آریا بانو

آخرين مطالب

کارآفرینی فقط خلاقیت و ایده پردازی نیست اقتصادي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - برخلاف تصور بسیاری از افراد، کارآفرینی تنها خلاقیت و ایده پردازی نیست بلکه باید مهارت‌های راه اندازی کسب و کار را آموخت.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، شهاب رحیم زاده با اشاره به اینکه وقتی صحبت از کارآفرینی در جامعه می‌شود بسیاری تصور می کنند که باید با سرمایه گذاری‌های نجومی درصدد راه اندازی یک خط تولید و یا تجارت کلان باشند، اظهار داشت: درحالیکه یک کسب و کار موفق بیشتر از پول، نیازمند خلاقیت و نحوه طی کردن مسیر ایده تا سوددهی است.
وی تصریح کرد: یادگیری مهارت های کارآفرینی و استفاده از امکانات پیرامون، دو پارامتر اساسی برای ورود به عرصه کارآفرینی است و افراد باید با شناسایی توانمندی‌های خود و تکیه بر مهارت‌های فردی و افزودن ایده‌های کاربردی به این مهارت‌ها، اقدام به راه اندازی کسب و کار جدید کنند.
نویسنده و مشاور کارآفرینی ادامه داد: شکی نیست که بسیاری از جوانان و فارغ التحصیلان علاقمند به کارآفرینی و ایجاد شغلی نوآورانه هستند ولی در بیشتر موارد ایده‌ها و طرح‌های خلاقانه آنها هیچگاه به مرحله اجرا نمی رسد چراکه طی کردن مسیر یک ایده تا مرحله سوددهی فرآیندی پیچیده و پرمخاطره است که با آزمون خطا، نمی‌توان به آن رسید بلکه می‌بایست مهارت‌های لازم را در این زمینه کسب کرد.
رحیم زاده گفت: شناسایی بازار، قدرت مذاکره، آشنایی با اصول بازاریابی و تبلیغات اثر بخش، تامین منابع انسانی کارآمد، تشکیل کارگروه تحقیق و توسعه، برندینگ، فروش خلاقانه، استفاده از ابزارآلات و امکانات دیجیتالی نظیر اپلیکیشن‌های فضای مجازی و بستر وب و شیوه‌های عبور از شوک‌ها و نوسانات بازار تنها بخشی از مهارت‌هایی است که یک کارآفرین برای سودمند شدن ایده خود باید بیاموزد.
نویسنده کتاب "پزشک فروش شوید" ادامه داد: گاهی تغییر در بسته بندی، راه اندازی یک سایت و اپلیکیشن با رویکرد جدید، اجرای خدمت رسانی به اشکال متفاوت می‌تواند با استقبال گسترده ای روبرو شود و نباید پیش از هر اقدامی خود را شکست خورده دید، علاقمندان به حوزه کارآفرینی باید بدانند که آنچه امروز در نظر آنها امری ساده است به احتمال فراوان برای بسیاری می‌تواند غیرممکن باشد پس نباید با خودسانسوری و چشم پوشی بر توانمندی‌های شخصی مسیر موفقیت را مسدود کرد.
رحیم زاده با بیان اینکه بازاریابی مهمترین عامل بقای کسب و کارهای نوپاست، افزود: در طول روز ده‌ها ایده جدید و کسب و کار نوآورانه در کشور متولد می‌شود که البته بیشتر آنها به دلیل ضعف در بازاریابی و فروش هیچگاه به درآمدزایی مطلوب نمی‌رسد و در نهایت پس از مدتی فعالیت از بازار رقابت حذف می‌شوند.
وی ابراز کرد: بهترین محصولات دنیا اگر به شکل مناسبی معرفی نشوند در انبارها باقی خواهند ماند و هیچگاه به دست مصرف کننده نخواهند رسید به همین دلیل هر کارآفرینی علاوه بر خلاقیت باید از قدرت مذاکره و فروش نیز بهره مند باشد تا محصول خود را به سوددهی برساند.
رحیم زاده خاطرنشان کرد: آغاز یک کسب و کار همواره ساده تر از بقای آن است چرا که ایده‌ها نیازمند مراقبت و نگهداری است به همین دلیل کارآفرینان موفق اغلب کسانی هستند که به فرآیند محور بودن کسب و کارها به جای نتیجه محور بودن اهمیت می دهند و با پشتکار و مداومت در اقدام‌های کوچک کسب و کار خود را رشد می‌دهند و با انعطاف پذیری و عبور از چالش‌های متعدد، سعی در مراقبت از حرفه خود می‌کنند، به عبارت ساده تر، افراد کارآفرین همیشه برای مشکلات خود راه حلی پیدا می‌کنند و به‌خوبی با روش‌های حل مسئله آشنایی دارند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/96783/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کمبود خواب، چگونه باعث بیماری می شود؟

چرا بعضی ها لجباز هستند

افسردگی زیر سایه شبکه های اجتماعی

عوامل موثر بر ترس از تغییر را بشناسیم

اضطراب منتشره چیست و از کجا می آید؟

چرا نمی توانم هیچ چیزی را به خاطر بسپارم و به یاد بیاورم؟

5 طرز تفکر مضر برای سلامت روان

10 اختلال شخصیتی که از آنها بی خبرید

تفاوت های ظریفِ اضطراب اجتماعی با اوتیسم

چه کسانی بیشتر به خرافات گرایش دارند؟

این اختلال انگیزه خودکشی را افزایش می دهد!!

تفاوت بین غم و اندوه عادی با افسردگی چیست؟

وقتی از کارمان متنفریم...

برای افزایش سریع سطح انرژی چه باید کرد؟

7 روش برای اینکه بهتر با دیگران ارتباط برقرار کنید

لطفاً از ترس مرگ خودکشی نکنید!

افسردگی ساختار مغز را تغییر می دهد

7 مانعی که باعث شکست شما می‌شود

چرا موسیقی شاد، خاطرات خوب و موسیقی غمگین خاطرات بد را به یاد می آورد؟

راهکار‌هایی عجیب برای مقابله با افکار منفی

افسردگی؛ از سیر تا پیاز

چگونه انسان های سمی اطرافمان را خنثی کنیم؟

رژیم غذایی ویژه برای مبارزه با اضطراب!

شیوه جدید برای درمان افسردگی

12 عادت که از بدترین‌ها برای سلامت روانی شما هستند

با ترک شبکه‌های اجتماعی چه اتفاقاتی می افتد؟

7 راز یک خواب خوش

کار و استرس، شما را هم از زندگی انداخته؟

چگونه از احساس پشیمانی جلوگیری کنیم

9 خطر استرس زیاد برای بدن

ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار

تشخیص نارسایی قلبی توسط هوش مصنوعی با اسکن پا

فرود زیبای مجدد فالکون 9

راه‌حل گران‌قیمت ناسا برای گردگیری در ماه

مقایسه اندازه آینه تلسکوپ فضایی جیمز وب و تلسکوپ فضایی هابل

با منحنی سریعترین فرود آشنا شوید

سومین فرود خطرناک کنترل نشده چین

امروز در فضا؛ پرتاب فضانورد ایتالیایی به ایستگاه فضایی بین‌المللی

آیا سریع ‌تر از سرعت نور هم داریم؟

چرا ربات‌ها و هوش مصنوعی هنوز به گرد پای حیوانات نرسیده‌اند؟

چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟

اکنون کجاست؟ کسی که فراموشش کردم

داستانک/ راه نجات

با آنکه دلم از غم هجرت خون است

داستان دلنشین لیلی و‌ مجنون

امشب به قصه ی دل من گوش می کنی

داستانک/ پیرمرد فقیر

شرایط تغییر می کند

من چنان عاشق رویت که ز خود بی خبرم

شاعرانه/نه طاقت خاموشی نه تاب سخن داریم