غذای سنتی و محلی آش کشک لاهیجان
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / این آش سنتی لاهیجانه که ماه رمضون ها پخته میشه.برخلاف آش رشته خیلی سبک و زود هضمه.امیدوارم خوشتون بیاد.
مواد لازم آش کشک لاهیجان
گوشت گوسفندی بااستخوان400 گرم
نخود ولوبیا سفید300 گرم
سبزی (آش)400 گرم
برنج نیم دانه1/5 پیمانه
کشک500 گرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سیر داغ ،پیازداغ،نعناداغبه مقدار لازم
طرز تهیه آش کشک لاهیجان
زمان تهیه 30دقیقه
زمان پخت 90دقیقه
1
گوشت،نخود و لوبیا راباکمی زرچوبه و نمک به صورت آبگوشت بار میگذارد تابپزد(نخود و لوبیا را از شب قبل خیس دهید)
2
برنج راشسته و باکمی نمک خیس میدهیم.بعد با آب خودش در یک قابلمه مناسب ریخته و روی اجاق میگذرایم تا پخته شود
3
سبزی آش خورد شده رابه برنج پخته اضافه میکنیم تا بپزد
4
دراین مرحله گوشت پخته را از استخوانهای جدا کرده و کمی له میکنیم و به همراه نخود و لوبیا به آش اضافه میکنیم.گاه گاهی هم میزنیم تا خوب جا بیفتد.
5
پیازداغ ،سیرداغ و نعنا داغ رابه همراه نصفی از کشک به آش اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا خوب جا بیفتد
6
درآخر آش راباکشک و سیر،پیاز داغ و نعنا تزیین میکنیم.
سایر نکات آش کشک لاهیجان
این آش به خاطر وجود کشک نسبت به بقیه آشها رنگ سفید تری دارد.بهتر است که از مخلوط کشک محلی و بازاری استفاده شود تا آش طعم بهتری داشته باشد.
اگر از این دستور استفاده کردید و برایتان مفید بود برای شادی روح مادرم صلواتی بفرستید(هنوزهم طعم آش کشکهاش زیر دندونمه)
-
يکشنبه ۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۱:۴۰
-
۲۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/413184/