6 ترفند نگهداری طولانیمدت انواع مواد غذایی
اجتماعي
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / این روزها که کمتر برای خرید بیرون میرویم، بهتر است از مواد غذایی که خریداری می کنیم بهتر نگهداری و استفاده کنیم
سیبزمینی را در فضایی تاریک، خشک و خنک نگهداری کنید و جلوی نور خورشید نگذارید چون باعث سبز و تلخ شدن آن میشود.
پیاز را در فضای خشک مانند آشپزخانه داخل کاغذ، جعبه مقوایی و حتی یک سبد بگذارید و اصلا کنار سیبزمینی نگهداری نکنید؛ پیاز به دلیل داشتن گاز اتیلن میتواند باعث خراب شدن و پوسیدگی سیبزمینیها شود.
بهترین دما برای نگهداری خیار بین 15 تا 20 درجه سانتیگراد یعنی همان فضای اتاق و آشپزخانه است. خیار را جدا از میوههایی که گاز اتیلن زیادی تولید می کند، نگهدارید.
فلفل دلمهای را بدون شست وشو در کیسههای توری و در یخچال بگذارید. فلفلها را کنار کشوی میوهها نگذارید.
بهتر است برنج را در ظروف پلاستیکی دهانه بزرگ نگهداری کنیم. گونیهای برنج را هم باید در مکانی بالاتر از سطح زمین و دور از دسترس جوندگان قرار دهید.
شیر را در ظروف فلزی مانند آهن یا مس نگهداری نکنید. از قرار دادن شیر در معرض نور خورشید اجتناب کنید. مواد لبنی را در سردترین قسمت یخچال نگهداری کنید.
-
سه شنبه ۱۶ دي ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۰:۱۰
-
۲۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/489851/