طرز تهیه مرغ انگشتی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - این غذا به عنوان فینگر فود و یا میان وعده قابل استفاده است. سس بادام زمینی این غذا، دارای ویتامین های زیاد و اسید فولیک است که برای سلامتی مفید است. قابل ذکر است برای افرادی که به بادام زمینی حساسیت دارند می توان به جای سس بادام زمینی از سس خردل و کچاپ کنار این غذا استفاده کرد. این غذا مناسب برای تولد ها و جشن ها و سلف سرویس رستوران ها است. می توان مرغ ها را تا مرحله قبل از سرخ کردن آماده نمود و در فریزر نگه داشت. و موفع مهمانی ها از آن استفاده کرد. از این رو غذای شیکی است که سریع آماده می شود. مواد لازم برای 4 نفر سینه مرغ 2 عدد تخم مرغ 1 عدد برشتوک ذرت 1 فنجان آرد ½ فنجان روغن نباتی 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی مواد لازم برای سس کره بادام زمینی 2 قاشق چایخوری پودر کاری 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری روغن زیتون 6 قاشق چایخوری سس خردل 1 قاشق چایخوری سس سویا 2 قاشق چایخوری شکر 1 قاشق چایخوری آب لیمو ترش 3 قاشق چایخوری دستور پخت مرغ انگشتی مرحله اول برای تهیه مرغ انگشتی خوشمزه و مخصوص ابتدای کار سس بادام زمینی را تهیه می کنیم. ابتدا یک کاسه کوچک برداشته و کره بادام زمینی را به همراه پودر کاری، فلفل قرمز و روغن زیتون داخل ان می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. مرحله دوم سپس سس خردل و سس سویا را اضافه کرده و با شکر و آب لیمو هم می زنیم تا یک سس یکدست ایجاد شود درون یخچال نگهداری می کنیم و یک ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم تا طعم ها به خوبی ترکیب شود. مرحله سوم در این مرحله سینه های مرغ را شسته و به صورت فیله های باریک و با اندازه یکدست برش می زنیم. سپس یک کاسه را بر می داریم. آرد و نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و داخل یک کیسه فریزر می ریزیم. مرحله چهارم سپس سینه های برش خورده را به پلاستیک اضافه کرده و درب پلاستیک را به خوبی می بندیم و تکان می دهیم تا مرغ ها کاملا به آرد و نمک آغشته شوند. در ادامه در یک کاسه کوچک تخم مرغ ها را می شکنیم. مرحله پنجم سپس با چنگال بهم می زنیم تا از لختگی در آید و یک دست شود. در کاسه دیگری برشتوک های ذرت را می ریزیم. مرغ های آردی را داخل تخم مرغ زده سپس داخل برشتوک می زنیم و می غلتانیم و در روغن داغ دو طرف آن را سرخ می کنیم. مرحله ششم در این مرحله مرغ های سرخ شده را کنار سس بادام زمینی و سس کچاپ سرو می کنیم. همچنین اگر دیدید مرغ ها زیاد است می توان قبل از سرخ کردن آن ها را فریز کرد و برای وعده های دیگر استفاده نمود.
این غذا به عنوان فینگر فود و یا میان وعده قابل استفاده است. سس بادام زمینی این غذا، دارای ویتامین های زیاد و اسید فولیک است که برای سلامتی مفید است. قابل ذکر است برای افرادی که به بادام زمینی حساسیت دارند می توان به جای سس بادام زمینی از سس خردل و کچاپ کنار این غذا استفاده کرد. این غذا مناسب برای تولد ها و جشن ها و سلف سرویس رستوران ها است. می توان مرغ ها را تا مرحله قبل از سرخ کردن آماده نمود و در فریزر نگه داشت. و موفع مهمانی ها از آن استفاده کرد. از این رو غذای شیکی است که سریع آماده می شود.
مواد لازم برای 4 نفر |
سینه مرغ | 2 عدد |
تخم مرغ | 1 عدد |
برشتوک ذرت | 1 فنجان |
آرد | ½ فنجان |
روغن نباتی | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس |
کره بادام زمینی | 2 قاشق چایخوری |
پودر کاری | 1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
روغن زیتون | 6 قاشق چایخوری |
سس خردل | 1 قاشق چایخوری |
سس سویا | 2 قاشق چایخوری |
شکر | 1 قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | 3 قاشق چایخوری |
دستور پخت مرغ انگشتی
مرحله اول
برای تهیه مرغ انگشتی خوشمزه و مخصوص ابتدای کار سس بادام زمینی را تهیه می کنیم. ابتدا یک کاسه کوچک برداشته و کره بادام زمینی را به همراه پودر کاری، فلفل قرمز و
روغن زیتون داخل ان می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
سپس سس خردل و سس سویا را اضافه کرده و با شکر و آب لیمو هم می زنیم تا یک سس یکدست ایجاد شود درون یخچال نگهداری می کنیم و یک
ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم تا طعم ها به خوبی ترکیب شود.
مرحله سوم
در این مرحله سینه های مرغ را شسته و به صورت فیله های باریک و با اندازه یکدست برش می زنیم. سپس یک کاسه را بر می داریم. آرد و نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و داخل یک کیسه فریزر می ریزیم.
مرحله چهارم
سپس سینه های برش خورده را به پلاستیک اضافه کرده و درب پلاستیک را به خوبی می بندیم و تکان می دهیم تا مرغ ها کاملا به آرد و نمک آغشته شوند. در ادامه در یک کاسه کوچک تخم مرغ ها را می شکنیم.
مرحله پنجم
سپس با چنگال بهم می زنیم تا از لختگی در آید و یک دست شود. در کاسه دیگری برشتوک های ذرت را می ریزیم. مرغ های آردی را داخل تخم مرغ زده سپس داخل برشتوک می زنیم و می غلتانیم و در
روغن داغ دو طرف آن را سرخ می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله مرغ های سرخ شده را کنار سس بادام زمینی و سس کچاپ سرو می کنیم. همچنین اگر دیدید مرغ ها زیاد است می توان قبل از سرخ کردن آن ها را فریز کرد و برای وعده های دیگر استفاده نمود.
-
پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۶:۴۱:۰۰
-
۳۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/523869/