آریا بانو

آخرين مطالب

آبی‌ها مقابل تیم‌های شبیه خود شکست می‌خورند! ورزشي

آبی‌ها مقابل تیم‌های شبیه خود شکست می‌خورند!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - وطن امروز / به نظر می‌رسید استقلال بعد از برد قاطع در تبریز و بازگشت به صدر، مقابل سایپای جوان، بی‌تجربه و رده دوازدهمی بازی آسانی داشته باشد و با یک برد پرگل صدرنشینی‌اش را تحکیم بخشد ولی مقابل سایپا و دروازه‌بان استقلالی‌اش که می‌توانست این فصل دروازه‌بان ذخیره خوبی برای رشید مظاهری باشد، چنان غافلگیر شد که تصورش نمی‌رفت تیمی که توانست داربی از دست رفته را در دقیقه 3+90 مساوی کند، نتواند 90 دقیقه گزندی به دروازه سایپا برساند؛‌ این نخستین شکست این فصل استقلال به عنوان میزبان بود و بعد از باخت هفته دوم به فولاد، دومین شکست استقلال در لیگ بیستم بعد از 10 هفته رقم خورد. جالب آنکه در هر 2 بازی‌ای که استقلال با صفر امتیاز زمین را ترک کرده، حریفان با پرسینگ توانستند بازیسازی آبی‌پوشان از انتهای زمین را مختل کنند؛ همان کاری که شیوه بازی استقلال است!
برای شکست هفته دوم بهانه این بود که هفته‌های نخست است و تیم فکری چندان هماهنگ نیست ـ که البته بهانه‌ای منطقی نبود چون استقلال یک فصل تمام است با این ترکیب بازی می‌کند ـ دلیل اصلی آن شکست و شکست روز شنبه مقابل سایپا فقط این است که مدافعان استقلال در این 2 بازی تحت فشار بودند و به محض اینکه صاحب توپ می‌شدند یکی دو بازیکن فولاد و سایپا بر سر آنها می‌ریختند و توپ را مدافع تحت فشار نمی‌توانست به هافبک‌ها برساند. فولاد با یک ضربه آزاد و یک پنالتی براحتی استقلال را برد و سایپا هم روی توپی که بازیکن استقلال وسط زمین از دست داد و بی‌تفاوتی و سیری بیش از حد و بی‌انگیزگی وریا غفوری، به گل رسید. پرس سایپا بعد از گل تشدید هم شد و تا انتهای بازی اجازه بازیسازی به مدافعان و هافبک‌های استقلال را نداد و استقلال قادر نبود موقعیت گل ایجاد کند و آنچه هم ایجاد شد با درخشش منادی و بی‌دقتی بازیکنان هدر رفت.
فکری بعد از تساوی در داربی و برد بزرگ مقابل تراکتور در تبریز تغییری در ترکیب ایجاد نکرد ولی هم در داربی و هم در تبریز و هم قبل از اینها در سیرجان هم مشخص بود استقلال ضعف‌هایی دارد و چه‌بسا اگر نیمکت‌نشینی عجیب دژاگه و حاج‌صفی، بازی باز تراکتور و پاس گل شجاعی به دیاباته ـ با همان تاکتیک همیشگی پرس مدافعان تیم مقابل از سوی مهاجمان استقلال ـ نبود، نتیجه آن بازی هم آنی نبود که استقلال را سرخوش و سرشار از غرور به مصاف سایپا بفرستد. چه بازی با گل‌گهر، چه پرسپولیس و چه تراکتور خط میانی کم‌تعداد استقلال (هافبک 3 نفره آن هم در لیگ پربرخورد و هافبک‌های جنگنده تیم‌ها!) برای کنترل مرکز زمین به دردسر افتاده بود و تنها جلو افتادن این تیم در بازی‌های قبل و درخشش فوق‌تصور مظاهری موجب شد باخت دوم استقلال 10 هفته دیرتر رقم بخورد.
کادر فنی استقلال بعد از آن 3 بازی به منتقدان و کارشناسان تاخت ولی شکست مقابل سایپا نشان داد استقلال واقعا 2 مشکل اساسی را نتوانسته حل کند؛ 1- بعد از گذشت حدود نیمی از مسابقات همچنان در کنترل بازی بشدت مشکل دارد؛ 2- مقابل تیم‌هایی که تاکتیک‌شان همانند استقلال پرس از جلوی زمین است، فاقد پلن B است یا اگر هم پلنی دارد، فاقد بازیکنانی است که نقشه بعدی را اجرا کنند.
البته وقتی عیوب استقلال گفته می‌شود، شایسته است به یک حسن بزرگ و آینده‌نگرانه آن نیز پرداخته شود. تصمیم فکری برای آوردن فلاح به بازی که برای نخستین‌بار بازی در چنین سطحی را تجربه می‌کرد، شجاعانه بود و چه‌بسا ممکن بود این بازیکن ناشناخته سایپا را هم به دردسر بیندازد و به تنهایی نتیجه را تغییر دهد که البته خب! در این بازی تحقق نیافت ولی تصمیم قابل دفاع و ارزشمندی بود. اصولا رویکرد محمود فکری به جوانان برای آینده این تیم و پرهیز از مخارج میلیاردی برای جذب بازیکن ـ اگر با دقت و طمأنینه بیشتر ادامه یابد ـ موجب ریشه‌کنی دلالی لااقل در این باشگاه و استفاده از محصولات آکادمی و خودکفایی آن می‌شود؛‌ کاری که به نظر می‌رسد باید رقیب استقلال هم با بها دادن به امثال آریا برزگر و سایر جوانان آینده‌ساز فوتبال کشور انجام دهد؛ مهدی عبدی را ببینید!

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/504120/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیا رفتارهای بزرگسالانه کودک خوب است؟

تفسیر چمن در نقاشی کودکان

چگونه درباره اخبار خشونت بار و تلخ با کودکان صحبت کنیم؟

آموزش انجام کار گروهی به کودکان

درک احساسات کودکان چگونه است؟

بهترین راهها برای خواباندن کودکان

مسئولیت ها و وظایف روانشناس کودک و نوجوان چیست؟

روانشناسی کودک چیست و چرا مهم است؟

چرا بچه ها دوست دارند همیشه یک لباس را بپوشند؟

علت بی‌حوصلگی در محیط کار

شوخی‌های آزاردهنده در جاهای مختلف

اختلال سلوک چیست؟ انواع ، علل و درمان آن

راز چپ دست ها در چیست؟

مدیتیشن چیست؟

غـرور کاذب چیست و راهکارهای غلبه بر غرور کاذب کدامند؟

انواع دروغ و چگونگی تشخیص آن

ترس از رانندگی: علل و راهکارهای مقابله با آن

علت استرس روز اسباب کشی چیست و چگونه میتوان این استرس را کاهش داد؟

چگونه خشم خود را هنگام رانندگی کنترل کنیم؟

چگونه محترمانه موضوع گفت‌و‌گو را عوض کنیم؟

روش صحیح برخورد با افراد داغدیده چگونه باید باشد؟

18 درمان طبیعی اضطراب

چگونه می توانیم با مرگ همسر کنار بیاییم؟

گرفتگی زبان به چه دلیل است و درمان آن چیست؟

شناخت درمانی چیست و اصول و تکنیک های آن کدام است؟

درمان افسردگی با گیاهان دارویی

با فشار دادن نقاطی از بدن استرس خود را کاهش دهید

احساس تنفر از خود چیست و چگونه می توان از آن رها شد؟

دوست خوب چه خصوصیاتی دارد ؟

ارتباط بین افسردگی و رانندگی

5 راه برای غلبه بر ترس و رسیدن به موفقیت

با آدم های فضول‌ چگونه برخورد کنیم؟

آیا نصیحت کردن افراد کار درستی است یا خیر؟

هیجانات چه هستند و انواع هیجانات کدامند؟

روانشناسی رنگها

آسیب‌های آلودگی هوا بر سلامت روان چیست و چگونه برطرف می شود؟

خوب صحبت کنید تا همه عاشقتان شوند

تعبیر رنگ ها در خواب از دیدگاه روانشناسی

علت تیک عصبی و راههای درمان تیک عصبی

تک فرزندی چه مشکلاتی برای فرزندمان به همراه دارد؟

زنان شاغل سالم تر و شادترند یا زنان خانه دار

آلودگی هوا باعث افزایش افسردگی و خودکشی می شود

وابستگی کودکان به پدربزرگ و مادربزرگ خوب است یا نه ؟

از لحاظ روانی کودک هستید یا بالغ؟

با کسانی که دروغ می‌گویند چگونه برخورد کنیم؟

روانشناسی اجتماعی چیست؟ تعریف، اصطلاحات کلیدی و مثال ها

چرا برخی وقت ها نمی توانیم از صحبت کردن دست برداریم؟

عادات بدی که پیرتان می کند!

آسیب‌های وابستگی شدید به یک دوست و درمان

چگونه می توان 8 بیماری روانی عجیب را شناسایی کرد؟