آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم برای خمیر؛
آرد نول قوی 250 گرم
نمک 5 گرم
خمیر مایه خشک فوری 4 گرم
شکر 4 گرم
آب 150 گرم
بازار 
شیر 40 گرم
مواد میانی؛
سیب زمینی آبپز (له شده)سه تا
پیاز کاراملی یکی
گشنیز و جعفری مقداری
یک ق غ خامه
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز
برای رومال از یک تخم مرغ کامل و یک ق غ شیر استفاده کردم.
همه ی مواد خشک خمیر و با هم مخلوط کنید بعد شیر و آب و مخلوط کنید و کم کم به آرد اضافه کنید.
انقدری مواد و ورز بدید تا خمیر نرم و صاف بشه.
تو محیط به خمیر 20 دقیقه استراحت بدید .
بعد خمیرو به چهار قسمت مساوی برش بزنید و چونه کنید دوباره 15دقیقه استراحت بدید.
چونه ها را بصورت طولی و بشکل بیضی باز کنید.
روی هر قسمت بیضی خمیر با کاردک کره همدمای محیط و بمالید.
بقیه مراحل طبق ویدیو
فرو با دمای 180 به مدت 15 دقیقه گرم کنید.
دمای پخت برای فرهای برقی175و زمان پخت تقریبا 20 دقیقه.
زمان پخت همزمان المنت بالا و پایین همراه با فن روشن باشه.