است

رابطه تاثیر گذار میان رفتار والدین و مغز کودک

بلایی که فیلم های مستهجن بر سر نوجوانان می آورند

تاثیر بد تنش‌های والدین بر روی کودکان

گفتنی‌هایی از خانه تا مدرسه

اگر کودک از انجام تکالیف مدرسه اجتناب می‌کند !

دختری با اطاق مرتب

بازی‌های مناسب کودکان پنج و شش ساله

آموزش برخورد مۆدبانه به کودک

با فرزندتان خوش بگذرانید !

یک درمان دم‌دستی برای کوچولوها

10 روش برای تقویت اعتماد به‌ نفس کودک

10 چیزی که نباید به کودکانمان بگوییم !

دلم یک دوست می خواد

مرزبندی بین بازیهای دخترانه و بازیهای پسرانه

خوابیدن کنار مامان و بابا

چه نوع کتابی مناسب کودک ما است؟

ارتقاء هوش هیجانی برای پرورش کودک موفق

بازی چگونه رشد کودکان شما را افزایش می‌دهد !

کودکی که به دیگران وابسته است !

اجازه ندهید کودک تان این برنامه ها را ببیند

علت فحش دادن(بدزبانی) در کودکان و راه حلهای پیشنهادی

جو فراست و خودخواهی

آموختن درسهای پول تو جیبی فرزندان

راههای عملی جهت افزایش تمرکز در کودکان

کودکانی که دیر می‌خوابند دچار ترس شبانه می‌شوند

رابطه اسباب بازی و شغل آینده کودک

راههایی برای تقویت هوش کودکان

مقابله با لجبازی‌های کودکانه!

والدین افسرده چگونه با کودکانشان بر خورد کنند؟

رفتار با کودکان لوس !

نشانه های اولیه لکنت زبان در کودکان

شخصیت شناسی از روی نقاشی بچه ها

دخترها به پدر نیاز دارند !

بچه‌تان موقع درس خواندن بی حواس است؟