آریا بانو

آخرين مطالب

بسته اخبار اجتماعی در روز سه‌شنبه

توزیع بسته لوازم‌التحریر بین دانش‌آموزان/علت آلودگی هوا در بیش از نیمی از روزهای گرم تهران اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - "آماده باش پلیس برای محرم، خودسوزی روبروی شهرداری تهران، شهرداری، سیستم جمع‌آوری پسماند پزشکی ندارد، گرد و غبار، علت آلودگی هوا در بیش از نیمی از روزهای گرم تهران، توزیع بسته لوازم‌التحریر بین دانش‌آموزان، پایان نقل و انتقالات فرهنگیان، 3200 پرونده پشت نوبت فرزندخواندگی در تهران و شناسایی 7000 مبادی تولید پسماند بیمارستانی" از مهم‌ترین خبرهای اداره اجتماعی ایسنا در روز سه‌شنبه هستند.

به گزارش ایسنا، در ادامه به برخی از مهم‌ترین اخبار اجتماعی ایسنا اشاره شده که با کلیک روی تیتر هر یک از آنها، متن کامل خبر در دسترس خواهد بود:
فرمانده ناجا تشریح کرد
آماده باش پلیس برای محرم / برخورد با بدحجابی در خودروها
سردار حسین اشتری، فرمانده نیروی انتظامی اعلام کرد که در ایام محرم ماموران پلیس درکنار عزاداران حسینیه‌ها، تکایا و مساجد خواهند بود و نسبت به تامین امنیت این مراسم اقدام خواهند کرد.
وی همچنین درباره برخورد با بد حجابی و کشف حجاب در خودروها اظهار کرد: ناجا بر اساس وظیفه ذاتی خود با هرگونه هنجارشکنی که مصادیق آن بارها اعلام شده و بی حجابی نیز جز آن است، برخورد خواهد کرد؛ بر این اساس به مالکان خودروها تذکر خواهد داد و اگر قبلا تذکر داده شده باشد نسبت به توقیف خودرو اقدام داده می‌شود البته خوشبختانه مردم همکاری خوبی با پلیس داشته و امیدواریم این موارد بیشتر از گذشته مورد توجه قرار بگیرد.
خودسوزی روبروی شهرداری تهران
یک مرد خودش را جلوی شهرداری تهران به آتش کشید.
صبح امروز یک مرد در حالی که دو فرزند و همکارش نیز همراه وی بودند خودش را جلوی شهرداری تهران به آتش کشید که با حضور عوامل اورژانس در محل، این فرد به بیمارستان منتقل شد.
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت:
شهرداری، سیستم جمع‌آوری پسماند پزشکی ندارد/ تهران نیازمند اقدامی قاطع
مهندس محسن فرهادی، معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ضمن تشریح چرایی مشکل دفع پسماند بیمارستانی در برخی شهرها، در عین حال تاکید کرد: انجام اقدامات مربوط به زباله‌های بیمارستانی، مشروط به ایجاد سیستمی توسط سازمان مدیریت پسماند شهرداری برای جمع‌آوری پسماندهای بیمارستانی است.
فرهادی با بیان اینکه حدود 15 تا 35 درصد پسماندهای تولید شده در یک بیمارستان، عفونی و ویژه محسوب می‌شود، افزود: اتوکلاو در 100 درصد بیمارستان‌های تهران انجام می‌شود، اما زمانی که این تفکیک به خوبی صورت نگیرد یا به شکل تفکیک شده حمل نشود، آن بیمارستان 100 درصد زباله ویژه پزشکی خواهد داشت و تفکیک‌سازی بی‌اثر می‌شود.
گرد و غبار، علت آلودگی هوا در بیش از نیمی از روزهای گرم تهران
حسین حسن‌خانی کارشناس فنی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به پروژه منشایابی ذرات معلق در تهران گفت: بر اساس اطلاعات این پروژه، گرد و غبار در فصول گرم سال 56 درصد از آلودگی هوا را به خود اختصاص داده‌اند چرا که به دلیل خشک بودن هوا و نبود رطوبت امکان رسوب ذرات آلاینده بیشتر است.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست:
هورالعظیم را آتش می‌زنند تا پول برق ندهند
عیسی کلانتری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در سخنانی مدعی شد که آتش‌سوزهای هورالعظیم عمدی است تا پول برق ندهند.
عیسی کلانتری در پانزدهمین کنگره ملی « علوم زراعت و اصلاح نباتات» در موسسه تحقیقات و اصلاح نهال و بذر در کرج صحبت می‌کرد، درباره آتش‌سوزی‌های هورالعظیم در خوزستان مدعی شد که « هورالعظیم را آتش می‌زنند تا پول برق ندهند و این‌گونه برای ما گرفتاری ایجاد و به ما جفا می‌کنند.»
وی همچنین از برداشت زیاد آب از منابع تجدیدپذیر هم انتقاد کرد و گفت:« هیچ کشوری نباید بیش از 40 درصد ظرفیت منابع تجدیدپذیر را مصرف کند ولی ما 130 درصد برداشت می‌کنیم.»
مدیرکل حمایت‌های اجتماعی کمیته امداد اعلام کرد
توزیع بسته لوازم‌التحریر بین دانش‌آموزان / پرداخت هزینه ثبت‌نام کتب درسی
مجید زارع‌فرد ، مدیرکل حمایت‌های اجتماعی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور از توزیع بسته‌های لوازم التحریر بین همه دانش‌آموزان تحت پوشش این نهاد، تا قبل از آغاز سال تحصیلی خبر داد.
زارع فرد از پرداخت هزینه ثبت نام کتب درسی دانش‌آموزان تحت پوشش خبر داد و گفت: مبلغی در حدود 30 هزار تومان بابت هزینه ثبت نام کتب درسی هم به استان‌ها پرداخت کردیم که شامل حال همه 310 هزار دانش‌آموز تحت پوشش می‌شود و به حساب سرپرست آنها واریز می‌شود.
مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش خبرداد
پایان نقل و انتقالات فرهنگیان / تبدیل وضعیت فرهنگیان نیازمند قانون است
یارمحمد حسین‌بُر، مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اتمام فرآیند نقل و انتقالات معلمان گفت: برای تهران سقف ورود تا 2000 نفر باز بود که تا هفته گذشته تقاضای 1500 نفر تایید شده است.
وی همچنین در پاسخ به اینکه آیا امسال تبدیل وضعیت نیروهای کارمعین به پیمانی و پیمانی به رسمی در دستور کار قرار خواهد گرفت عنوان کرد: تبدیل وضعیت فرهنگیان قراردادی به پیمانی و پیمانی به رسمی نیازمند قانون است و نمی‌توانیم خلاف قوانین اقدام کنیم. نیروهای پیمانی به رسمی حتما باید در آزمونی شرکت کنند و پذیرفته شوند. تبدیل وضعیت نیروهای قرارداد معین به پیمانی هم قوانین خاص خود را می‌طلبد که فعلا در این باره قانون و ابلاغیه‌ای نداریم.
3200 پرونده پشت نوبت فرزندخواندگی در تهران/ متقاضیان فرزند دختر بیشتر در انتظار می‌مانند
مهشید موقر، معاون اجتماعی بهزیستی استان تهران از 3200 پرونده پشت نوبتی متقاضی فرزندخواندگی در تهران خبر داد.
وی با اشاره به مدت زمان پشت نوبت بودن متقاضیان نیز تصریح کرد: مدت زمان انتظار برای کودک نیز بستگی به جنسیت و سن فرزند دارد. در صورتی که این خانواده‌ها خواهان دختر زیر دو سال باشند ممکن است حدود یک سال در نوبت باشند، اما اگر فرزند بزرگتر یا فرزند پسر بخواهند، این مدت زمان کاهش می‌یابد. یکی از دلایل این مساله این است که دخترانی که از سوی قوه قضاییه وارد بهزیستی می‌شوند از تعداد پسران کمتر است.
محسن هاشمی:
در مورد حادثه کودک "گوش بریده" هنوز به قطعیت نرسیده‌ام
محسن هاشمی، رییس شوای اسلامی شهر تهران در خصوص کلیپ منتشر شده در فضای مجازی با عنوان "کودک گوش بریده" گفت که هنوز در مورد روی دادن این حادثه شخصا به قطعیت نرسیده‌ است.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران خبر داد
شناسایی 7000 مبادی تولید پسماند بیمارستانی
عبدلی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با اشاره به اینکه تاکنون 7000 مبادی تولید پسماند بیمارستانی شناسایی شده است، گفت: از این میان تنها 2600 مرکز با شهرداری تهران قرارداد منعقد کرده‌اند.
وی تاکید کرد: محیط زیست در نامه‌ای به شهرداری اعلام کرده است که هیچ بیمارستانی زباله‌های بیمارستانی را عادی و بی‌خطر نمی‌کند. ما برای جمع‌آوری این نوع از زباله‌های ویژه 41 خودروی ویژه اختصاص داده‌ایم و برای هر کیلو از این نوع زباله باید1860 تومان دریافت کنیم. از 7000 مبادی تولید این نوع از زباله تنها 2600 مرکز با ما قرارداد بسته‌اند.
درمراسم امضای تفاهم‌نامه اعطای کمک‌هزینه کاشت حلزون شنوایی عنوان شد
ساخت بخشی از پروتزهای حلزون شنوایی در ایران/ انجام سالانه 1000 عمل کاشت حلزون
محمد فرهادی،‌ رئیس هئیت امنای بنیاد خیریه شنوایی شفابخش از ساخت قسمت بیرونی دستگاه پروتزهای حلزون شنوایی در کشور خبر داد و گفت: بخش بیرونی دستگاه که بخش حساس این کاشت حلزونی است با برنامه‌ها و تکنولوژیهای متعدد انجام شده و امیدواریم تا قسمت درونی این پروتز هم با همت و یاری در ایران ساخته شود.
وی افزود: در زمینه ساخت پروتز های حلزونی در کشور فعالیت کردیم و قسمت بیرونی دستگاه ها که حساستر از قسمتهای دیگر است را با موفقیت ساختیم و امید است تا به همت متخصصین و پزشکان قسمت درونی این دستگاه‌ها هم در ایران ساخته شود چرا که شرکتهای دانش بنیانی هستند که می‌توانند در این زمینه ما را یاری کنند. تاکنون حدود 10000 کاشت حلزون شنوایی در کشور انجام شده است. ایران جزو معدود کشورهایی است که در 20 سال گذشته جز ده کشوری است که کاشت حلزونی انجام داده است.
به گزارش ایسنا، پربازدیدترین اخبار اداره اجتماعی در 24 ساعت گذشته به شرح زیر است:
خودسوزی روبروی شهرداری تهران
تصادف مرگبار در اتوبان تهران ـ کرج
آماده باش پلیس برای محرم / برخورد با بدحجابی در خودروها
هورالعظیم را آتش می‌زنند تا پول برق ندهند
سوختگی 45 درصدی فردی که مقابل شهرداری خودسوزی کرد/بهبودی وی قطعی است
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/84611/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

12 علامت اینکه واقعا باهوش هستید

روان‌شناسی نابرابری

آیا احساسات را به فرزندانمان یاد می دهیم یا ارث می دهیم؟

افسردگی ناشی از تعطیلات چیست؟

9 عادت روزانه‌ای که باید هر چه زودتر ترک کنید

ویژگی‌های چهره که باعث جذاب‌تر دیده شدن افراد می‌شود

اضطراب بیشتر با استفاده بیش از اندازه از اسمارت فون ها

چرا بی دلیل گریه می کنیم؟

آیا افراد تحصیل‌کرده به مشکلات روحی بیشتری دچار می‌شوند؟

شغلی را که واقعا دوست دارید بیابید

راه های رفع کسالت بعد از تعطیلات نوروز

چرا در مورد مسائل مالی، احساسی تصمیم می‌گیریم؟

راهکارهایی برای رهایی از استرس

نکاتی درباره رایج ترین بیماری روانی

افزایش سطح انرژی بدن در آغاز روز با رنگ نارنجی و چند اقدام ساده

علائم افسردگی خفیف

مهارت تفکر انتقادی‌تان را چگونه پرورش دهید؟

اختلال مانیک (دوقطبی) چیست؟

چرا در خواب حرف می‌زنیم؟

چگونه انرژی منفی را از خانه دور کنیم؟

چگونه هورمون استرس را کم کنیم؟

انعطاف پذیری ذهن، به این 4 عامل بستگی دارد!

یادگیری و تقویت حافظه

این نشانه‌های پنهان اضطراب را جدی بگیرید

ناامیدی و بدبینی نشانه ای از اختلالات خلقی است

اگر فرزند وسط هستید این مطلب را حتما بخوانید

وقتی زنان افسرده می شوند

شاید از افسردگی پنهان رنج می‌برید...

چهار روش اشتباه برای جلب توجه

چه کنیم تا بقیه به ما گوش بدهند؟

8 روش اثبات شده برای غلبه بر استرس

چگونه در محل کار روحیه بهتری داشته باشیم؟

چطور با شکست عاطفی مدارا کنیم؟

افسردگی پس از زایمان عامل افت ضریب هوشی نوزاد

چرا گاهی به جای حرف زدن، سکوت می‌کنیم؟

زنگ هشدار تلفن‌های همراه عامل بی‌خوابی

مشکلات روانی در کمین شب‌کارها

احساسات ما چه تأثیری بر بدنمان دارند؟

این سه دیدگاه تان درباره روانشناس‌ها را تغییر دهید

خودشناسی، بدون دانستن فلسفه هم ممکن است

با افراد منفی باف چگونه برخورد کنیم؟

باورهای غلط در مورد اختلالات طیف اوتیسم

بی خوابی کشیدن برای گشت و گذار مجازی

راه های سریع و ساده برای خلاص شدن از استرس

از نشانه‌های عجیب ابتلا به زوال عقل

برای درمان افسردگی چی بخوریم؟

دست و دل تان به کار نمی‌رود؟

در میهمانی ها چطور کمتر خجالت بکشیم؟

چرا از ترسیدن لذت می‌بریم؟

افسردگی خودبخود خوب نمی‌شود