- نوشته شده توسط:
آریا بانو
-
سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴
آریا بانو - آخرین خبر / بعد از اینکه گوشت پخت،ترکیب پوره گوجه، رب ، دارچین،پودر گل و هل زعفرون رو اضافه میکنیم و __📌اینم بگم حتما لپه که یکم پخته رو تفت بدین و بعد به ...
آریا بانو - آخرین خبر / بعد از اینکه گوشت پخت،ترکیب پوره گوجه، رب ، دارچین،پودر گل و هل زعفرون رو اضافه میکنیم و __📌اینم بگم حتما لپه که یکم پخته رو تفت بدین و بعد به خورش اضافه کنید .
تا کنون هیچ نظری ارسال نشده است ...