آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه نان تست جو خانه داري

طرز تهیه نان تست جو
  بزرگنمايي:

آریا بانو - نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان تست جو، یکی از انواع نان های حجیم است که با جو و جو پرک تهیه می شود. درون این نان از آرد گندم و آرد جوانه گندم نیز استفاده می شود. آرد جوانه گندم و آرد جو سرشار از ویتامین های B است که بسیار مقوی و برای سلامتی مفید است. این نان از نان گندم تنها سالم تر است و برای کسانی که رژیم دارند، توصیه می شود. نان تست را می توان با هر مواد غذایی نانی مانند خوراک ها یا سوپ ها استفاده کرد. همچنین می توان برای تهیه اسنک ها از آن استفاده نمود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه نان تست جو در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم نان تست جو باترمیلک 295 گرم جو پرک 54 گرم آب ولرم 60 گرم خمیر مایه فوری 7 گرم روغن زیتون 36 گرم عسل گرم شده 42 گرم جوش شیرین 1 گرم نمک 6 گرم گلوتن 10 گرم آرد نان 450 گرم آرد جو 60 گرم پودر جوانه گندم 14 گرم طرز تهیه نان تست جو مرحله اول برای تهیه ن ان تست جو خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، یک کاسه بر می داریم. شیر را کمی ولرم می کنیم. سپس شیر و سرکه را با هم مخلوط کرده و می گذاریم 10 دقیقه در دمای محیط بماند تا بریده بریده و غلیظ شود. مرحله دوم در این مرحله یک کاسه بر می داریم. جو پرک و باتر میلک را به آن اضافه می کنیم و ده دقیقه زمان می دهیم تا نرم شود. اگر باترمیلک سرد بود، کمی در ماکروویو یا بخار کتری قرار یم دهیم تا گرم شود سپس به جو پرک اضافه می کنیم. مرحله سوم در این مرحله آب و روغن و عسل و جوش شیرین و پودر جوانه گندم را به آن اضافه می کنیم و با همزن می زنیم. سپس آرد ها و گلوتن و نمک را اضافه کرده و حدود 3 دقیقه با همزن و سرعت کم می زنیم تا خمیر تکه تکه ایجاد شود. مرحله چهارم سپس روی ظرف را می پوشانیم و حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت استراحت می دهیم. این کار باعث می شود آب بهتر جذب شود. بعد از زمان استراحت، خمیر را حدود 10 دقیقه ورز می دهیم. سپس یک کاسه را چرب کرده و خمیر را گرد می کنیم و در کاسه قرار می دهیم. مرحله پنجم در این مرحله روی آن را می پوشانیم و به مدت 1 ساعت در محیط گرم استراحت می دهیم. سپس پف خمیر را با دست گرفته وخمیر را با دست باز می کنیم. طوری که عرض خمیر با قالب یکی باشد. سپس خمیر را محکم رول می کنیم. مرحله ششم روی خمیر را با اسپری آب خیس می کنیم و در ظرفی که جو پرک در آن ریخته ایم می غلتانیم. قالب را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی قرار می دهیم. سپس خمیر را درون قالب قرار داده و 45 دقیقه مجدد استراحت می دهیم تا سطح خمیر از قالب بالاتر بیاید. مرحله هفتم روی نان را از وسط تیغ می زنیم. سپس درون فر گرم با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم تا نان پخته شود. سپس از فر خارج کرده و صبر می کنیم کمی خنک شود. سپس از قالب در می آوریم و برش می زنیم.

نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان تست جو، یکی از انواع نان های حجیم است که با جو و جو پرک تهیه می شود. درون این نان از آرد گندم و آرد جوانه گندم نیز استفاده می شود. آرد جوانه گندم و آرد جو سرشار از ویتامین های B است که بسیار مقوی و برای سلامتی مفید است. این نان از نان گندم تنها سالم تر است و برای کسانی که رژیم دارند، توصیه می شود. نان تست را می توان با هر مواد غذایی نانی مانند خوراک ها یا سوپ ها استفاده کرد. همچنین می توان برای تهیه اسنک ها از آن استفاده نمود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه نان تست جو در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان تست جو
باترمیلک295 گرم
جو پرک54 گرم
آب ولرم60 گرم
خمیر مایه فوری7 گرم
روغن زیتون36 گرم
عسل گرم شده42 گرم
جوش شیرین1 گرم
نمک6 گرم
گلوتن10 گرم
آرد نان450 گرم
آرد جو60 گرم
پودر جوانه گندم14 گرم
طرز تهیه نان تست جو
مرحله اول
برای تهیه ن ان تست جو خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، یک کاسه بر می داریم. شیر را کمی ولرم می کنیم. سپس شیر و سرکه را با هم مخلوط کرده و می گذاریم 10 دقیقه در دمای محیط بماند تا بریده بریده و غلیظ شود.
مرحله دوم
در این مرحله یک کاسه بر می داریم. جو پرک و باتر میلک را به آن اضافه می کنیم و ده دقیقه زمان می دهیم تا نرم شود. اگر باترمیلک سرد بود، کمی در ماکروویو یا بخار کتری قرار یم دهیم تا گرم شود سپس به جو پرک اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله آب و روغن و عسل و جوش شیرین و پودر جوانه گندم را به آن اضافه می کنیم و با همزن می زنیم. سپس آرد ها و گلوتن و نمک را اضافه کرده و حدود 3 دقیقه با همزن و سرعت کم می زنیم تا خمیر تکه تکه ایجاد شود.
مرحله چهارم
سپس روی ظرف را می پوشانیم و حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت استراحت می دهیم. این کار باعث می شود آب بهتر جذب شود. بعد از زمان استراحت، خمیر را حدود 10 دقیقه ورز می دهیم. سپس یک کاسه را چرب کرده و خمیر را گرد می کنیم و در کاسه قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله روی آن را می پوشانیم و به مدت 1 ساعت در محیط گرم استراحت می دهیم. سپس پف خمیر را با دست گرفته وخمیر را با دست باز می کنیم. طوری که عرض خمیر با قالب یکی باشد. سپس خمیر را محکم رول می کنیم.
مرحله ششم
روی خمیر را با اسپری آب خیس می کنیم و در ظرفی که جو پرک در آن ریخته ایم می غلتانیم. قالب را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی قرار می دهیم. سپس خمیر را درون قالب قرار داده و 45 دقیقه مجدد استراحت می دهیم تا سطح خمیر از قالب بالاتر بیاید.
مرحله هفتم
روی نان را از وسط تیغ می زنیم. سپس درون فر گرم با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم تا نان پخته شود. سپس از فر خارج کرده و صبر می کنیم کمی خنک شود. سپس از قالب در می آوریم و برش می زنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/563861/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استرس، زودتر از آنچه فکر کنید پیرتان میکند!

صداهای مخرب مغز چه هستند؟

با تقاضای دورکاری موافقت می‌کنید یا خیر؟

سرد بودن بینی نشانه استرس است

چگونه شغلی متناسب با شخصیت خود پیدا کنیم؟

چگونه با ترس‌هایمان مبارزه کنیم؟

سه راهکار برای آن‌که بفهمیم طرف مقابل دروغ می‌گوید

افراد الهام بخشی که باعث می‌شوند تسلیم نشوید

با این روش های استثنایی حافظه خود را تقویت کنید

چرا عکس خودمان را دوست نداریم؟!

8 علامت دور از ذهن ابتلا به افسردگی را بشناسید

اگر پول اضافی به دست آوردید، با آن چه کنید؟

هنردرمانی، استفاده از مصالح هنری برای ابراز و بازتاب شخص است

«هیجان خوب» و «هیجان بد» چیست؟

افسردگی بعد از زایمان و تاثیر آن بر نوزاد

تاثیر داروهای مُسکن بر رفتارهای احساسی زنان و مردان

نقش خانواده در سلامت روان

درمان وسواس با روش های طبیعی

روشی حیرت‌انگیز در درمان افسردگی

کنترل خشم و عصبانیت با 10 ترفند

چگونه ارتباط ذهن، بدن و روح را در زمستان تقویت کنیم؟

قرص‌های ضد افسردگی نتیجه‌بخش است؟

یوگا و رهایی از اضطراب مادربودن

حقایق عجیب زنانه!

درمان وسواس و افسردگی با چند راهکار کم‌خرج

با این ترفند ساده از اعتیاد به تلفن همراه خلاص شوید

غلبه بر ترس و راه اندازی کسب و کار جدید

5 نشانه‌ ظاهری اضطراب بیمارگونه

رژیم غذایی برای مقابله با افسردگی

فرار دختران از خانه، دلایل و راه های پیشگیری

اکراه مردان در پذیرش مشکلات سلامت روان

بی‌ادب ها هرگز موفق نمی‌شوند!

راهکارهایی برای کنترل عصبانیت

چگونه با رازهای‌مان خوشحال باشیم؟

چرا دختران بیشتر از پسران در معرض افسردگی قرار دارند؟

نقش استرس در بروز دردهای قلبی!

اعتیاد به کار؛ بلایی که عمرمان را می‌گیرد

با بیماران چگونه برخورد کنیم؟

فواید خنده و گریه

چرا مجردها منزوی می‌شوند؟

اضطراب و استرس، مسری است

9عامل کمتر شناخته‌شده زوال عقل

شخصیت شما چه تاثیری بر سلامت شما دارد؟

12 علامت اینکه واقعا باهوش هستید

روان‌شناسی نابرابری

آیا احساسات را به فرزندانمان یاد می دهیم یا ارث می دهیم؟

افسردگی ناشی از تعطیلات چیست؟

9 عادت روزانه‌ای که باید هر چه زودتر ترک کنید

ویژگی‌های چهره که باعث جذاب‌تر دیده شدن افراد می‌شود

اضطراب بیشتر با استفاده بیش از اندازه از اسمارت فون ها