آریا بانو - ایسنا / دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این باور نادرست که کرههای محلی برای طبخ غذا بهتر بوده و باعث افزایش چربی خون نمیشود را نادرست خواند و تاکید کرد: مصرف بیش از حد چربیهای اشباع و ترانس خطر بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش میدهد.
بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کره از جمله کره محلی به عنوان یک روغن حیوانی بطور عمده حاوی چربی های اشباع است و مقادیری از چربی های ترانس نیز در چربی لبنیات وجود دارد.
بازار 
مصرف بیش از حد چربی های اشباع و ترانس با افزایش سطح کلسترول بد خون، آترواسکلروز (ایجاد پلاک در عروق)، افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی و افزایش خطر ابتلا به برخی سرطان ها و مرگ ناشی از آنها مرتبط دانسته شده است.
بر اساس راهنمای تغذیه ای جدید آمریکا، مصرف چربی های اشباع باید محدود شود و کمتر از ده درصد انرژی دریافتی را تشکیل دهد. توصیه می شود که برای پخت غذا روغن های مایع گیاهی جایگزین روغن های حیوانی مانند کره و روغن دنبه و روغن های نیمه جامد مانند روغن نباتی جامد شوند.
به گزارش وبدا، روغن های مایع بطور عمده از چربی های غیر اشباع تشکیل شده اند. چنانچه این روغن ها به درستی نگهداری و استفاده شوند و در حد تعادل مصرف شوند، می توانند برای سلامتی مفید باشند.