آریا بانو - آخرین خبر /زمان پخت این فسنجون حدودا۵ساعته پس باید حوصله کنین__در زمان پخت باید شعله روی کم باشه گردو نباید بوی سوخت بگیره__برای طعمه بهتر فسنجون باید بزراید خورشت سرد شه پس قبل از سرو حتما ۴۰دقیقه وقت بدید خنک شه دلیل اضافه کردن یخ اینه که فسنجون روغن بندازه میتونین ۲یا ۳بار یخ اضافه کنید ادویه این غذا فقط نمک فلفل از هرجای مرغ که دوست دارید استفاده کنید من رون مرغ بدون استخونو با کره سرخ کردم برای ۵۰۰گرم گردو که برای۴نفره یه پیاز بزرگ کافیه.