آریا بانو

آخرين مطالب

راهکارهایی موثر برای جلوگیری از لوس شدن کودک خانواده

راهکارهایی موثر برای جلوگیری از لوس شدن کودک
  بزرگنمايي:

آریا بانو - کودکت / شاید به ذهنتان خطور نکند، برخی رفتار‌هایتان به‌مرور باعث لوس شدن کودک خواهد شد. در نقش والدین، معلمان و مربیان باید بدانید کجا به نیاز کودک پاسخ دهید و کجا دور خواسته‌های او خط بکشید. متخصصان باور دارند، در یک سال اول زندگی، تمام نیازهای نوزاد باید رفع شود و والدین نگران لوس شدن کودک نباشند. اما اگر به بعضی رفتارهای نادرست کودک توجه و آن‌ها را تشویق کنید، احتمالا در آینده، با مشکل رو‌به‌رو خواهید شد. در این مقاله کودکت، راهکار‌هایی در اختیارتان قرار می‌گیرد که به کمک آن‌ها، بهترین واکنش را نسبت به درخواست‌های کودک از خود نشان دهید.
دلایل لوس شدن کودک و جلوگیری از آن
بغل کردن کودک به محض گریه
کودکان معمولا در سه ماه اول زندگی زیاد گریه می‌کنند. ممکن است با خودتان فکر کنید اگر خیلی سریع سراغ کودک بروید و او را در آغوش بگیرید، در آینده او را بی‌صبر و لوس بار خواهید آورد. دکتر ماریا کنول، متخصص اطفال، معتقد است والدین نباید اجازه دهند کودک در سال‌ اول زندگی‌اش برای مدت طولانی گریه کند. زیرا کودک نیاز به امنیت و توجه دارد و اعتماد اینگونه در او شکل می‌گیرد.
بعد از گذشت سه ماه، چند دقیقه بعد از شروع گریه، صبر کنید تا ببینید کودک آرام خواهد شد یا نه. همانطور که کودک بزرگ‌تر می‌شود، فرصت بیشتری به او دهید تا خودش آرام شود. بعد از نه ماهگی، کودک یاد می‌گیرد که می‌تواند با گریه توجه والدین را جلب کند، بنابراین، به این موضوع توجه کنید که آیا کودک به دنبال جلب توجه است یا واقعا به کمک نیاز دارد.
دادن پستانک به محض گریه
طبق توصیه انجمن اطفال آمریکا، دادن پستانک به کودک خطر سندرم مرگ ناگهانی کودک را کاهش می‌دهد. البته نه به آن معنا که وقتی کودک گریه می‌کند، باید پستانک را در دهانش بگذارید. به عقیده متخصصان، بهتر است قبل از هر اقدامی، ابتدا نیاز واقعی و اولویت کودک را مشخص کنید.
برای مثال، ممکن است گریه کودک ناشی از گرسنگی باشد، زیرا در حال رشد است و بدنش به تغذیه بیشتری نیاز دارد. بنابراین، به جای پستانک، نیاز به شیر مادر دارد. البته از حدود نه ماهگی، نیاز به مکیدن در کودک کاهش می‌یابد، بنابراین، از این سن به بعد، سعی کنید به کودک خودآرام‌سازی را آموزش دهید.
تکان دادن کودک به هدف خواباندن او
سه ماه اول تولد، شاید این کار اشتباه نباشد، زیرا کودک هنوز خودآرام‌سازی را یاد نگرفته است. اما از حدود سه ماهگی به بعد، تکان دادن برای خوابیدن را به‌مرور متوقف کنید. کودک باید کم‌کم تمرین کند خودش به‌تنهایی و بدون هیچ مقدمه‌ای بخوابد و این مهارت را یاد بگیرد. بهتر است قبل از رسیدن به سه ماهگی هم، به کودک فرصت دهید تنها خوابیدن را یاد بگیرد.
بازی کردن با وسایل مورد علاقه
بهتر است از همان ماه‌های اول تولد، وسایل الکترونیکی، تلفن همراه، کلید، جواهرات یا هر وسیله‌ای که فکر می‌کنید ممکن است برای کودک نقش اسباب‌بازی را پیدا کند و به سلامتی او آسیب بزند، از دسترس او دور نگاه دارید.
برای مثال، اگر کودکتان بخواهد کنترل از راه دور در را در دهانش بگذارد، ممکن است در آن لحظه با جدیت به او گوشزد کنید که این کار، به علت وجود باتری در کنترل، خطرناک است اما این رفتاری نادرست است. زیرا کودک از وجود یا نبود باتری در کنترل اطلاعی ندارد و فقط می‌خواهد با آن بازی کند. او می‌خواهد دنیای اطرافش را کشف کند، بنابراین، وسایلی در اختیار او بگذارید که مجاز و امن باشد.
ناخنک زدن به میان‌وعده‌ها
ناخنک زدن به میان‌وعده‌ها تا زمانی خوب است که کودک به خوردن خوراکی‌های سالم مثل میوه بسنده کند. اما اگر میان‌وعده‌ها خوراکی‌های نا‌‌سالمی مثل چیپس و تنقلات هستند، بهتر است آن‌ها را از دسترس کودک دور نگاه دارید. طبیعی است کودک هر چیزی که می‌بیند بخواهد، اما باید توجه کنید، با پاسخ مثبت به درخواست‌های او، باعث لوس شدن کودک نشوید. قبل از اینکه خواسته کودک را رفع کنید، چند ثانیه صبر کنید تا او کمی آرام شود و سپس خواسته‌اش را برآورده کنید. برای رشد مهارت کلامی کودک، می‌توانید هر خوراکی را که در اختیارش می‌گذارید نام ببرید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/502329/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یادگیری و تقویت حافظه

این نشانه‌های پنهان اضطراب را جدی بگیرید

ناامیدی و بدبینی نشانه ای از اختلالات خلقی است

اگر فرزند وسط هستید این مطلب را حتما بخوانید

وقتی زنان افسرده می شوند

شاید از افسردگی پنهان رنج می‌برید...

چهار روش اشتباه برای جلب توجه

چه کنیم تا بقیه به ما گوش بدهند؟

8 روش اثبات شده برای غلبه بر استرس

چگونه در محل کار روحیه بهتری داشته باشیم؟

چطور با شکست عاطفی مدارا کنیم؟

افسردگی پس از زایمان عامل افت ضریب هوشی نوزاد

چرا گاهی به جای حرف زدن، سکوت می‌کنیم؟

زنگ هشدار تلفن‌های همراه عامل بی‌خوابی

مشکلات روانی در کمین شب‌کارها

احساسات ما چه تأثیری بر بدنمان دارند؟

این سه دیدگاه تان درباره روانشناس‌ها را تغییر دهید

خودشناسی، بدون دانستن فلسفه هم ممکن است

با افراد منفی باف چگونه برخورد کنیم؟

باورهای غلط در مورد اختلالات طیف اوتیسم

بی خوابی کشیدن برای گشت و گذار مجازی

راه های سریع و ساده برای خلاص شدن از استرس

از نشانه‌های عجیب ابتلا به زوال عقل

برای درمان افسردگی چی بخوریم؟

دست و دل تان به کار نمی‌رود؟

در میهمانی ها چطور کمتر خجالت بکشیم؟

چرا از ترسیدن لذت می‌بریم؟

افسردگی خودبخود خوب نمی‌شود

ترس از رها‌شدگی

با کسانی که پارانوئید دارند، چه کنیم؟

ضعف حافظه 5 علت شایع بیشتر ندارد

نشانه های جسمی افسردگی را بشناسید

چگونه منتقد درونی خود را ساکت کنیم؟

شما یک درونگرای مضطرب هستید!

6 ویژگی محیط کاری ناسالم

چرا آدم‌های باهوش کمتر می‌توانند شاد باشند؟

دیگر نیازی به سحرخیزی نیست!

نکات کلیدی در هنر عذرخواهی

چیز‌های عجیبی که باعث اضطراب می‌شوند

غم و اندوه با بدن‌تان چه می‌کند؟

یک تمرین ساده و رایگان برای تقویت خلاقیت

چرا گاهی فراموشکار می‌شویم؟

احساس تنهایی از تنها زندگی کردن خطرناک‌تر است

این سرنخ‌های ظریف افسردگی را نادیده نگیرید

مجردها خوشبخت واقعی هستند یا متاهل ها؟ واقعیت کدام است؟

خودکشی در افرادی با این نشانه ها زیاد است

چرا دچار افسردگی صبحگاهی می‌شویم؟

6 مهارت که موفقیت شغلی تان را برای همیشه تضمین می کند!

خانواده پر استرس دارای چه نشانه هایی است؟

عشق از نگاه بچه ها