آریا بانو

آخرين مطالب

مینو محرز: آمار از این بدتر هم می‌شود، سخت‌گیری‌ها را تشدید کنید اجتماعي

مینو محرز: آمار از این بدتر هم می‌شود، سخت‌گیری‌ها را تشدید کنید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خبرآنلاین / امروز، سیاه‌ترین روز کرونایی ایران بود، 415 زندگی بخاطر ابتلا به این بیماری به پایان خود رسیدند. خبر بدتر آن که براساس هشدارهای کارشناسان احتمالا روزهای بدتری هم در راه است.
دلیل اصلی درگیری ایران با این روزهای سیاه، به آنچه در هفته‌های گذشته رخ داد مرتبط است؛ از ابتدایی پاییز روز به روز، هفته به هفته، تعداد مبتلایان به کووید-19 در کشور افزایش پیدا کرد و حالا به نظر می‌رسد، پیامد این افزایش تعداد مبتلایان در آمار روزانه کروناویروس دیده می‌شود.
مینو محرز، عضو ستاد ملی مقابله با کرونا، در این رابطه به خبرآنلاین می‌گوید: «این آمار نتیجه گرفتاری تعداد بیشتری به بیماری است، بعد از 9 ماه کار، تعداد زیادی از بیماران سرپایی می‌شوند، و آن‌هایی که واقعا بدحال هستند بستری می‌شوند. وقتی تعداد بدحال‌ها افزایش پیدا کند، قطعا تعدادی از آن‌ها به آی‌سی‌یو رفته و می‌میرند. 80 درصد با علائم خفیف و بدون علامت مبتلا می‌شوند، 20درصد بدحال هستند که به بیمارستان می‌آیند، 5درصد از این‌ها به آی‌سی‌یو می‌روند و حداقل نصف آن‌ها می‌میرند. در این مدت تعداد بیماران مبتلایانی که دیده‌ام نسبت به قبل نه یک ذره، بلکه به شکل وحشتناکی افزایش پیدا کرده است.»
نگاهی به آمار مبتلایان بیماری کروناویروس در ایران در مهر ماه هم این موضوع را تایید می‌کند، از ابتدایی مهر ماه تاکنون تعداد مبتلایان هفتگی بیماری بیش از 30درصد افزایش پیدا کرده است.

آریا بانو

از سویی در کنار افزایش مبتلایان به نظر می‌رسد که پاندمی در ایران خانوادگی شده است و سالمندان بیشتری به کووید-19 مبتلا شده‌اند، بر اساس آمار وزارت بهداشت 80 درصد فوتی‌های کرونا در ایران از سالمندان هستند.
محرز در این رابطه می‌گوید: «الان بسیاری از مبتلاها افراد سالمند یا درگیر بیماری پیش‌زمینه‌ای هستند. این هم طبیعی است وقتی خانواده‌ها گرفتار یک بیماری می‌شوند، در نتیجه پدربزرگ و مادربزرگ‌ها و دیگر افراد سالمند داخل خانواده هم درگیر می‌شوند. متاسفانه درصد مرگ‌ومیر هم بین این افراد بالاست.»
چندی پیش معاون درمان وزارت بهداشت، اعلام کرده بود که در موارد زیادی افرادی از یک خانواده به طور هم زمان در بیمارستان‌ها بستری می‌شوند و علت این موضوع هم عدم رعایت قرنطینه است.
وضعیت وحشتناک است، حداقل یک هفته تعطیل کنید
البته از ابتدای پاییز تاکنون دولت سعی کرد با اقدامات مختلف مثل بازگشت دوباره تعطیلی‌ها وضعیت را کنترل کند، اما آن طور که آمار نشان می‌دهد، به نظر می‌رسد این اتفاق رخ نداده است.
محرز، عضو ستاد ملی مقابله با کرونا می‌گوید: «من شنیدم که دولت گفته بود همه جا باید برای یک هفته تعطیل باشند، اما دیدم مغازه‌ها در خیابان‌ها باز هستند، شاید قرار است بعدا تعطیلی اجرا شود. بالاخره باید چنین اتفاقی رخ بدهد و مدارس، دانشگاه‌ها، رستوران‌ها، مراکز خرید و ... حداقل برای یک هفته تعطیل شوند تا آمار کمی پایین بیاید، چون وضعیت خیلی وحشتناک است و اصلا در بیمارستان‌ها جا نیست.»
برخی دیگر از اقدامات هم اجرایی قانون‌هایی مبنی بر جریمه افرادی بود که ماسک نمی‌پوشند یا پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، این اقدامی است که از ابتدای شروع پاندمی در بسیاری از کشورها اجرا شد و حالا در مناطقی از ایران هم اجرایی شده است.
در همین رابطه دیروز پلیس خبر داده بود که 6هزار خودرو بخاطر نپوشیدن ماسک جریمه شده‌اند.
محرز می‌گوید: «باید سختگیری کرد، در همه دنیا این کار انجام شده است. در برخی از کشورها حتی با وجود انجام این کار وضع بدتر شده است، اگر فردی ماسک نپوشد باید جریمه شود، بعد هم دولت باید نسبت به اجرای پروتکل‌های بهداشتیش در مناطق مختلف نظارت کند.»
آمار از این هم بدتر می‌شود
خبر بدتر این که به نظر می‌رسد، امروز سیاه‌ترین روز کرونایی ایران نباشد و احتمالا این روند افزایش مرگ‌ومیر تعداد قربانیان و مبتلایان ادامه دارد.

آریا بانو

محرز در این رابطه هشدار می‌دهد: «خدا می‌داند این روند تا کی ادامه کند، اگر تجمع‌ها ادامه پیدا کند، مردم رعایت نکنند و تعطیلی‌ها صورت نگیرد این روند ادامه پیدا می‌کند. اما قطعا شاهد افزایش آمار قربانیان خواهیم بود، چراکه درحال بستری مریض‌های بدحال هستیم، بستری آن‌ها یعنی افزایش تعداد مرگ‌ومیر کرونا در کشور.»
این افزایش تعداد مبتلایان نگرانی‌هایی نسبت به ظرفیت سیستم بهداشتی کشور برای مقابله با کووید-19 به وجود آورده است، چراکه از همین حالا هم بسیاری از بیمارستان‌ها نسبت به پر شدن ظرفیتشان هشدار داده‌اند.
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا می‌گوید: «واقعا ما پزشک‌ها اذیت شده‌ایم، ما جسما خسته نیستیم و به این شرایط عادت داریم. روحا خسته شدیم چون تعداد مریض‌های بدحال و مرگ‌ومیر بیشتر شده است. این شرایط روحی روی جسم هم تاثیر می‌گذارد، پرسنل یکی از یکی از بین رفته‌اند و تعداد کم است.»

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/439377/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

با کودکی که اشتباهش را نمی پذیرد چه کنیم؟

توصیه‌هایی برای قبل از پدر شدن

چهار بازی مهارتی برای کودکان

وابستگی کودک را چگونه درمان کنیم؟

دلبستگی کودکان زیر دو سال را جدی بگیرید!

اگر کودکتان مدام می گوید حوصله ام سر رفت!

تفاوت کابوس و هراس شبانه در کودکان

نیازهای روانشناختی کودکان زیر 7 سال چیست؟

چگونه فرزندمان را به خوب حرف زدن تشویق کنیم؟

تک فرزندی با روان فرزند شما چه کار می کند؟

راهکاری برای درمان کودک خجالتی شما

چرا کودک من زیاد سوال می پرسد؟

دلایل دیر حرف زدن کودک چیست؟

اوتیسم سراغ چه کسانی می‌رود؟

با رعایت این موارد کودک شما در مدرسه موفق تر خواهد بود!

4 اسباب‌بازی مفید برای رشد ذهنی و جسمی کودک

تفاوت های خلقی در کودکان

کشف مهارت و استعدادهای کودکان

دلایل هراس کودکان از مدرسه چیست؟

بازی با کودک نوپا

دانش آموزانی که تکالیفشان را انجام نمی دهند!

مشکلات یادگیری و آموزشی در کودکان

خانواده هایی که می خواهند «ای کیو سان» داشته باشند

مراحل رشد جنسی کودک خود را بشناسید!

رابطه آموزش و بازی را جدی بگیرید

با کودکان حواس پرت چه کنیم؟

بازی مناسب ماههای اول زندگی

قدرت یادگیری دخترها بیشتر است یا پسرها؟

قصه گویی چه تاثیری در زندگی کودک دارد؟

چگونگی پرورش و تربیت کودک خردمند

کابوسهای کودکانه

زمانبندی برای تماشای تلویزیون توسط کودک

وسواس در کودکان

تقویت حافظه کودک از دوران نوزادی

نوازش‌ها، بوسه‌ها و محبت‌ها چه تاثیری در رشد و پرورش کودک دارند؟

مکیدن انگشت در کودکان + راههای درمان

برای اطمینان از سلامت روانی دختران چه می‌توانیم بکنیم؟

علت و درمان تیک عصبی در کودکان

حرف زدن کودکان در خواب + راههای درمان

آیا فعالیت‌های فرزندتان در مدرسه نا امید کننده است؟

مهر و محبت خود به فرزندان‌تان نشان دهید !

درمان جویدن ناخن در کودکان

نشانه های کودکان مبتلا به اوتیسم را بشناسیم!

تفسیر نقاشی های کودکان

یرای تقویت اعتماد به نفس کودک چه کنیم؟

عوارض ناشى از مکیدن انگشت در کودکان

در تعطیلات نوروز چگونه کودک مان را سرگرم کنیم؟

از ترس های کودکان چه می دانید؟

اجازه دهید کودکانتان، کودکی کنند

پرخاشگری در کودکان نوپا