آریا بانو - آخرین خبر / کیک موز و نوتلا
موادلازم:
آرد 160 گرم
موز متوسط 3 عدد
کره قهوه ای 110 گرم
شکر قهوهای 65 گرم
تخم مرغ 2 عدد
ماست یونانی 110 گرم
نوتلا 200 گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا موزها را داخل کاسه کاملا پوره کنید
سپس کره قهوه ای که کاملا خنک شده رو اضافه و مخلوط کنید
تخم مرغ ها و وانیل و اضافه و مخلوط کنید
شکر قهوه ای اضافه و مخلوط شود
ماست یونانی رو اضافه و مخلوط کنید
آرد و الک کنید و بهش جوش شیرین،نمک و دارچین و اضافه و مخلوط کنید
مواد آردی رو در دو مرحله اضافه و مخلوط کنید
نصف مایه کیک و بریزید داخل قالب لوف که چرب و آرد پاشی کردید و روی مایه کیک نصف بیشتر نوتلا رو بریزید
(میتونید نوتلا را به مدت 10 الی 15 ثانیه داخل ماکروویو گرم کنید تا روان بشه )بقیه مایه کیک رو بریزید و بقیه نوتلا رو هم اضافه کنید
قالب کیک و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه سانتی گراد و به مدت 45 الی 50 دقیقه تا بپزه.
بازار ![]()