غذای اصلی/ ته چین میگو برای کودکان در حال رشد
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - هفت گنج/ چی لازم دارم:
میگو پوست کنده 500 گرم
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
پیاز خلالی شده 2 عدد
سیر رنده شده 3 حبه
گشنیز خرد شده 1/2 پیمانه
فلفل دلمه ای خلالی شده 1 عدد
گرد لیمو عمانی 1 قاشق چای خوری
آب لیمو 1 قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه یا قرمز 1 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
برنج 3 پیمانه
روغن به مقدار لازم
چطور بپزم:
میگو را به مدت 30 دقیقه با 3 پیمانه آب و نصف قاشق چای خوری زردچوبه با حرارت ملایم آبپز کنید. پیاز و سیر را با روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. میگوها را پس از صاف کردن به همراه سبزی به پیاز داغ اضافه کنید و 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. فلفل دلمهای، زردچوبه، گرد لیمو عمانی، آب لیمو، فلفل و مقداری نمک به میگو افزوده و مرتب هم بزنید. وقتی آب میگو کشیده شد، شعله را خاموش کنید. بعد از آبکش کردن برنج، در قابلمهای مناسب (ترجیحا از جنس تفلون) مقداری روغن بریزید و پس از داغ شدن روغن، یک سوم برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید. مایه میگو را روی برنج ریخته و سپس بقیه برنج را روی میگو بریزید و یک ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از پخت و آماده شدن ته چین را مانند کیک در ظرف برگردانید.
نکته
در صورتی که ظرف تفلون در دسترس نبود می توانید مخلوط برنج و میگو را در دیس یا ظرفی کم عمق بکشید.
* این غذا بیش تر در کشورهای عربی و حوزه خلیج فارس طبخ می شود.
-
سه شنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۹:۱۸
-
۲۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/443522/