سوپ بادمجان دودی؛ ابتکار هفته
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - هفت گنج/ چی لازم دارم:
بادمجان دودی …………. 2 عدد
پیاز متوسط ……………. 1 عدد
آرد ……………………….. 1 قاشق غذاخوری
کره ………………………. به مقدار لازم
روغن زیتون ……………. به مقدار لازم
فلفل قرمز ………………. به مقدار دلخواه
نمک ……………………… به مقدار دلخواه
آب ……………………….. به مقدار لازم
چطور بپزم:
بادمجان های دودی را پوست کنده و خرد می کنیم. پیاز را ریز خرد کرده و در ظرف مورد نظر با کمی روغن زیتون خوب تفت می دهیم سپس بادمجان های خرد شده و آرد را اضافه کرده و 2 دقیقه تفت می دهیم. آب داغ و نمک را اضافه کرده و خوب هم می زنیم وقتی شروع به جوشیدن کرد، شعله ی اجاق را کم کرده و اجازه می دهیم که 10 دقیقه به آرامی بپزد سپس سوپ را با بلندر یا گوشتکوب برقی خوب میکس می کنیم. کره را در ظرف دیگری ذوب کرده، سپس از روی شعله برداشته و به مقدار دلخواه فلفل قرمز به آن اضافه کرده و هنگام سرو سوپ، روی سوپ می ریزیم.
-
شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۱:۳۷
-
۱۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/440849/