طرز تهیه فیله ماهی با سس سیر
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - ماهی ها و غذاهای دریایی خواص زیادی برای سلامتی دارند و از گوشت قرمز مفیدتر هستند. یکی از ماهی هایی که در کل دنیا مورد استفاده قرار می گیرد و از لحاظ مواد مغذی و ویتامین ها، حرف اول را در ماهی ها می زند، ماهی سالمون است. ماهی سالمون نسبت به ماهی های دیگر بوی کمتری دارد و دارای گوشت نارنجی و بدون تیغ است که طعم فوق العاده ای دارد و سرشار از امگا 3 است. یکی از غذاهایی که با سالمون تهیه می شود، فیله ماهی با سس سیر است. در این غذا، از لوبیا سفید نیز استفاده شده است که با توجه به خواص حبوبات ترکیب خوبی را با فیله ماهی ها ایجاد می کند. مواد لازم برای 4 نفر ماهی سالمون 400 گرم لوبیا سفید پخته شده 2 پیمانه کره 3 قاشق غذاخوری سیر 4 حبه پاپریکا 1 قاشق چایخوری پودر پیاز 1 قاشق چایخوری لیمو ترش ½ لیمو آب سبزیجات معطر ½ فنجان سس سویا 2 قاشق غذاخوری سس کچاپ تند 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز خرد شده 1 عدد نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی دستور پخت فیله ماهی با سس سیر مرحله اول برای تهیه فیله ماهی با سس سیر ابتدا یک کاسه کوچک بر می داریم. پودر پیاز و پاپریکا و فلفل را داخل کاسه می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. سپس ماهی ها را با مخلوط ادویه ها مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. مرحله دوم در این مرحله یک تابه مناسب بر می داریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه نصف مقدار کره را با کمی روغن داخل تابه می ریزیم با روغن داغ شود. سپس ماهی ها را درون آن با حرارت متوسط سرخ می کنیم. مرحله سوم تا جایی که دو طرف ماهی ها طلایی شود. ماهی ها را از تابه خارج می کنیم. مابقی کره و سیر و جعفری و نمک و فلفل و سس تند را به تابه اضافه می کنیم. سپس لوبیا های پخته شده و آبکش شده را درون روغن ریخته و تفت می دهیم. مرحله چهارم سپس آب و آب لیمو و سس سویا اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت ملایم بجوشد تا کاملا غلیظ شود. در ادامه ماهی ها را به آن اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا سس به خورد ماهی برود، سپس از روی حرارت بر می داریم و سرو می کنیم.
ماهی ها و غذاهای دریایی خواص زیادی برای سلامتی دارند و از گوشت قرمز مفیدتر هستند. یکی از ماهی هایی که در کل دنیا مورد استفاده قرار می گیرد و از لحاظ مواد مغذی و ویتامین ها، حرف اول را در ماهی ها می زند، ماهی سالمون است. ماهی سالمون نسبت به ماهی های دیگر بوی کمتری دارد و دارای گوشت نارنجی و بدون تیغ است که طعم فوق العاده ای دارد و سرشار از امگا 3 است. یکی از غذاهایی که با سالمون تهیه می شود، فیله ماهی با سس سیر است. در این غذا، از لوبیا سفید نیز استفاده شده است که با توجه به خواص حبوبات ترکیب خوبی را با فیله ماهی ها ایجاد می کند.
مواد لازم برای 4 نفر |
ماهی سالمون | 400 گرم |
لوبیا سفید پخته شده | 2 پیمانه |
کره | 3 قاشق غذاخوری |
سیر | 4 حبه |
پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
پودر پیاز | 1 قاشق چایخوری |
لیمو ترش | ½ لیمو |
آب سبزیجات معطر | ½ فنجان |
سس سویا | 2 قاشق غذاخوری |
سس کچاپ تند | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز خرد شده | 1 عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت فیله ماهی با سس سیر
مرحله اول
برای تهیه فیله ماهی با سس سیر ابتدا یک کاسه کوچک بر می داریم. پودر
پیاز و پاپریکا و فلفل را داخل کاسه می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. سپس ماهی ها را با مخلوط ادویه ها مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله یک تابه مناسب بر می داریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه نصف مقدار کره را با کمی
روغن داخل تابه می ریزیم با
روغن داغ شود. سپس ماهی ها را درون آن با حرارت متوسط سرخ می کنیم.
مرحله سوم
تا جایی که دو طرف ماهی ها طلایی شود. ماهی ها را از تابه خارج می کنیم. مابقی کره و سیر و جعفری و نمک و فلفل و سس تند را به تابه اضافه می کنیم. سپس لوبیا های پخته شده و آبکش شده را درون
روغن ریخته و تفت می دهیم.
مرحله چهارم
سپس آب و آب لیمو و سس سویا اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت ملایم بجوشد تا کاملا غلیظ شود. در ادامه ماهی ها را به آن اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا سس به خورد ماهی برود، سپس از روی حرارت بر می داریم و سرو می کنیم.
-
يکشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۶:۴۷:۳۲
-
۱۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/532667/