آریا بانو - آخرین خبر /موادلازم :خامه قنادی : 300 گرم،پنیر ماسکارپونه: 60 گرم،شیر عسلی: ٢٠٠گرم،قهوه برای مرطوب کردن: ١ لیوان ،بیسکویت لیدیفینگر به مقدار لازم معمولاً 20 تا 25 عدد بسته به اندازه قالب،بیسکوییت اورئو خردشده: یه بسته ____نکات:مقدار شیر عسلی رو میتونی بر اساس ذائقهات کم یا زیاد کنی. اول نصفشو بریز، بچش، اگه کم بود، بیشتر کن.__٦ ساعت بزارید داخل فریزر حتی میتونید یه روز قبل مهمونی درستش کنید موقع سرو __10 الی١٥دقیقه قبل از فریزر درش بیارید تابافتش نرم و قابل برش یا اسکوپ زدن بشه.__بافتش اصلا سفت نیس پس حتما با خیال راحت درستش کنید.__روی دسرمونم با مخلوط خامه قنادی و قهوه دمی تزئین میکنیم.