طرز تهیه خورش فسنجان ملس و جا افتاده مجلسی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / طرز تهیه خورش فسنجان ملس و جا افتاده مجلسی
مواد لازم
گردو پودرشده 7ق غ
گوشت چرخ کرده 200گرم
پیاز 1عدد
ادویه 1/2ق چ
رب انار4ق غ
هل 1/4ق چ اختیار ی
زعفران به دلخواه
گردو را بدون
روغن باحرارت کم 7الی 8دقیقه تفت میدیم بعد یک لیوان آب سرد اضافه میکنیم و حرارت روکم میکنیم تا کم کم
روغن بیاندازه زعفران راضافه میکنیم
گوشت وبا
پیاز رنده شده وادویه ونمک وفلفل قلقلی میکنیم وبدون
روغن تفت میدیم وبه مایه مون اضافه میکنیم
درحین پخت اگه خورشتمون خیلی سفت شد آب سرد بهش اضافه میکنیم بعداز سه
ساعت که خورشت خوب
روغن انداخت رب انار رو اضافه میکنیم
اگه خواستین آب به خورشت اضافه کنید مقدار کمی اضافه کنید که بعد مجبور نشین حرارت روزیادکنید تا آبش کمشه برای سرو کردن
از صفحه ی آشپزی با لذت
-
شنبه ۲۷ دي ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۳:۲۵
-
۲۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/497229/