شام/ «ازمه بادمجان» با گردو بسیار خوشمزه و مقوی میشه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - مجله تصویر زندگی/ چی لازم دارم:
3 عدد بادمجان متوسط
نصف لیوان ماست (چکیده و یا ماستی که آبش گرفته شده)
2_1 حبه سیر
روغن زیتون
2_1 قطره آبلیمو
1 فنجان قهوه خوری گردوی بو داده درشت خرد شده(داخل ماهیتابه یا فر)
نمک
چطور بپزم:
بادمجان را روی اجاق یا داخل فر کبابی کنید و سپس پوست بادمجان را بکنید و با کمک چنگال تا وقتی که به شکل پوره در بیاد خوب له کنید. سپس روغن زیتون ، آبلیمو ، سیر له شده و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر ماست چکیده و گردو را اضافه کنید و مجدد هم بزنید و داخل یخچال بذارید و سرد سرو کنید. نوش جان .
-
چهارشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۵:۵۵
-
۲۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/403376/