دوشنبه ۱۰ شهريور ۱۴۰۴
خانه داری

طرز تهیه چیکن استراگانف؛ طعمی به یاد ماندنی

طرز تهیه چیکن استراگانف؛ طعمی به یاد ماندنی
آریا بانو - برترین ها / اگر از خوردن غذاهایی که با مرغ درست می‌شود خسته شده‌اید و زرشک‌پلو و باقالی‌پلو با مرغ، ته‌چین، ساندویچ مرغ، مرغ سوخاری و .. برایتان تکراری شده، دست ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / اگر از خوردن غذاهایی که با مرغ درست می‌شود خسته شده‌اید و زرشک‌پلو و باقالی‌پلو با مرغ، ته‌چین، ساندویچ مرغ، مرغ سوخاری و .. برایتان تکراری شده، دست به کار شوید و چیکن استراگانف درست کنید.
مواد لازم:
فیله مرغ: 6 عدد
پیاز خرد شده: 1 عدد
قارچ خرد شده: 1 بسته
سیب زمینی خلالی: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل: به میزان لازم
خامه: 3 قاشق غذاخوری
شیر: یک لیوان
آرد: 2 قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه:
1. ابتدا پیازهای خلالی شده را کمی تفت می‌دهیم و وقتی طلایی شدند، فیله‌های خرد شده را (ترجیحا به صورت عمودی برش دهید) با مقداری نمک و فلفل تفت می‌دهید و اجازه می‌دهید تا فیله‌ها بپزد.
2. در یک ظرف جداگانه، شیر را داغ کنید و آرد را آرام آرام به آن اضافه کنید. این مخلوط را دائما هم بزنید و این کار را آنقدر تکرار کنید که مخلوط شیر و آرد از حالت رقیق بودند خارج شود و کمی غلیظ شود.
3. سپس مخلوط شیر و آرد را با مرغ‌ها که سرخ کرده بودیم، مخلوط می‌کنیم و در آخر خامه را اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمی‌داریم. چون خامه اگر روی حرارت بماند می‌برد.
4. سپس مخلوط را با سیب‌زمینی یا چیپس خلالی تزیین می‌کنیم.
پ
-->


نظرات شما