دسر پارفیت میوه و سس بادام
خانه داري
بزرگنمايي:
بانو نیوز - طرز تهیه: بادام هندی ، خامه ، عسل ، آبلیمو ، آب و اسانس وانیل را داخل مخلوط کن بریزید و خوب بزنید تا یکدست شود ( میتوانید به جای خامه از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید ).
داخل لیوان سرو مقداری گرانولای خرد شده بریزید و روی آن مقداری سس بادام اضافه کنید ( میتوانید به جای گرانولا از تکه های کیک ، ژله ، بیسکوییت خرد شده نیز استفاده کنید ).
روی سس بادام میوه های خرد شده بریزید ، پارفیت را در یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید روی پارفیت را با مقداری خامه یا بستنی تزیین کنید ).
-
سه شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۹:۳۶
-
۳۴۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/46474/