غذای اصلی/ گوجه فرنگی شکم پر خوشمزه تر از دلمه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - اطلاعات / چی لازم دارم:
گوجه فرنگی بزرگ 4 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
ذرت سه چهارم فنجان
پیازچه 2 عدد
لوبیاقرمز پخته 1 فنجان
آرد سوخاری 1 فنجان
آب لیموترش 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر چدار یک چهارم پیمانه
چطور بپزم:
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سر گوجه فرنگیها را بریده و داخل آنها را به شکلی بیرون بیاورید که دیواره گوجه آسیب نبیند و قابل پر کردن باشد. در یک ظرف متوسط، 2 قاشق چایخوری روغن گرم کنید. دانههای لوبیای پخته شده، ذرت و پیازچه خرد شده را اضافه کرده و 3 دقیقه تفت دهید و بعد از تابه خارج کنید. پنیر چدار، پودر سوخاری و آب لیمو را مخلوط کنید و نمک و فلفل را بیفزایید و کنار بگذارید. ظرف پخت را با 1 قاشق چایخوری روغن چرب کنید. گوشت داخل گوجه فرنگی را که قبلا بیرون آورده بودید، با 1 قاشق چایخوری روغن و نمک و فلفل در کف ظرف پخش کنید. داخل گوجه فرنگیها را با مخلوط مواد میانی پر کرده و ترکیب سوخاری و پنیر را در آخرین لایه بریزید. سپس آنها را در ظرف بچینید، روی ظرف را با فویل بپوشانید و گوجهها را در فر قرار دهید و صبر کنید تا برای 10 دقیقه بپزد.
-
دوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۸:۵۴
-
۲۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/427105/