لازانیا با ماکارونی پروانه ای
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم لازانیا با ماکارونی پروانه ای
پیاز1 عدد
پودر سیر2 قاشق مربا خوری
سیر2 حبه
پودر موسیر1 قاشق مربا خوری
گوشت چرخ کرده200 گرم
ماکارونی فرمی (پروانه ای)200 گرم
پنیر پیتزابه مقدار لازم
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذا خوری
آویشن1 قاشق مربا خوری
سس لازانیابه مقدار لازم
فلفل دلمه ای (ریز شده)2-1 عدد
قارچ100 گرم
ذرت (پخته شده)1/2 لیوان
نخود فرنگی1/2 لیوان
طرز تهیه لازانیا با ماکارونی پروانه ای
زمان تهیه 40دقیقه
زمان پخت 30دقیقه
1
ابتدا پیاز و سیر را رنده زده و سیر را با مقداری نمک مخلوط کنید.پیاز را در مقداری کره یا روغن نیمه سرخ کنید و بعد گوشت چرخکرده و فلفل دلمه ای ریز شده را نیز به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید تا گوشت بپزد.شعله را ملایم کرده و رب گوجه فرنگی،سیر رنده شده،پودر سیر،پودر موسیر،آویشن،نمک و فلفل را اضافه کنید.
2
در تابه ای جداگانه مقداری روغن یا کره اضافه کرده و قارچ ریز شده را در آن تفت دهید و در پایان مقدار کمی آبلیمو هم اضافه کنید.نخود فرنگی را با مقداری آب و نمک بپزید و به قارچ اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن ذرت پخته شده را هم اضافه کنید و همه مواد را به مواد گوشتی اضافه کرده و شعله را کمی زیاد کنید تا آب غذا کشیده شود.
3
ماکارونی پروانه ای را داخل آبجوش ریخته و بعد از نیم پز شدن آبکش کنید و اجازه دهید آب اضافی آن کاملا از بین برود.داخل ظرف مناسبی فویل پهن کرده و آن را به خوبی چرب کنید.
4
مقداری ماکارونی داخل ظرف ریخته و رویش را از مواد پر کنید و بعد به میزان لازم سس لازانیا و پنیر پیتزا اضافه کرده و لایه بعدی از ماکارونی را اضافه کنید.
5
این کار را تا پایان انجام داده و در لایه آخر پنیر بریزید.وقتی مواد تمام شد روی ظرف را هم با فویل به خوبی بپوشانید و ظرف را به مدت 30 دقیقه درون فر با درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار دهید ، برای پایان مرحله پخت نیز قسمت بالایی فر را به مدت 5 دقیقه روشن کنید تا پنیرها کمی برشته و طلایی شوند.
سایر نکاتلازانیا با ماکارونی پروانه ای
1)بهتر است بار اول میزان بیشتری فویل استفاده کنید و اضافه آن را روی ظرف برگردانید.
2)در صورت تمایل سس لازانیا را حذف کرده و از مقدار بیشتری پنیر استفاده کنید
3)بهتر است لایه آخر به جای پنیر پیتزا با پنیر چدار پر شود.
اگراز ماکروویواستفاده میکنید به مدت 10 دقیقه از قدرت 80 درصد استفاده کنید و در انتها روی سه پایه قرار دهید و 5 دقیقه گریل کنید تا روی پاستا طلایی شود.
بهتر است در هر لایه بعد از ریختن ماکارونی کمی کره آب شده روی آن بریزید تا خوشمزه تر شود.
سس لازانیا طرز تهیه اش موجود می باشد
-
سه شنبه ۶ آبان ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۹:۲۶
-
۱۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/437759/