يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
خانه داری

لقمه اسفناج، برای ذائقه های خاص

لقمه اسفناج، برای ذائقه های خاص
آریا بانو - برترین ها / مواد لازم: ماست: یک پیمانه روغن مایع: یک پیمانه آرد ذرت: یک پیمانه سرکه : یک قاشق غذاخوری تخم‌مرغ : یک عدد بیکینگ‌پودر : ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و فلفل ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / مواد لازم:
ماست: یک پیمانه روغن مایع: یک پیمانه آرد ذرت: یک پیمانه سرکه : یک قاشق غذاخوری تخم‌مرغ : یک عدد بیکینگ‌پودر : 1/4 قاشق چایخوری نمک و فلفل و آرد سفید : به میزان لازم
مواد لازم میانی:
اسفناج : 500 گرم پیاز : یک عدد پنیر سفید : 50 گرم کره : یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل : به مقدار لازم دستور پخت
بازار
در ابتدا پیاز را خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شود.
اسفناج‌های خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط کنید. ( بهتراست اسفناج‌ها را قبلا پخته باشید؛ به طوری که آب آن کامل گرفته شده باشد).
در ظرف دیگری سفیده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بیکینگ‌پودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را بریزید و با هم مخلوط کنید. آرد سفید را تا زمانی که خمیر یک‌دست شود و به دست نچسبد اضافه کنید.
خمیر را کمی ورز دهید. بعد از آن به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست باز کرده و از مایه اسفناج کمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کنید و در سینی فر چرب شده قرار دهید.
روی آن ها زرده تخم‌مرغ بزنید و در فری که از قبل با دمای 200درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
بنا به سلیقه و طبع خودتان می‌توانید قارچ، سوسیس، ژامبون و ... به مواد داخل لقمه اضافه کنید.
پ
-->


نظرات شما