آریا بانو

آخرين مطالب

زنان دو برابر بیشتر از مردان در معرض ابتلا به نارسایی قلبی هستند گوناگون

زنان دو برابر بیشتر از مردان در معرض ابتلا به نارسایی قلبی هستند
  بزرگنمايي:

آریا بانو - باشگاه خبرنگاران /بر اساس تحقیقات دانشکده پزشکی مانت ساینای، زنان دو برابر بیشتر از مردان در معرض خطر ابتلا به نارسایی قلبی قرار دارند.
به نقل از مدیکال اکسپرس، بر اساس تحقیقات جدید دانشکده پزشکی مانت ساینای، داشتن چربی اضافی پریکارد (چربی در اطراف قلب)، خطر ابتلا به نارسایی قلبی را به خصوص در زنان افزایش می‌دهد.
بر اساس این مطالعه که در شماره 24 ماه مه مجله دانشکده قلب و عروق آمریکا منتشر شده است، زنان با مقادیر بالای چربی پریکارد دو برابر بیشتر از مردان دچار نارسایی قلبی می‌شوند، این بزرگترین مطالعه برای شناسایی ارتباط بین چربی پریکارد و نارسایی قلبی است که به طور بالقوه می‌تواند منجر به مداخله زودرس و پیشگیری از بیماری‌های قلبی شود.
ساتیش کنچایا، دانشیار پزشکی (قلب) در دانشکده پزشکی مانت ساینا، در این باره توضیح می‌دهد: نزدیک به دو دهه است که می‌دانیم چاقی، بر اساس اندازه گیری ساده قد و وزن، می‌تواند خطر ابتلا به نارسایی قلبی را دو برابر کند، اما اکنون با استفاده از فناوری تصویربرداری، یک گام فراتر رفته‌ایم تا نشان دهیم که چربی اضافی پریکارد، خطر این وضعیت بالقوه کشنده (نارسایی قلبی) را افزایش می‌دهد. این کار ابزاری مهم برای طبقه بندی بیماران در معرض خطر کم و زیاد نارسایی قلبی در اختیار ما قرار می‌دهد که احتمالا منجر به مداخله زودهنگام و پیشگیری از نارسایی قلبی می‌شود تا در نهایت جان افراد را نجات دهد.
محققان درگیر در این مطالعه با همکاری چند نهاد دیگر، ارتباط بین چربی پریکارد و خطر نارسایی قلبی را با استفاده از اسکن توموگرافی قفسه سینه (CT) از مطالعه چند قومی آترواسکلروز (MESA)، بررسی کردند. این مطالعه آینده نگر از سی تی اسکن تقریبا 7000 زن و مرد از 45 تا 84 سال در سراسر آمریکا با نژاد‌های متنوع برای اندازه گیری چربی پریکارد استفاده کرده است. هنگام شروع مطالعه، هیچ یک از شرکت کنندگان شواهدی از بیماری قلبی نداشتند.
محققان بیش از 17 سال این شرکت کنندگان را پیگیری کردند و اعلام کردند که تقریبا 400 نفر از آن‌ها دچار نارسایی قلبی شده‌اند. تجزیه و تحلیل آن‌ها نشان داد که چربی اضافی پریکاردیال با خطر بالاتر نارسایی قلبی در زنان و مردان حتی پس از تنظیم فاکتور‌های تعیین شده برای نارسایی قلبی مانند سن، استعمال دخانیات، مصرف الکل، کم تحرکی، فشار و قند خون بالا، کلسترول بالا و حملات قلبی ارتباط دارد. پس از محاسبه این عوامل خطر برای نارسایی قلبی، حجم بالای چربی پریکاردیال خطر ابتلا به نارسایی قلبی را تقریبا 100 درصد یا دو برابر در زنان و حدود 50 درصد در مردان افزایش داد. برای این مطالعه، محققان حجم چربی اضافی یا زیاد پریکارد را در زنان 70 سانتی متر مکعب (2.4 اونس مایع) یا بیشتر و در مردان 120 سانتی متر مکعب (4 اونس مایع) یا بیشتر تعریف کردند. عدد کمتر از این، عادی در نظر گرفته شد.
محققان همچنین گزارش کردند که چربی پریکارد با ضرایب اضافه وزن یا چاقی مانند شاخص توده بدن، دور کمر، دور مفصل ران ارتباط ضعیف یا متوسط دارد و همچنان یک عامل خطر برای نارسایی قلبی بالاتر بوده و حتی فراتر از خطر اضافه وزن یا چاقی است. در حقیقت چربی پریکارد بدون در نظر گرفتن شرکت کنندگان لاغر، اضافه وزن یا چاقی با موارد جدید نارسایی قلبی همراه بود. همچنین در نمونه کوچکتری از شرکت کنندگان که برای تعیین میزان چربی شکم در زیر پوست و شکم، تحت سی تی اسکن شکم قرار گرفتند، چربی پریکاردیال خطر نارسایی قلبی را حتی پس از در نظر گرفتن چربی‌های اضافی شکم پیش بینی کرد. ارتباط بین چربی پریکارد و نارسایی قلبی در میان تمام گروه‌های نژادی و قومی نشان داده شده در این مطالعه مشابه بود.
دکتر کنچایا می‌گوید: تحقیقات ما شواهد مهمی ارائه می‌دهد که بر اساس آن چربی اضافی پریکارد به میزان قابل توجهی خطر نارسایی قلبی را افزایش می‌دهد. مطالعات بیشتر برای تایید یافته‌های ما مورد نیاز است. تحقیقات آینده در این زمینه همچنین باید بر روی روش‌هایی مانند داشتن رژیم غذایی سالم برای قلب و تحرک بدنی برای دستیابی و حفظ وزن مطلوب بدن و کاهش و جلوگیری از رسوب چربی در اطراف متمرکز شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/594466/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روان شناسی خشم و خشونت

چطور جذاب به نظر بیاییم؟

چگونه با بحران‌‌های مالی در خانواده کنار بیایید؟

4 راه برای تمرکز روی خواسته‌های واقعی‌مان

پیامدهای روانیِ بلوغ زودرس در دختران

افسردگی را با این ترکیب ساده گیاهی درمان کنید

بازی طولانی کامپیوتری نشانه بیماری روانی جدی!

غذاهای ضد استرس که باید به رژیم غذایی تان اضافه کنید

نشانه‌های هوش هیجانی بالا چیست؟

راه‌های متفاوت برای تقویت حافظه

بلوغ زودهنگام دختران با خطر مشکلات روانی مرتبط است

چگونه با یک روز بد کاری کنار بیاییم؟

درمان افسردگی در کودکی زمینه ساز سلامت روان در بزرگسالی

مراقب این اشتباهات در اوایل کار جدیدتان باشید

دلیل ایجاد افسردگی زمستانی را بشناسید

اگر کسی روی اعصابمان راه رفت، چه کنیم؟

استرس چگونه ما را بیمار می‌کند؟

خبر بد قدرت تفکر منطقی را از انسان می‌گیرد

هفت ویژگی‌ افرادی که ذهن قوی دارند

روان‌پریش‌ کیست؟!

اهداف‌تان را با این افراد در میان نگذارید

اضطراب اولین و مهم ترین نشانه بروز آلزایمر

دوزبانه بودن به کودکان مبتلا به اوتیسم کمک می‌کند

استرس، زودتر از آنچه فکر کنید پیرتان میکند!

صداهای مخرب مغز چه هستند؟

با تقاضای دورکاری موافقت می‌کنید یا خیر؟

سرد بودن بینی نشانه استرس است

چگونه شغلی متناسب با شخصیت خود پیدا کنیم؟

چگونه با ترس‌هایمان مبارزه کنیم؟

سه راهکار برای آن‌که بفهمیم طرف مقابل دروغ می‌گوید

افراد الهام بخشی که باعث می‌شوند تسلیم نشوید

با این روش های استثنایی حافظه خود را تقویت کنید

چرا عکس خودمان را دوست نداریم؟!

8 علامت دور از ذهن ابتلا به افسردگی را بشناسید

اگر پول اضافی به دست آوردید، با آن چه کنید؟

هنردرمانی، استفاده از مصالح هنری برای ابراز و بازتاب شخص است

«هیجان خوب» و «هیجان بد» چیست؟

افسردگی بعد از زایمان و تاثیر آن بر نوزاد

تاثیر داروهای مُسکن بر رفتارهای احساسی زنان و مردان

نقش خانواده در سلامت روان

درمان وسواس با روش های طبیعی

روشی حیرت‌انگیز در درمان افسردگی

کنترل خشم و عصبانیت با 10 ترفند

چگونه ارتباط ذهن، بدن و روح را در زمستان تقویت کنیم؟

قرص‌های ضد افسردگی نتیجه‌بخش است؟

یوگا و رهایی از اضطراب مادربودن

حقایق عجیب زنانه!

درمان وسواس و افسردگی با چند راهکار کم‌خرج

با این ترفند ساده از اعتیاد به تلفن همراه خلاص شوید

غلبه بر ترس و راه اندازی کسب و کار جدید