آریا بانو

آخرين مطالب

نکته های تهیه پیتزا خانه داري

نکته های تهیه پیتزا
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ما در این مطلب قصد داریم برای شما عزیزان نکات های مهمی پیرامون طرز تهیه پیتزا رستورانی و نکات مهم آن را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت

پیتزا یکی از پر طرفدارترین غذای در بین مردم جهان است با انواع رسپی های
مختلف خیلی از افراد ترجیح می دهند که پیتزا را در منزل درست کنند و شاید خیلی
از افراد نکات و فوت و فن پیتزا را ندانند ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما
عزیزان نکته های تهیه پیتزا را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت
نکته های تهیه پیتزا
1٫هیچ وقت مواد داخل پیتزا رو قبلا تفت ندهید بجز اینکه پیتزای شما گوشت چرخکرده داشته باشه مثل پیتزا قارچ
و گوشت که فقط گوشتش را کمی تفت می دهیم.
2٫همه پیتزاها در طبقه پایین نان کمی روغن و سس گوجه یا گوجه فیله شده که پخته شده باشد را
دارد.
3٫پیتزاها از نظر ضخامت به دو نوع ضخیم و نازک تقسیم می شوند که نوع چیدن مواد هم بستگی به
ضخامت پیتزا دارد .
در پیتزای ضخیم به دلیل ضخامت لازم است که بعد از نان و گوجه از پنیر استفاده کنید تا بقیه
مواد به ان خوب بچسبد ولی در پیتزای نازک مهم نیست.
4٫مواد گوشتی بیشتر در این لایه قرار می گیرند که شامل انواع کالباسها و سوسیسها می تواند باشد.
پپرونی سالامی گوشت زامبون و…

آریا بانو

نکته های تهیه پیتزا
5٫مواد خودرا به ترتیب پخت روی پیتزا بچینید بادمجان کدو گوجه فرنگی ذرت پیاز فلفل سبز قارچ زیتون و ….
موادی هستند که به ترتیب می توانید روی ان بگذارید.
6٫همیشه بعد از این طبقه مقداری روغن روی کل مواد اسپری کنید و در لایه اخر هم که پنیر را
بریزید.
7٫بعد از هرمرحله با کف دو دست مواد را فشار دهید تا پیتزا یک قالب شود.
8٫بعد از مرحله پخت از اویشن یا سبزیهای خوشبو کننده برای روی ان استفاده کنید.
9٫اگر نان دارید حتما روی نان و زیر نان را روغن بزنید .
10٫ایتالیاییها همیشه روی پیتزا را کمی روغن زیتون می ریزند و البته با یک نوشیدنی خاص می خورند.
بیشتر بدانید از نکات مهم پخت پیتزا
خمیر را بیش‌از حد نازک نکنید
خمیر پیتزاهای ترد و نازک عالی هستند اما نازک بودن خمیر هم اندازه دارد. اگر خمیر بیش‌از
حد نازک باشد طبیعتا توانایی نگه‌داشتن سس، پنیر پیتزا و سایر مخلفات را نخواهد داشت.
بنابراین اگر ضخامت خمیر مناسب باشد، طبیعتا برش‌های پیتزای عالی خواهند بود.
نکته: اگربا کمک وردنه خمیر را با ضخامت 2 تا 3 سانتی‌متر باز کنیم، خمیرپیتزای تردی داشته و مواد روی پیتزا هم ریخته نخواهد شد.
روی پیتزا را با مواد زیاد انباشته نکنید
پیتزای پرملات خوب است، ولی این امر همیشه دلیل‌بر خوشمزگی پیتزا نیست.
فراموش نکنید که هرچه مخلفات روی پیتزا بیشتر باشد به زمان پخت بیشتری نیاز است
و ا زطرفی هم ممکن است پیتزا یکنواخت پخته نشود. یعنی خمیر بیش‌از حد پخته و یا بسوزد درحالی‌که‌ مواد روی پیتزا خام باشند.
نکته: یادتان باشد هرچه مواد روی پیتزا بیش‌تر باشد، زمان پخت نیزبیش‌تر خواهد بود.
برای این‌که پیتزای ایده‌آلی را درست کنید، مواد روی آن را به مقدار کم و به‌صورت پراکنده
و یکسان روی سطح خمیر پخش کرده و از پنیرپیتزای خوب و باکیفیت استفاده کنید.
در این‌ صورت پیتزا به‌طور یکنواخت پخته و ظاهر خوبی خواهد داشت.

آریا بانو

نکته های تهیه پیتزا
برخی از مواد روی پیتزا را از قبل بپزید
برخی از مواد نیاز به پخت ندارند و می‌توان آن‌ها را بعد از خردن کردن روی پیتزا ریخت
و داخل فر گذاشت. ولی برخی مواد مانند گوشت نیاز به پختن دارند. درست است که
پیتزا در دمای بالا پخته می‌شود ولی زمان پخت آن برای گوشت کافی نیست. بهتر است
برخی از سبزیجات مانند کلم بروکلی را کمی پخت و سپس روی پیتزا ریخت.
نکته: برای حفظ سلامتی و این‌که در معرض بیماری قرار نگیرید بهتر است قبل از آماده‌کردن پیتزا،
گوشت، سوسیس، مرغ، بیکن و استیک را از قبل کمی بپزید.
سنگ پیتزا و یا سینی فر را خوب گرم کنید
سنگ پیتزا و سینی فر هر دو گزینه‌‌ی خوبی برای پخت پیتزا هستند، بنابراین انتخاب
بین این دو با خود شماست. اما یادتان باشد که در هر دو مورد برای این‌که خمیر ترد شود
و در نهایت پیتزای خوبی تهیه کنید، باید حتما قبل از این‌که پیتزا را داخل فر بگذارید به نکات
ضروری توجه لازم داشته باشید.
اگر نکاتی را که خاطر نشان کردیم فراموش کنید پیتزای خوبی نخواهید داشت.
نکته: برای این‌که خمیر ترد و نازکی داشته باشید باید حتما وسایل مخصوص پخت پیتزا
را از قبل خوب گرم کنید. اگر از سنگ پیتزا استفاده می‌کنید باید حداقل 20 دقیقه در فر
گرم کرده و سپس خمیر را روی آن پهن کنید و داخل فر قرار دهید و اگر از سینی فر استفاده
می‌کنید، می‌توانید سینی را در فر گرم کرده و یا یک لایه نازک روغن مخصوص پخت و پز را روی سطح سینی مالیده و سپس پیتزا را روی سینی و داخل فر قرار دهید.
نکات پخت پیتزا
حرارت فر نباید خیلی کم باشد
حرارت 350 درجه فارنهایت معمولا برای پخت بسیاری از دستورات غذایی مناسب است،
ولی این میزان حرارت برای پخت پیتزا مناسب نیست. اگر درجه حرارت فر خیلی پایین باشد
در نهایت خمیر پیتزای شما خام و فقط مواد رویه پخته خواهد شد. پس بهتر است فر را با دمای مناسب خوب گرم کنید.
نکته: تنظیم دمای خیلی بالا یعنی نزدیک 500 درجه فارنهایت شاید کمی ترسناک به‌نظر برسد،
ولی بهتر است فر را قبل از پخت با این درجه دما گرم کنید. با این میزان حرارت پیتزا سریع پخته شده،
سطح بیرونی خمیر طلایی و ترد و درعین‌حال کاملا مغزپخت خواهد شد.
irangan / مگ

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/435441/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ابطال ممنوعیت واردات خودرو بالای 40 هزار دلار

کیفیت؛ حلقه گمشده صنعت خودروسازی کشور

شورای رقابت، نسخه اقتصاد اسلامی برای صنعت خودرو پیچیده است؟

خرداد تمام شد و خبری از تحویل خودروهای وارداتی نشد/ وزارت صمت نمی‌خواهد پاسخگو باشد؟

قیمت شیشه خودرو هم میلیونی شد

دومینوی رانت خودروهای ممنوعه؟

ایران‌خودرو چگونه مجبور شد پول مشتریان را پس دهد؟

ضرر خودروسازان، نارضایتی خریداران

وزیر صنعت: در حوزه خودرو، مردم از شرایط موجود ناراضی هستند

زیر پوست وارادات خودروی کارکرده با ارز خودتون!

شرایط جدید گمرک برای ورود موقت خودروی سواری به کشور/ تصویب آیین‌نامه واردات کامیون کارکرده

معاوضه نیسان آبی با گوشت قرمز در آفریقا!

بازگشایی سامانه یکپارچه خودرو برای 3 درصد از باقی ماندگان مرحله دوم در شهریور ماه

ضوابط خرید خودرو توسط دستگاه های اجرایی اصلاح شد/ ممنوعیت خرید هرگونه خودرو سواری خارجی توسط ادارات

شرایط جدید واردات خودرو اعلام شد

هفت مهمان خارجی بازار خودرو

شورای رقابت علیرغم دستور رئیسی از مصوبه خود عقب‌نشینی نکرد

چه کسی مسئول قانونی قیمت گذاری خودرو است‌؟/ با تکیه بر آرزوها، نمی‌توان کشور را سر و سامان داد

نمایش مسخره ای به نام واردات خودرو؛ وعده 200 هزار خودرو به مردم ایران دادند و تنها 280 دستگاه وارد کردند!

«نه» شورای رقابت به فرمان رئیسی

ماجرای استعفای اعضای شورای رقابت بعد از دستور رئیسی چیست؟

صنعت خودرو در چنگ دولت

شورای رقابت به جای حمایت از منافع مردم،‌ از گران‌فروشی مونتاژکاران دفاع کرد

توپ واردات خودروهای کارکرده در زمین دولت

رئیس سازمان استاندارد: محموله خودروهای وارداتی را متوقف نکرده‌ایم

خبر مهم برای متقاضیان جایگزینی خودروهای فرسوده

وقتی 207 ثبت نام می‌کنی، اما 206 تحویل می‌گیری!

آغاز طرح فروش فوری تارا اتوماتیک ویژه سامانه یکپارچه ازسوی ایران خودرو (+جدول فروش)

قیمت جدید لاستیک دولتی اعلام شد

ترخیص اولین نمونه های خودروی وارداتی غیر چینی از گمرک (+عکس و مشخصات خودرو)

فعال بازار خودرو: با استانداردهای ما پورشه، بنز و ب‌ام‌و هم رد می‌شوند!

«خودی»ها پشت فرمان واردات؟

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران: تا این لحظه هیچ آیین‌نامه‌ای درمورد واردات خودرو از سوی دولت ارائه نشده است

واردات خودرو پشت‌ چراغ‌قرمز ارز

مجوز «واردات خودرو توسط جانبازان» با تعرفه صفر ابلاغ شد

زمان اجرای مصوبات شورای رقابت درباره قیمت خودروها اعلام شد

تصویب آئین‌نامه واردات خودروهای کارکرده در وزارت صمت

گرانی خودرو در راه است

ورود 20 هزار خودروی وارداتی به گمرک

تولید خودروهای برقی بدون دنده امکان‌پذیر است؟/ شوی تبلیغاتی در حیاط دولت

آئین‌نامه واردات کامیون و اتوبوس کارکرده ابلاغ شد

بیش از 70 هزار خودروی وارداتی ثبت سفارش شد/ تکذیب حذف سامانه یکپارچه

سامانه یکپارچه خودرو باز شد

گول آگهی‌ها و شایعات را نخورید؛ برای واردات، خودروی فرسوده نیاز نیست

قیمت گواهی اسقاط خودرو 30 تا 35 میلیون تومان است

دستورالعمل واردات خودروی کارکرده منتشر شد/ اسامی25 برند مجاز خودرو برای واردات

افزایش 60 درصدی قیمت لوازم خودرو/ 30 درصد لوازم فروشان خودرو تعطیل شدند

سامانه فروش یکپارچه خودرو از 20 شهریور بار دیگر فعال می‌شود

میانگین قیمت خودروهای کارکرده در دنیا 27 هزار دلار است

سوال مهم از دولت درباره گرانی‌های بی‌منطق در بازار لاستیک خودرو