يکشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۵
ورزشی

سرپرست پرسپولیس مشخص شد

سرپرست پرسپولیس مشخص شد
آریا بانو - معاون ورزشی سرخ‌پوشان به عنوان سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس معرفی شد.
  بزرگنمايي:

آریا بانو - معاون ورزشی سرخ‌پوشان به عنوان سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس معرفی شد.

کارگروه ویژه فدراسیون فوتبال عصر دیروز شنبه در خصوص تعیین سهمیه‌ لیگ قهرمانان آسیا ۲ جلسه‌ای تشکیل داد.
در این جلسه مقرر شد در صورتی که رای کمیته انضباطی در خصوص بازی گل‌گهر سیرجان و چادرملو اردکان اگر تا ۳۱ خرداد توسط کمیته استیناف تایید نشود، در روز پنجم تیر پرسپولیس به مصاف چادرملو اردکان برود و برنده این دیدار در ۹ تیر برابر گل‌گهر به میدان برود تا در نهایت تکلیف سهمیه لیگ قهرمانان آسیا ۲ مشخص شود.
از همین رو باشگاه پرسپولیس گویا این شرایط را پذیرفته و از همین رو در خبری رسمی اعلام کرده دور جدید تمرینات این تیم از روز دوشنبه زیر نظر کریم باقری آغاز خواهد شد تا در نهایت اوسمار ویرا سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان به ایران بازگردد و تمرینات پرسپولیس زیر نظر مستقیم او برگزار شود.
با پایان همکاری پرسپولیس با افشین پیروانی، سرخ‌پوشان به دنبال جانشین وی در پست مدیر (سرپرست) این تیم بودند. حالا خبر رسیده محسن خلیلی معاون ورزشی کنونی باشگاه پرسپولیس تا شروع فصل جدید به عنوان جانشین افشین پیروانی به عنوان مدیر تیم پرسپولیس مشغول به کار خواهد شد و تا شروع فصل جدید در این سمت خواهد ماند.


نظرات شما