آریا بانو

آخرين مطالب

ازدواج با فرد افسرده روانشناسي

ازدواج با فرد افسرده
  بزرگنمايي:

آریا بانو - حامی هنر زندگی / ازدواج با فرد افسرده می‌تواند زندگی مشترک را با چالش‌های عمیقی مواجه کند. بطور معمول، هرچقدر افسردگی فرد شدیدتر باشد رفتارهای روزمره او مانند عملکرد شغلی و خانوادگی نیز با آسیب بیشتری مواجه خواهد شد و در نتیجه زندگی برای سایر افراد خانواده نیز سخت‌تر می‌شود. اما راه چاره چیست؟ آیا یک فرد افسرده هرگز قادر نخواهد بود که زندگی مشترک موفقی داشته باشد؟ اگر شما هم سوال‌هایی از این قبیل در ذهن خود دارید، در این مطلب به مسائل مهم راجع‌به ازدواج با فرد افسرده پرداخته‌ایم که مطالعه آن می‌تواند برای شما سودمند باشد. اولین قدم این است که راه‌های کمک به فرد افسرده را بیاموزید.
ازدواج با فرد افسرده منجر به طلاق می‌شود؟
برخی از افراد با این سوال مواجه می‌شوند که آیا افسردگی همسر می‌تواند دوام ازدواج را تحت تاثیر قرار دهد به طوری که منجر به طلاق شود؟ متخصصان می‌گویند افسردگی به طور مستقیم منجر به طلاق نمی‌شود. اما اگر تلاشی برای بهبودی فرد صورت نگیرد، این اختلال به پیامدهای ثانویه‌ای می‌انجامد که آن‌ها می‌توانند جدایی نهایی را بوجود بیاورند. برای کسب اطلاع در زمینه افسرده خویی کلیک کنید. 
بهتر است راجع به افسرده خویی هرچقدر می‌توانید آگاهی کسب کنید. فردی که افسرده است به مرور زمان اعتماد به نفس خود را از دست می‌دهد، نسبت به اطرافیان خود گوشه‌گیر می‌شود و تنهایی را به بودن در جمع ترجیح خواهد داد. اگر بگذارید افسردگی شدت پیدا کند مسلماً این علائم به زندگی مشترکتان آسیب خواهند زد و بین شما و همسرتان سردی و فاصله عاطفی ایجاد می‌کنند. این فاصله در بسیاری از موارد به جدایی قطعی و یا طلاق عاطفی منجر خواهد شد.
در حقیقت افسردگی از طریق تاثیر گذاری بر یکسری عوامل به صورت غیر مستقیم به زندگی مشترک آسیب می‌رساند. فرد افسرده ممکن است انگیزه‌ای برای کارهایی نظیر فعالیت شغلی نداشته باشد. بیکاری و مشکلات اقتصادی که در پی این بی‌انگیزگی ایجاد می‌شود کانون خانواده را با چالش‌های زیادی مواجه خواهد کرد. در نتیجه اگر قصد ازدواج با فردی را دارید که سابقه افسردگی دارد باید پیش از این که تصمیم قطعی به ازدواج بگیرید، اطمینان حاصل کنید که افسردگی او تحت کنترل است و او تحت درمان قرار گرفته باشد. بهتر است با راهکارهای افزایش انگیزه در افراد افسرده آشنا شوید و هرچه زودتر آن‌ها را بکار گیرید.
ازدواج با فرد افسرده | موارد مهم
قبل ازدواج با فرد افسرده باید نکاتی را بدانید که به شرح زیر می‌باشند:
1- عملکرد روزانه فرد را بررسی کنید
عملکرد روزانه زندگی فرد نظیر عملکردهای شغلی، تحصیلی و خانوادگی اطلاعات خوبی درباره شدت بیماری فرد مورد نظر به شما خواهد داد. اگر او در چند وقت اخیر دچار مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلف زندگی خود شده و نمی‌تواند کارهایش را به درستی انجام دهد، احتمالا افسردگی او شدت زیادی دارد و حتما نیازمند دریافت خدمات مشاوره روانشناسی است.
2- ازدواج با فرد افسرده | ازدواج درمان افسردگی نیست!
برخی از زوجین فکر می‌کنند ازدواج می‌تواند همه مشکلات آن‌ها را حل کند. در واقع آن‌ها عشق را راه حلی برای تمامی مشکلات می‌دانند. درست است که دریافت حمایت اجتماعی مطلوب از جانب اطرافیان به خصوص از جانب همسر در بهبود شرایط فرد و مشکلات او تاثیر بسزایی دارد اما این در صورتی است که فرد قبل از آن درمان مورد نیاز خود را دریافت کرده باشد در غیر این صورت پس ازدواج و به مرور زمان، زندگی مشترک نیز به محلی برای تشدید اضطراب و افسردگی تبدیل خواهد شد. بهداشت روانی در ازدواج یکی از ملاک‌های اصلی انتخاب همسر بوده که نبود آن را نمی‌توان نادیده گرفت. 
3- مشکلات همراه با افسردگی را نیز در نظر بگیرید
در بسیاری از مواقع مشکل افسردگی تنها مشکل فرد نیست بلکه بیماران افسرده اکثرا از مشکلات دیگری نظیر اختلالات اضطرابی نیز رنج می‌برند. در صورتی که شما تصمیم به ازدواج با چنین فردی می‌گیرید، باید تمامی شرایط و مشکلات پیش رو را با دیدِ باز در نظر بگیرید تا بتوانید درست‌ تصمیم بگیرید. به دست آوردن شناخت کافی در مورد سایر مشکلات فرد مسیر آینده شما را با وضوح بیشتری ترسم خواهد کرد و به شما در انتخاب همسر مناسب کمک بسیاری می‌کند. 
4- اهمیت مشاوره پیش از ازدواج
همه افراد قبل از ازدواج با مراجعه به مشاوره پیش از ازدواج می‌توانند به انتخاب‌های بهتری دست یابند. در صورتی که شما قصد ازدواج با فرد افسرده را دارید، مراجعه به روانشناس اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. روانشناس به شما کمک خواهد کرد تا مشکلات و چالش‌های پیش روی خود را در زندگی با فرد افسرده بیشتر بشناسید و با بررسی مهارت‌های زندگی و مهارت‌های سازگاری، بتوانید در تصمیم خود با قاطعیت بیشتری عمل کنید.
تاثیر خدمات روانشناسی بر ازدواج با فرد افسرده
امروزه بسیاری از افراد و خانواده‌ها ازدواج را درمانی برای افسردگی می‌دانند در حالی که اینطور نیست. مساله ازدواج به تنهایی بسیار پیچیده است و مشکلات خود را دارد که زوجین باید به آن‌ها بپردازند. در این میان افسردگی درمان نشده و نهفته یکی از طرفین می‌تواند مشکلات جدی را برای هر دو ایجاد کند. ازدواج با فرد افسرده ممکن است اما ازدواج نباید تنها با هدف درمان انجام گیرد. توصیه می‌شود که قبل ازدواج، برای درمان افسردگی خود اقدام نمایید تا ازدواج موفقی نیز داشته باشید. 

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/454112/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سخت گیری والدین برای کودکان

آرایش کودکان چه مضراتی دارد و والدین چگونه با آن برخورد کنند؟

چه عواملی سبب می شود کودکان بزهکار شوند؟

سن تنها بیرون رفتن فرزندان

چگونه با 7 عادت ناخوشایند کودک مقابله کنیم؟

شادابی در مدرسه برای رشد دانش‌آموز

با استرس کودکان در مورد شیوع بیماری کرونا چه کنیم؟

کودکان برون گرا چه ویژگیهایی دارد؟

شایع ترین علائم روان‌پریشی در کودکان

نحوه بیان درخواست از والدین به زیباترین شکل ممکن

چگونه می‌توانیم علاقه بیش از حد دانش‌آموز به معلم را مدیریت کنیم؟

کودکان حساس چه ویژگیهایی دارند؟

عوارض وابستگی کودکان به موبایل و تبلت و راههای کاهش آن

علت دندان قروچه کودکان و راههای درمان دندان قروچه

فواید انجام بازیهای کثیف برای کودکان

آثار کمبود محبت روی کودکان

اگر کودک رابطه جنسی والدین را دید!!

فواید بازی با لگو در کودکان

ویژگیهای کودک سالم از نظر روانی

پاسخ والدین دانا به سوالات فرزندانشان

کودک حسود را این گونه تربیت کنید!

12 راه برای رفع بی‌خوابی کودکان

دلایل ایجاد تراجنسی و روش های تشخیص کودک ترنس

چگونه باید با یک کودک سوگوار رفتار کرد؟

لکنت زبان چیست و روش های درمان لکنت زبان کودکان در خانه

بررسی تغییرات فیزیکی و رفتاری کودک 3 ساله

کودک 5 ساله خود را بهتر بشناسید

باید ها و نبایدهای تربیت کودک 9 ساله

بررسی انواع دلبستگی در کودکان و تاثیرات آن بر شخصیت کودکان در بزرگسالی

کودک 10 ساله خود را بهتر بشناسید

تغییرات کودک 12 ساله و نحوه رفتار با آن

تغییرات جسمی و روحی کودک 11 ساله

علت پرتاب اشیا توسط کودک + طرز رفتار با کودک

حس مالکیت در کودکان چیست؟ احترام به حس مالکیت کودک

خود آگاهی چیست؟ راههای تقویت مهارت خود آگاهی در کودکان

دختران از چه موقع میتوانند آرایش کنند؟

چرا خاطرات کودکی را به یاد نمی‌آوریم؟

همدلی با کودکان چه اهمیتی دارد؟ روش هایی برای همدلی با کودکان

علت و راههای پیشگیری از بروز عشق دوران کودکی

اختلالات املانویسی در کودکان را چگونه رفع کنیم؟

علایم و درمان سندرم مسئله با پدر یا ددی ایشو

راههای برای ایجاد حس امنیت در کودکان

کودکان پناهنده: علت مهاجرت و چالش های پیش روی آنها

تحقیر کودکان از نظر احساسی سوء استفاده کننده است

سرشت چیست؟ آشنایی با انواع سرشت کودکان

نشانه های کمبود محبت در کودکان + عوارض کمبود محبت

همه چیز درباره ی اختلالات رفتاری تخریبی یا DBD

کودکان خود را بی عرضه خطاب نکنیم+راههای جلوگیری از بی عرضه خطاب کردن کودک

چگونه قناعت را به فرزند خود بیاموزید

علت ترس یا غریبی کردن در کودکان چیست و چگونه این مشکل را رفع کنیم؟