دوشنبه ۹ تير ۱۴۰۴
خانه داری

کیک ردولوت؛ دسری خاص وخوشمزه

کیک ردولوت؛ دسری خاص وخوشمزه
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم: تخم مرغ: ۱۷۵ گرم آب: ۱۱۳ گرم روغن مایع: ۱۵۰ گرم آرد ساتین قرمز مخصوص ردولوت: ۵۰۰ گرم بازار فقط کافیه همه مواد رو داخل کاسه همزن بریزی و ۲ ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
تخم مرغ: 175 گرم
آب: 113 گرم
روغن مایع: 150 گرم
آرد ساتین قرمز مخصوص ردولوت: 500 گرم
بازار
فقط کافیه همه مواد رو داخل کاسه همزن بریزی و 2 دقیقه با دور کند و 2 دقیقه با دور تند بزنی تا بافتش کشدار بشه
میریزی داخل قالب و میزاری داخل فر با دمای 170 درجه به مدت نیم ساعت 
بعد طبق ویدئو از قالب درش میاری و به 2 قسمت تقسیمش میکنی
برای مرطوب کردنش از مربای توتفرنگی که با کمی آب رقیقش کردم استفاده کردم و کیک رو باهاش مرطوب کردم
کمی از آب مربای توتفرنگی رو به خامه قنادی اضافه کردم و خامه رو باهاش فرم دادم و کیک رو خامه و توتفرنگی و شکلات چیپسی فیلینگ کردم
برای حالت قلبیشم روی کیک حالت بعلاوه میکشم و طبق ویدئو 2 طرفشو برش میزنم و تکه یبرش خورده رو میزارش 2 طرف بالای کیک تا حالت قلبی بگیره
و با خامه قنادی یه کاور مختصری زدم و با پشت پالت روشو طرح انداختم و با ترافل های قلبی و برگ پونه تزئینش کردم☺️
خیلی راحته چون هم لازم نیس هزینه اضافی برای قالب قلب بدی نه خبری از خامه کشی جنجالی هست با پالت میتونی خیلی شیک کیک رو خامه بزنی


نظرات شما