آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
ران مرغ دو عدد
نمک
فلفل سیاه
زعفران دم کرده
پیاز خلالی بزرگ یک عدد
بازار 
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
آب نارنج یا لیمو ترش تازه یک عدد
زرشک دو قاشق غذاخوری
آلو به دلخواه
آب جوش دو لیوان
مرغ با زعفران دم کرده و نمک و فلفل سیاه مزه دار میکنیم.
داخل تابه با کره و روغن دو طرفش سرخ میکنیم.
پیاز خلالی کمی تفت میدیم نیازی نیست سرخ بشه کمی سبک شد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه میزنیم سرخ شد، رب اضافه میکنیم دو دقیقه سرخ بشه و آب جوش اضافه میکنیم.
مرغ های سرخ شده رو به سس اضافه میکنیم.
با حرارت کم یک ساعت بپزه.
آلو و زرشک و آب نارنج میریزیم و نیم ساعت دیگه حرارت کم جا بیفته.