آریا بانو

آخرين مطالب

معنای اسم شخصیت‌های سریال جومونگ به فارسی چیست؟ فرهنگی هنری

معنای اسم شخصیت‌های سریال جومونگ به فارسی چیست؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خبرآنلاین / معنی اسم شخصیت های سریال جومونگ: افسانه جومونگ مجموعه تلویزیونی تاریخی است که از آوریل 2006 تا مارس 2007 میلادی در شبکه کره‌ ای ام‌ بی ‌سی کره جنوبی به نمایش درآمد. داستان مجموعه، دربارهٔ زندگی جومونگ بنیان‌گذار امپراتوری گوگوریو است که از سال 37 (پیش از میلاد) تا 19 (پیش از میلاد) بر منچوری و بخش شمالی شبه جزیره کره حکومت می‌کرد.
معنی اسم شخصیت های سریال جومونگ
به گزارش فرادید، این مجموعه بنا بود مجموعه در 60 قسمت پخش شود که با استقبال مردم کره آن را به 81 قسمت 65 دقیقه ای افزایش داد.
سریال جومونگ
افسانه جومونگ با نام دیگر کتابچه سه امپراتوری (به کره‌ای: 주몽)، یک مجموعهٔ تلویزیونی کره‌ای در ژانر درام و تاریخی است که از آوریل 2006 تا مارس 2007 میلادی در شبکه ام‌بی‌سی به نمایش درآمد. از جمله بازیگران این مجموعه سونگ ایل گوک، هان هه جین، کیم سونگ سو و وون کی جون هستند.
داستان این مجموعه دربارهٔ زندگی جومونگ بنیان‌گذار امپراتوری گوگوریو است که از 37 تا 19 پیش از میلاد بر منچوری و بخش شمالی شبه جزیره کره حکومت کرد. بنا بود مجموعه در 60 قسمت پخش شود که با استقبال مردم ام‌بی‌سی آن را به 81 قسمت افزایش داد.
حق پخش تلویزیونی این سریال به قیمت 8 میلیون دلار در مارس 2006 به شبکه‌های محلی در ژاپن، تایوان، هنگ‌کنگ، آمریکا، ویتنام، تایلند، سنگاپور، میانمار، فیلیپین، ترکیه، قزاقستان، مغولستان، اندونزی، فیجی، افغانستان، ازبکستان، مالزی و برونئی فروخته شد. این مجموعه در ایران با نام افسانه جومونگ پخش و با استقبال زیادی مواجه شد.
داستان این مجموعه حول موضوع شکست دودمان گوجوسان از امپراتوری هان است. امپراتوری هان با بهره‌گیری از سلاح‌های فولادین در حدود سال 108 قبل از میلاد، گوجوسان را شکست داده و مردم این امپراتوری عظیم آواره شده و با بی‌رحمی توسط سواره‌نظام آهنین قتل‌عام و شکنجه می‌شوند.
در این زمانه پرآشوب، شخصی به نام هائه‌موسو، رهبری یک گروه مقاومت محلی به نام گروه دامول را بر عهده گرفته و با استفاده از سربازان گوجوسان و حمایت گوموآ، شاهزاده کشور بویو، علیه هان فعالیت می‌کند. او سعی می‌کند آوارگان گوجوسان را از زیر ظلم و ستم هان بیرون بکشد.
هائه‌موسو در یکی از جنگ‌ها زخمی شده و توسط بانو یوها، دختر رئیس قبیله هابک، نجات داده می‌شود. این اتفاق باعث عشق آنها به یک‌دیگر و ازدواجشان می‌شود. سواره‌نظام آهنین هان مردم قبیله هابک را به جرم پناه دادن به هائه‌موسو قتل‌عام می‌کنند و یوها اسیر دست آنها می‌شود. گوموآ، یار قسم‌خورده هائه‌موسو، که به یوها علاقه‌مند است، او را نجات داده و با خود به بویو می‌برد.
هائه‌موسو که بعد از این واقعه به شدت به یوها علاقه‌مند شده، در نهایت با او ازدواج می‌کند. ولی این رابطه مدت زیادی ادامه نمی‌یابد و با توطئه وزیر اعظم و بانو یومیول (والامقام معنوی بویو) هائه‌موسو دستگیر می‌شود. این در حالی است که یوها در آن لحظه از هائه‌موسو کودکی را باردار بود، که بعدها نامش را جومونگ نهاد.
سربازان هان، هائه‌موسو را کور کرده و برای اعدام به سمت هان می‌برند. گوموآ به آنها حمله کرده و هائه‌موسو را از مهلکه نجات می‌دهد، ولی در نهایت هائه‌موسو بر روی صخره‌ای بلند گیر افتاده و با بدن زخمی و چشمان کور، به داخل رودخانه سقوط می‌کند. گوموآ به یوها پناه داده و قسم می‌خورد روزی به همراه جومونگ، امپراتوری هان را نابود کند.
جومونگ پسری دست و پا چلفتی است که پدر اصلی او ژنرال هموسو می باشد که به دروغ به مادر جومونگ اطلاع می‌دهند که همسر وی مرده است. پادشاه بعدها از مادر جومونگ خواستگاری کرده و جومونگ را همچون پسران خود یعنی تسو و یونگ پو بزرگ می کند. با گذشت زمان جومونگ بزرگ و نیرومند می شود و به طور اتفاقی با بانو سوسانو آشنا می‌شود و…

آریا بانو

آریا بانو

اسم سوسانو به‌طور عجیبی با شخصیت وی مطابقت دارد. اسمی که یونتابال برای دخترش انتخاب کرده معانی زیادی دارد. سوسانو به‌طور کلی به معنای نور خورشید است زمانی که آفتاب عمود به زمین در حال تابش است.
اما این اسم فقط به این معنی اکتفا نمی‌کند. سوسانو یعنی دختری شاداب و روشنفکر، اهل عمل، اجتماعی بودن. رنگ نمادین این اسم زرد است و زرد یک رنگ حیات بخش است که به‌طور یکسان بر زمین می‌تابد و همه کائنات را به مساوات مورد لطف خود قرار می‌دهد.

آریا بانو

آریا بانو

آریا بانو

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1171678/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا مهربانی‌ های تصادفی اهمیت بسیاری دارد

ده ویژگی اعتماد به نفس پایین

رابطه داشتن، بهترین هدیه زندگی

10 دقیقه اول روز ،زمان جادویی افراد موفق!

چرا دیگران از شما سوء استفاده می کنند؟

حسادت هم می تواند کاملا مفید باشد

کار کردن یک اجبار است یا یک تفریح؟

5 درسی که در ارتباط با افسردگی یاد گرفتم!

منتظر​ نباشید که دیگران شما را حدس بزنند

عذر خواهی کردن،چگونه عذرخواهی کنیم؟

چگونه خودکشی تنها راه باقی مانده می شود؟

توجیه کردن، اولین راه فرار!

حرف مرا می‌فهمی؟

بهترین روش برای تقویت حافظه

ویژگی های افراد ناموفق چیست؟چه شخصیتی دارند؟

چطور از دوستی که بیماری جدی دارد،حمایت کنیم؟

لبخند بزن، فردا روز بدتری‌ است!

چگونه انتقاد کنیم،بهترین روش های انتقاد کردن را یاد بگیرید

5 حقیقت درباره خودم، که نمی‌خواستم باورکنم!

برای رفع کسالت و بی حوصلگی در زندگی چه کنیم؟

به احترام خودت از جا برخیز!

دستان خود را مشت کنید، حافظه‌تان زیاد شود!

با درونگراها مهربان باشیم…

غم و غصه دیگه بسه!

چگونه دیده می شوید؟!

سواد عاطفی داشته باشید!

چگونه هزینه های دوران تحصیل مان را مدیریت کنیم؟

با فرا رسیدن پاییز مراقب افسردگی فصلی باشید

چرا نباید از شخصیت افراد بُت بسازیم؟

مادرانی که به دخترانشان حسادت می‌کنند

چطور بفهمیم که به استرس معتاد هستیم یا نه؟!

زندگی بدون​ گذشته

«خود کم بین ها» و مشکلات روانی شان

آیا وارد چهل سالگی شده‌اید؟ دستپاچه نشوید!

تکنیک های جلوگیری از پشت گوش انداختن کارها

روش جالب برای افزایش انرژی

علائم افسردگی را بشناسید

دلایل گریه کردن خانمها (آقایان بخوانند!)

7 زیبایی که با آرایش به دست نمی آید!

زنان حسود بیش از سایرین در معرض ابتلا به آلزایمر قرار دارند!

شرایطی که محیط کار را جهنم می کند!

چه کسی می تواند رهبر بهتری باشد: یک مرد یا یک زن؟

خوش به حال دوستان مجردم!

زنان میتوانند همزمان چند کار انجام دهند؟

دانش "راز": آیا واقعا "درخواست از جهان" نتیجه بخش است؟

مهربان باش، بدون دینداری!!؟

چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟

قاضی هایی بدون چشم

خوشبختی های یک زن مطلقه!!!

افسردگی، بیماری روشنفکرها یا روشنفکرنماها؟