آریا بانو

آخرين مطالب

«سیر داغ» چه جوری درست میشه؟ خانه داري

«سیر داغ» چه جوری درست میشه؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایران کوک / مواد لازم:
زردچوبه 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
سیر 500 گرم
روغن به میزان لازم
اگه شما دوستان عزیز ایران کوک مث من از طرفدارای پر و پا قرص انواع آش و سوپ مث آش ساک، آش اسفناج، آش عدس، آش شلغم و آش رشته باشین، حتماً به مخلفات روی آش یعنی سیر داغ، پیاز داغ و نعنا هم علاقه دارین. در این مطلب می خوام طرز تهیه یه سیر داغ ترد و مجلسی رو بهتون آموزش بدم ولی قبل از اون کمی با خواص اعجاب انگیز این گیاه خارق العاده هم آشنا بشیم. سیر منبعی غنی از فولیک اسید، پتاسیم، منیزیم، کلسیم و آهن هست و در واقع یه کلکسیون کامل از ویتامین ها و مواد ضروری برای بدن ماست. سیر به کاهش فشار خون، درمان عفونت های تنفسی، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش احتمال ابتلا به آلزایمر، پاکسازی کبد، سلامت استخوان ها، ممانعت از پوسیدگی دندان و غیره کمک می کند. خب بریم سراغ درست کردن یه سیر داغ فوق العاده خوش عطر و خوش طعم.
طرز تهیه:
مرحله اول: آماده سازی سیرها
برای درست کردن یک سیر داغ ترد و مجلسی، در ابتدا سعی کنید از سیرهای تازه و مرغوب استفاده کنید. در مرحله اول برای مدتی سیرها را خیس کنید تا راحت تر بتوانید پوست آن ها را جدا کنید. پس از اینکه سیرها را از آب خارج کردید، پوست آن ها را بکنید، سپس قسمت سفت انتهای سیرها را نیز جدا کنید. اگر از سیر کهنه استفاده می کنید که جوانه زده است، در این مرحله جوانه سبز رنگ آن ها را نیز جدا کنید. حالا مجدداً سیر های پوست کنده را بشویید. سپس یک پارچه تمیز نخی را روی پیشخوان آشپزخانه تان پهن کنید و سیرهای شسته شده را روی پارچه قرار دهید تا به خوبی آب آن ها گرفته شود و کاملاً خشک شوند.
مرحله دوم: چرخ کردن سیر
در این مرحله پس از اینکه سیرها به خوبی خشک شدند، به کمک یک چرخ گوشت و یا غذا ساز به خوبی آن ها را چرخ کنید. حالا سیرهای چرخ شده را داخل یک آبکش بریزید تا کاملاً آب اضافی آن ها گرفته شود.
مرحله سوم: سرخ کردن سیر داغ
حالا یک ماهیتابه که گود باشد را روی شعله متوسط گاز بگذارید و اجازه دهید تا ماهیتابه به خوبی گرم شود. سپس به اندازه لازم، در حدی که روغن روی سیرها را بپوشاند، داخل ماهیتابه روغن بریزید و زمان دهید تا روغن داغ شود. پس از اطمینان از داغ شدن روغن، زردچوبه و نمک را به آن اضافه کنید. زردچوبه موجب می شود که سیر داغ طلایی رنگ شود و نمک هم به سیر داغ طعم می دهد.
حالا حرارت گاز را زیاد کنید و سیرهای چرخ شده را داخل روغن داغ بریزید. به کمک یک کفگیر مرتب سیرها را از اطراف ماهیتابه به سمت مرکز آن هدایت کنید و هم بزنید. د رابتدا سیرها به هم چسبیده خواهند بود ولی به مرور که آن ها را سرخ می کنید و سبک می شوند از میزان چسبندگی آن ها کاسته می شود.
خیلی مهم است که در این مرحله سیرها را به طور پیوسته هم بزنید تا به صورت یکنواخت سرخ شوند.
مرحله چهارم: گرفتن روغن اضافی سیر داغ
پس از اینکه سیر داغ ها طلایی شدند، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. سپس سیر داغ را داخل یک آبکش بریزید و زمان دهید تا روغن آن ها گرفته شود. اگر از یک سبد بزرگ استفاده کنید و سیر داغ را در آن پخش کنید بهتر است ، چون سیرها داغ هستند و ممکن است به همدیگر بچسبند. در مرحله بعد سیر داغ را روی یک پارچه نخی تمیز نیز پخش کنید تا هم خنک شوند و هم اینکه روغن آن ها به طور کامل گرفته شود در نتیجه هم ترد می شوند و هم اینکه چربی اضافی آن ها گرفته می شود.
مرحله پنجم: نگه داری سیر داغ
پس از خنک شدن سیر داغ، آن ها را داخل یک ظرف شیشه ای درب دار بریزید و در یخچال نگه داری کنید. اگر خواستید سیر داغ را در فریزر نگه داری کنید باید از ظروف مخصوص و یا کیسه فریزر برای نگه داری سیر داغ استفاده کنید.
نوش جان
نکات کلیدی تهیه سیر داغ
– اندازه مواد اولیه که در دستور سیر داغ آمده است، تقریبی هستند. در صورت تمایل می توانید مقدار مواد اولیه را تغییر دهید.
– برای برش زدن سیرها علاوه بر چرخ گوشت یا غذاساز، اگر دوست داشتید سیرها درشت تر باشند از رنده ریز یا درشت هم می توانید استفاده کنید. هم چنین می توانید سیرها را به صورت نگینی و یا خلالی خرد کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/400159/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علایق و روحیات جنسی - شخصیتی مرد متولد خرداد ماه

افسردگی دوران بلوغ :علائم و درمان آن

7 غذایی که شما را دچار اضطراب می کند

همکارتان اگر این نشانه ها را دارد، از شما متنفر است!!!

10 اقدام برای خلاق‌بودن

پدیده ای پیچیده به نام «سادومازوخیسم»

این گونه همه چیز را به خاطر بسپارید

اهمیت دادن به ظاهر تا کجا نشانه بیماری نیست؟

افسردگی، سقوط به دنیای زیرین و پذیرش مرگ است

با ترس‌های‌تان مواجه شوید؛ راه دیگری در زندگی ندارید!

در چه شرایطی باید به روانشناس مراجعه کنیم؟

استرس و نگرانی؛ بیچاره اعضای بدن تان!

آیا فحش های رکیک باعث تعادل مغزی می شوند؟

اگر انگیزه ای ندارید، بخوانید

ریشه همه اختلاف‌نظرها

این نشانه های می گوید شما افسردگی پنهان دارید!!

خلق و خوی فرزندم تغییر کرده است!

چگونه از شر فکر کردن به او خلاص شوم؟

هنر تعریف کردن و تعریف شنیدن

شکست های عشقی را چطور درمان کنید؟

چرا دروغ نگوییم؟

چرا موفق‌ ترین افراد بیشتر مورد تنفر قرار می‌گیرند؟

آیا می‌توانیم شخصیتمان را تغییر دهیم؟

چگونه با ترس مقابله کنیم؟

با حواس پرتی ام چه کنم!؟

از استرس سبقت بگیرید

تحصیلات، درک و فهم و استعداد را سرکوب می‌کند؟

چطور با نوجوانمان که سیگاری شده، رفتار کنیم؟

کی به سن بلوغ می رسم؟

حالت تدافعی نقش قاتل یک رابطه را ایفا می‌کند! چطور از آن بیرون بیاییم؟

چرا باید به دلمان اعتماد کنیم؟

قانون جاذبه

بالاخره ثابت شد کچل‎ها باهوش‎ترند!

5 روش برای تحت تاثیر قرار دادن دیگران در همان هفته اول کار جدید

روش های غلبه بر ترس

چگونه یک کارمند موفق باشیم؟

راهکارهایی برای همنشینی کمتر با تلگرام

فن بیان‌تان را اینطوری تقویت کنید

مشخص کن چه می‌خواهی، و مهم‌تر از آن چه نمی‌خواهی

روز اول مدرسه

چطور در محل کار دچار خواب آلودگی نشویم؟

استرس روز اول مدرسه را چگونه کنترل کنیم؟

افتخارات زودگذر!

قبل از صدمه خوردن، «نه» بگویید

سر و صدا را تحمل کنید تا روانی نشوید

تیزهوشی مغز با یادگیری یک زبان دیگر

می‌توانید یک روز بدون تلفن‌ همراهتان زندگی کنید؟

تغذیه مناسب راهی برای مبارزه با استرس

حرف هایی که نباید به یک فرد افسرده بزنید

قلب شما هم صبح شنبه را دوست ندارد!