دوشنبه ۹ تير ۱۴۰۴
خانه داری

وقتی به غذا عشق و صبر اضافه میکنی

وقتی به غذا عشق و صبر اضافه میکنی
آریا بانو - آخرین خبر / راتاتویی با گوشت و پنیر مواد لازم: • گوشت چرخ‌کرده: ۱۰۰ گرم • پیاز: ۱ عدد متوسط • سیر: ۱حبه • گوجه‌فرنگی: ۲عدد بازار • فلفل دلمه‌ای قرمز: ۱عدد • ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / راتاتویی با گوشت و پنیر
مواد لازم:
• گوشت چرخ‌کرده: 100 گرم
• پیاز: 1 عدد متوسط
• سیر: 1حبه
• گوجه‌فرنگی: 2عدد
بازار
• فلفل دلمه‌ای قرمز: 1عدد
• بادمجان: 2 عدد
• کدو سبز: 2 عدد
• گوجه‌فرنگی (برای لایه رویی): 2عدد
روغن زیتون سی‌سام: به مقدار لازم
• پنیر پیتزا: به مقدار لازم
• نمک، فلفل سیاه و ریحون خشک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. آماده‌سازی مواد کبابی:
گوجه‌فرنگی‌ها و فلفل دلمه‌ای قرمز را با روغن زیتون سی‌سام داخل فر کبابی کنید. بعد از خنک شدن، پوستشان را بگیرید، آن‌ها را در مخلوط‌کن بریزید و پوره کنید.
2. تهیه مواد گوشتی:
در یک ماهیتابه، پیاز و سیر را با کمی روغن زیتون سی‌سام تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده و با حرارت ملایم سرخ کنید تا رنگش عوض شود.
نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در نهایت، پوره گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای کبابی را به گوشت اضافه کرده و با حرارت ملایم بپزید تا مزه‌ها به خورد هم بروند.
3. آماده‌سازی سبزیجات:
بادمجان، کدو و گوجه‌فرنگی را به شکل حلقه‌ای برش دهید
4. چیدن لایه‌ها:
کف یک ظرف مخصوص فر، یک لایه مواد گوشتی و کمی پنیر بریزید. روی پنیر، سبزیجات حلقه‌ای (بادمجان، کدو و گوجه‌فرنگی) را به ترتیب و با دقت بچینید تا سطح ظرف کامل پوشانده شود. برای بهتر شدن طعم، روی سبزیجات هم کمی روغن زیتون سی‌سام بزنید.
5. مرحله نهایی:
ظرف را در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بگذارید. حدود 20-25 دقیقه زمان بدهید تا آماده شود.
نکته:
• در پایان، می‌توانید کمی ریحون خشک یا تازه روی ظرف بپاشید.


نظرات شما