آموزش تهیه کلم پلوی شیرازی برای 2نفر
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم برای 2نفر
2 پیمانه برنج
1 پیمانه سبزی کلم پلو(تره.ریحان.شوید.ترخون)
150 گرم گوشت چرخی
1 عدد پیاز
1/2 کلم برگ کوچک یا1/2 کلم قمری
1/2 فنجان آبغوره
1 قاشق غذاخوری آرد نخود چی
نمک. فلفل.زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
مراحل
گوشت چرخی رو در ظرف بریزید و پیاز رو رنده ریز کنید و آب پیاز رو بگیرید و به گوشت اضاف کنید و سپس بهش نمک. فلفل.زردچوبه و دارچین رو اضاف کنید و ورز بدید با دست و در نهایت بهش آرد رو اضاف کنید و ورز بدید خوب و به مدت 15 در یخچال استراحت بدید تا مواد منسجم بشن...
در این فاصله کلم رو خورد کنید قدیمی ها از کلم قمری استفاده میکردن به صورت خلالی خورد میکردن ولی من از کلم برگ سفید استفاده میکنم مزه بهتری داره خورد میکنم و کنار میذارم گوشت رو به اندازه کله گنجشک قلقلی میکنم و در ماهیتابه خوب سرخ میکنم (سعی کنید گوشت هارو ریز قلقلی کنید)👌
گوشت هارو که خوب سرخ کردید در همان ماهیتابه کلم هارو سرخ کنید لازم نیست رنگش عوض بشه فقط در حد نرم شدن و یه درجه تغییر رنگ و بهش در آخر تفت خوردن خیلی کم زردچوبه بزنید و در نهایت گوشت هارو به کلم اضاف کنید و مخلوط کنید و آبغوره رو اضاف کنید و کمی در حد پنج دقیقه اجازه بدید تا مواد باهم تفت بخورن..
آب برنج رو بذارید تا جوش بیاد و برنج خیس شده رو بهش اضاف کنید و اجازه بدید تا آماده آبکش شدن بشن و سپس آبکشش کنید و کف قابلمه نون قرار بدید(یا هر ته دیگ مورد نظرتون) و لایه اول رو برنج بریزید لایه بعد هم مواد کلم پلو و سبزی کلم پلو(تره و شوید و ریحان و ترخون)بریزید من از سبزی به صورت خشک استفاده میکنم...و دوباره برنج و مواد و سبزی کلم پلو و این کارو ادامه بدید تا آخر...👌😁
در نهایت به مدت 30 الی40 دقیقه اجازه بدید برنج دم بکشه و در نهایت با مخلوط کردن مواد و برنج غذا رو سرو کنید...البته از واجبات اینکه 👈کلم پلو رو با سالاد شیرازی سرو کنید 😋😍...نوش جان
-
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۸:۴۹
-
۱۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/443936/