آریا بانو

انتخاب سرمربی تیم ملی والیبال در گام آخر ورزشي

انتخاب سرمربی تیم ملی والیبال در گام آخر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مهر / فدراسیون والیبال و ولادیمیر آلکنو توافقات اولیه مالی را انجام داده‌اند و مسیر حقوقی عقد قرار داد در حال انجام است تا در فاصله چند ماه مانده به بازیهای المپیک، تکلیف نیمکت تیم ملی مشخص شود.
پس از فسخ قرارداد فدراسیون والیبال با ایگور کولاکوویچ تیم ملی با چالش انتخاب سرمربی برای حضور در المپیک توکیو مواجه شد. بالاخره پس از کش و قوس‌های فراوان و گذشت حدود هشت ماه در نهایت پروسه معرفی سرمربی تیم ملی روزهای پایانی خود را سپری می‌کند.
در پایان سومین نشست کمیته فنی نام دو گزینه به صورت رسمی برای هدایت تیم ملی معرفی شد. «ولادمیر آلکنو» و «دانیل کاستلانی» دو گزینه نهایی بودند که از سوی کمیته فنی تایید شدند. اما طبق صحبت‌های محمود افشار دوست، عضو هیات رئیسه و میلاد تقوی، دبیر کل فدراسیون والیبال در گفتگو با مهر تمام اعضای کمیته فنی با الکنو موافقت کردند تا فدراسیون مذاکرات مالی خود را با این مربی آغاز کند.
فدراسیون والیبال و الکنو توافقات اولیه بر سر مسائل مالی را انجام داده‌اند و در حال حاضر مسیر حقوقی عقد قرارداد مراحل پایانی را طی می‌کند. اگر مشکل خاصی در چند روز آتی رخ ندهد، الکنو به عنوان سرمربی تیم ملی معرفی خواهد شد.
آشنایی بیش‌تر با ولادیمیر آلکنو سرمربی تیم ملی والیبال:
آلکنو مربی پرافتخار با دو مدال در سه المپیک
ولادیمیر رومانوویچ آلکنو (Vladimir Romanovich Alekno) چهارم دسامبر 1966 در پولوتسک ویتبسک به دنیا آمد. مادرش بلاروسی و پدرش اهل لیتوانی بود. هرچند آلکنو فعالیت ورزشی خود را از 10 سالگی شروع کرده است، اما از سال 1980 با حضور در تیم دانشگاه مینسک به صورت رسمی و حرفه‌ای به عنوان یک ورزشکار معرفی شد.
وی از 1984 تا 1987 عضو باشگاه زسکا مسکو بود و پس از آن به عضویت «اسکا مینسک» درآمد و سه سال هم برای این تیم به میدان رفت. آلکنو با زسکا مسکو سه سال مداوم مدال طلای مسابقات قهرمانی شوروی، یک قهرمانی جام اتحاد جماهیر شوروی و دو جام قهرمانی سوپر جام اروپا را بالای سر برد. این بازیکن که در پست مدافع وسط بازی می‌کرد، در سال 1992 وارد ایتالیا شد و پس از چهار سال حضور در سری ب، به فرانسه نقل مکان کرد و برای دو باشگاه «آ. اس. کن» و «تورز وی.بی» به میدان رفت.
آلکنو تجربه بازی در تیم‌های لفسکی صوفیه، ولونتاس آستی و مارکونی اسپولتو را نیز در پرونده کاری خود دارد. مدال طلای جام جهانی 1999، نایب قهرمانی اروپا در سال 1992 و مدال برنز اروپا در سال 1993، چهار مدال نقره و برنز لیگ جهانی (نقره سال‌های 1993 و 1998، برنز سال‌های 1996 و 1997) از جمله افتخارات این بازیکن در دوره حضورش در تیم ملی والیبال روسیه است.
آلکنو از سال 2001 به مربی‌گری روی آورد و در اولین تجربه، با باشگاه «تورز وی. بی» قرارداد بست. قهرمانی در جام حذفی فرانسه، نخستین دستاورد این مربی بود که در سال 2003 به‌دست آمد. سال بعد هم دومین موفقیت خود را با قهرمانی در لیگ پرو آ فرانسه در سال 2004 تکمیل کرد و پس از آن به وطن خود بازگشت تا با تیم دینامو مسکو قراردادی سه ساله امضا کند.
او در سه سال حضور خود در مسکو، موفق به کسب مقام قهرمانی سوپرلیگ والیبال روسیه 2006 و قهرمانی جام حذفی روسیه در سال 2007 شد و سال بعد هدایت تیم ملی والیبال روس‌ها را برای نخستین بار بر عهده گرفت. ولادیمیر تا سال 2008 عملکردی درخشان از خود به جای گذاشت و توانست تیم ملی والیبال روسیه را به مدال نقره جام جهانی و لیگ جهانی 2007 و مدال برنز بازی‌های المپیک 2008 برساند.
وی در سال 2008 هدایت باشگاه والیبال زنیت کازان را بر عهده گرفت و تا سال 2014 پنج قهرمانی سوپرلیگ روسیه را کسب کرد. وی در سال 2010 برای دومین بار هدایت تیم ملی کشورش را به عهده گرفت، در حالی که به عنوان سرمربی زنیت کازان نیز باقی ماند.
مدال طلای جام جهانی و لیگ جهانی 2011 با هدایت او برای روس‌ها به دست آمد و در بازی‌های المپیک 2012 لندن، تیم روسیه به دیدار پایانی راه یافت که با شکست برزیل، قهرمان شد. آلکنو در دیدار برابر برزیل، ترکیب متفاوت و عجیبی را به زمین فرستاد که این موضوع، شگفتی کارشناسان را به همراه داشت.
این مربی سرشناس، در دسامبر 2012 به دلیل مشکلات جسمانی از تیم ملی روسیه جدا شد اما در سال 2015 برای سومین بار هدایت تیم ملی کشورش را بر عهده گرفت و با این تیم، در المپیک 2016 ریو شرکت کرد تا در خصوص هدایت روسیه در بازی‌های المپیک، هت‌تریک کرده باشد. البته این بار فقط موفق به حضور در جمع چهار تیم پایانی شد و مدالی به دست نیاورد، اما کسب همین جایگاه در حضور تیم بزرگی چون لهستان، ارزشمند بود. در المپیک 2016 ریو، تیم‌های برزیل (میزبان)، ایتالیا و آمریکا به ترتیب در جایگاه اول تا سوم ایستادند.
آلکنو در زمان هدایت تیم زنیت کازان، با سعید معروف یکی از بهترین پاسورهای دهه اخیر والیبال جهان همکاری کرد. این مربی همچنین در سال‌های اخیر به دلیل رویارویی تیم ملی روسیه با ایران، شناخت خوبی از ملی‌پوشان کشورمان دارد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/453463/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اضطراب امتحان و مقابله با آن

کودکانی که تنها نمی خوابند

کودکان را با هم مقایسه نکنید

اصول پیشگیری از آزار جنسی کودکان

منشأ پرخاشگری کودکان

مامان من چه جوری دنیا امدم ؟

محبت زیاد کودک را لوس نمی کند

طرز برخورد مناسب با کودکان گستاخ !

کودکان دین زده یا تربیت دینی

خشونت بین فرزندان و وظیفه والدین

راه حل های خوب برای رفتارهای بد بچه ها

تأثیر خشونت های تلویزیونی در کودکان

خجالتی بودن فرزندتان را از نوزادی بشناسید!

کودک من از هیچ کس کمتر نیست !!

تأثیر مثبت موسیقی بر روح و روان کودکان

علت تضاد بین فرزندان و والدین چیست؟

با لجبازی کودکم چگونه برخورد کنم؟

تربیت لذت بخش

برخورد با کودکی که از حمام کردن میترسد

راه های پایه ای افزایش آی کیو کودک

لجاجت و کج خلقی در کودکان: هیجانی ، لجبازی

علائم استرس در کودکان

چگونه کودکی مسئولیت پذیر داشته باشیم؟

بازی کودک با اعداد

بچه ها از چه سنی باید تنها بخوابند؟

دروغگویی کودکان دلایل و راهکارهای مقابله

کم رویی ارثی نیست

9 برخورد اشتباه والدین با کودکان نوپا

تصاویر برهنه و کودکان ما

بچه‌ها از سه سالگی، لحن منطقی را می‌فهمند

پرورش اعتماد به نفس درکودک

کودک و میل جنسی

عوارض و درمان مکیدن انگشت کودک

راه های شناسایی بیش فعالی در کودکان

شناخت کودکان از خود

در مورد گفتاردرمانی چه میدانید؟

اسباب بازی های مناسب کودکان پیش دبستانی

کار کودکان در منزل،درست یا غلط؟

چه عاملی باعث ایجادحسادت فرزندان میشود؟

کودکان را برای روبه رو شدن با حوادث آماده کنیم

با کودک بدزبانم چطور رفتار کنم؟

با کودکم بعد از طلاق چطور رفتار کنم؟

افسون‌شدگان کوچک موبایل

آزمونی برای تشخیص کودکان بیش فعال

وقتی که کودکان مان دعوا می کنند

دلایل داشتن یا نداشتن فرزند دوم !

پاداش و محرومیت را فراموش نکنید

آموزش معذرت خواهی به کودک

افزایش حس مسئولیت پذیری با تقویت وجدان

نقش مادر در سخن آموزی کودک