آریا بانو - خراسان / مواد لازم:
سیبزمینی متوسط: 2عدد
تخم مرغ: یک عدد
آرد سفید گندم: 2 لیوان
پودر خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری
بازار 
شکر: نصف قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و پولبیبر: به مقدار لارم
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
دونات سیب زمینی نوعی از دونات است که شیرین نیست و سیب زمینی از مواد اصلی این دونات است. دونات سیب زمینی میتواند یک شام خوشمزه یا میانوعده مهیج برای کودکان باشد. اگر دوست دارید این دوناتهای خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، آشپزی من خوراک خودتان است.
طرز تهیه
برای درست کردن این دوناتهای خوشمزه ابتدا سیب زمینیها را پوست و به قطعات درشت خرد کنید و همراه با کمی آب و نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا سیب زمینی بپزد. بعد از پخت آن را آبکش کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید و وقتی کمی از حرارت افتاد با گوشتکوب کاملا سیب زمینی را بکوبید تا له شود. در مرحله بعد تخم مرغ، پودر خمیر مایه، شکر، نمک، فلفل، زردچوبه و پول بیبر را اضافه کنید و هم بزنید و در آخر آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و با دست هم بزنید تا زمانی که خمیری یکدست شکل بگیرد که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و به آن استراحت بدهید. بعد هم خمیر را به اندازه مساوی تقسیم کنید و شکل دونات دربیاورید. دوناتها را در روغن سرخکردنی داغ بریزید و اجازه دهید دو طرف آن کاملا سرخ شود.