- نوشته شده توسط:
آریا بانو
-
يکشنبه ۸ تير ۱۴۰۴
آریا بانو - آخرین خبر / شیر ٨۴٠ گرم شکر ۶٠گرم نشاسته ذرت ٧٠گرم وانیل یک قاشق چایخوری کره یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل تزیین بازار نشاسته ذرت و سیر و شکر مخلوط کنید ذرات ...
آریا بانو - آخرین خبر / شیر ٨4٠ گرم
شکر 6٠گرم
نشاسته ذرت ٧٠گرم
وانیل یک قاشق چایخوری
کره یک قاشق غذاخوری
پودر نارگیل تزیین
بازار 
نشاسته ذرت و سیر و شکر مخلوط کنید ذرات نشاسته باز شد بذارید روی حرارت کم و مدام هم بزنید تا به غلظت برسه و بعد کره و وانیل اضافه میکنیم وقتی کره آب شد حرارت خاموش میکنیم و دسر داخل لیوان کاغذی یا هر ظرفی که دارید بریزید و بعد چند ساعت به راحتی از لیوان جدا میشه.
داخل پودر نارگیل میغلطونیم.
تا کنون هیچ نظری ارسال نشده است ...