میز اردور/ معجون سیر و روغن زیتون برای سرما نخوردن
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - هفت گنج/ چی لازم دارم:
سیر ……………………………. به مقدار دلخواه
روغن زیتون ………………….. به مقداری که روی سیر را کامل بپوشاند
چه جوری درست میشه:
سیرها را پوست کنده و ریز می کنیم( به وسیله ی چرخ گوشت، چرخ می کنیم و یا به وسیله ی غذاساز، ریز خرد می کنیم ). از ابزار آشپزخانه ی مخصوص له کردن سیر هم می توانیم استفاده کنیم اما اگر مقدار سیر زیاد باشد، کار، سخت می شود. سیرهای ریز شده را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی آن را با روغن زیتون، کاملا می پوشانیم به طوری که سیرها کاملا در روغن زیتون شناور باشد. ظرف سیر و روغن زیتون را در یخچال نگه داری می کنیم.
ماندگاری سیرها در روغن زیتون زیاد است و این معجون به عبارتی سس سیر است و از سیرها می توانیم در تهیه ی انواع خوراک و غذا ها استفاده کنیم بدون این که هر بار نیاز باشد، کار سختِ پوست کندن و خرد کردن سیرها را انجام دهیم.
اگر مقدار زیادی روغن زیتون را روی سیرها بریزیم، می توانیم از روغن زیتون آن نیز در تهیه ی انواع سالاد و پاستا و نان استفاده کنیم که طعم بسیار لذیذ سیر دارد.
می توانیم همین کار را با زنجبیل تازه انجام دهیم، زنجبیل را شسته و پوست بکنیم و ریز کنیم و به همین روش در روغن زیتون نگه داری کنیم.
حتما و حتما به این نکته ی بسیار بسیار مهم توجه می کنیم که هنگام پر کردن ظرف از سیر و روغن زیتون، حداقل یک سوم از سر ظرف خالی بماند، چون به مرور زمان سیرها در روغن زیتون بالا می آید و ممکن است از ظرف سرریز کند.(لطفا دقت کنید که بعدا میزان ریزشدگی یا له شدگی سیر به سلیقه ی مان و سبک استفاده مان در غذا بستگی دارد فقط بهتر است که طوری سیر را ریز کنیم که آب نیاندازد.
به جای روغن زیتون می توانیم از روغن مایع معمولی هم استفاده کنیم ولی این کجا و آن کجا؟!
این روشی است که چند سال است من در فصل سیر تازه، برای نگه داری سیر و البته زنجبیل استفاده می کنیم و از آن رضایت کامل دارم.
-
يکشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۲:۴۸
-
۲۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/426574/