- نوشته شده توسط:
آریا بانو
-
شنبه ۷ تير ۱۴۰۴
آریا بانو - آخرین خبر /مواد لازم: بیسکویت پتی بور ۲ بسته کره آب شده ۱۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم خامه صبحونه ۴۰۰ گرم پودر قند ۶۵ گرم ژلاتین ۲۵ گرم آب سرد نصف استکان ژله ...
آریا بانو - آخرین خبر /مواد لازم:
بیسکویت پتی بور 2 بسته
کره آب شده 150 گرم
پنیر ماسکارپونه 400 گرم
خامه صبحونه 400 گرم
پودر قند 65 گرم
ژلاتین 25 گرم
آب سرد نصف استکان
ژله بلوبری 1 بسته
رشته فالوده خشک 1 بسته کوچک
بازار ![]()
تا کنون هیچ نظری ارسال نشده است ...