آریا بانو

آخرين مطالب

رحیمی جهان آبادی: 50 درصد از شهروندان یعنی زنان در اصلاح قانون انتخابات نادیده گرفته شده اند اجتماعي

رحیمی جهان آبادی: 50 درصد از شهروندان یعنی زنان در اصلاح قانون انتخابات نادیده گرفته شده اند
  بزرگنمايي:

آریا بانو - یک عضو کمیسیون امنیت مجلس با بیان اینکه زنان در امور فکری از مردان ضعیف تر نیستند با انتقاد از روند اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری گفت: در این اصلاح 50 درصد شهروندان یعنی زنان نادیده گرفته شده اند.

به گزارش ایسنا، جلیل رحیمی جهان‌آبادی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس ضمن تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان امام حسین (ع) گفت:‌ صد روز از عمر مجلس یازدهم، مجلس انقلابی گذشته است. آیا مجلس در رأس امور بود؟ آیا مجلس در انتهای امور بود یا در جریان امور قرار داشت؟ زمانی که اکثریت شما در این مجلس حضور نداشتید گمان می‌کردید که مشکل مجلس و مشکل کشور اصلاح طلبان هستند اما امروز به عینه می‌بینید که مشکل کشور نه اصلاح طلبان هستند و نه اصول‌گرایان بلکه مشکل فرصت‌طلبان و تصمیم‌گیران در سایه هستند.
وی افزود: وزارتخانه‌ها را نه وزرا بلکه مافیاهای پیرامون وزرا اداره می‌کنند. وزارت صنعت، وزارت جهاد، وزارت نیرو و وزارت آموزش و پرورش را ملاحظه کنید. نقش وزیر انتخابی شما در تصمیمات به چه میزان است؟ در این صد روز که شما نماینده مردم بودید قیمت برنج افزایش داشته، ارزش پول ملی کاهش یافته و واردات کالاهای غیرضروری با ارز دولتی انجام شده است. مردم برای فروش سهام عدالت پولی دریافت نمی‌کنند و قیمت تمدید دفترچه‌های بیمه روستایی افزایش پیدا کرده است اما در این خصوص چه اقدامی انجام دادید؟
زمانی که اکثریت شما در این مجلس حضور نداشتید گمان می‌کردید که مشکل مجلس و مشکل کشور اصلاح طلبان هستند اما امروز به عینه می‌بینید که مشکل کشور نه اصلاح طلبان هستند و نه اصول‌گرایان بلکه مشکل فرصت‌طلبان و تصمیم‌گیران در سایه هستند. نماینده مردم تربت جام بیان کرد: چرا متوجه نیستید که در مسیری حرکت می کنیم که نمی تواند مسیری باشد که آرمان مردمی ترین انقلاب خاورمیانه باشد. برای پایداری این نظام بیش از 230 هزار شهید تقدیم شده است اما مسیری که ما طی می کنیم نه مسیری است که مقام معظم رهبری ترسیم فرمودند و نه مسیری است که انقلاب و آرمان انقلاب ترسیم می کند و همچنین نه مسیری که مردم در آن از ما راضی و خشنود باشند.
این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس بیان کرد: به تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا و اقداماتی که انجام می دهد نگاه کنید. دو یا سه هفته محدودیت اعمال می شود و بعد از آن بازگشایی اعلام می کنند. وزیر در این خصوص می گوید و رئیس جمهور هم اعلام می کند هر کس نمی خواهد به مدرسه نرود و یک سال ترک تحصیل کند. آیا این شیوه حکمرانی مطلوب در کشور است؟ حکمرانی مفید و مطلوب یعنی آنکه شما بتوانید برای مردم آسایش، آرامش، رفاه و پیشرفت ایجاد کنید. کشور ما بیش از 150 میلیارد بشکه ذخیره نفتی دارد. سومین دارنده گاز جهان است و خاک آن طلا بوده و صادر می شود ولی مردم هر روز پشت در مجلس آن ضجه می زنند.
وی در دامه با بیان این که «مشکلات عدیده ای را در ادارات و وزارتخانه ها شاهد هستیم» ادعا کرد: آموزش و پرورش با بسته های حمایتی عده ای را به بردگی گرفته است. آنها امنیت شغلی و استخدامی ندارند. از نهضتی ها آزمون غیر استاندارد گرفتند و پس از 10 سال تدریس آنها را خانه نشین کرده اند. آموزش و پرورش با عده ای به نام برون سپاری، حق التدریسی، بسته حمایتی، نهضتی های در آزمون افتاده رفتاری می کند که برده داران در تاریخ انجام نداده اند.
رحیمی جهان آبادی ادامه داد: چرا مجلس خاموش است و هیچ کار کارشناسی را از مجلس یازدهم شاهد نیستیم؟ من اصلاح طلبم اما زمانی که شما آمدید به شما امیدوار بودیم. اکنون هم امید داریم، نگذارید این کشور تسلیم فرصت طلبانی شود و به روزی بیفتد که ما نتوانیم در فضای خیابان ها ضجه مردم را بشنویم و امروز سکوت کنیم.
این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در بخشی دیگر از اظهارات خود به اصلاح قانون انتخابات اشاره کرد و گفت: قانون انتخابات ریاست جمهوری در حال اصلاح است و در آن 50 درصد شهروندان که زنان هستند نادیده گرفته شده اند. باید توجه کرد که کار امروز یدی نیست و کار فکری است. هیچ زنی در امور فکری در جهان از مردان ضعیف تر نیست اما ما زنان را حذف می کنیم. امروز در همین مجلس زنان حضور دارند و هیچ زنی از مردی در مجلس به لحاظ فکری ضعیف تر نیست.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/398717/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افسردگی خودبخود خوب نمی‌شود

ترس از رها‌شدگی

با کسانی که پارانوئید دارند، چه کنیم؟

ضعف حافظه 5 علت شایع بیشتر ندارد

نشانه های جسمی افسردگی را بشناسید

چگونه منتقد درونی خود را ساکت کنیم؟

شما یک درونگرای مضطرب هستید!

6 ویژگی محیط کاری ناسالم

چرا آدم‌های باهوش کمتر می‌توانند شاد باشند؟

دیگر نیازی به سحرخیزی نیست!

نکات کلیدی در هنر عذرخواهی

چیز‌های عجیبی که باعث اضطراب می‌شوند

غم و اندوه با بدن‌تان چه می‌کند؟

یک تمرین ساده و رایگان برای تقویت خلاقیت

چرا گاهی فراموشکار می‌شویم؟

احساس تنهایی از تنها زندگی کردن خطرناک‌تر است

این سرنخ‌های ظریف افسردگی را نادیده نگیرید

مجردها خوشبخت واقعی هستند یا متاهل ها؟ واقعیت کدام است؟

خودکشی در افرادی با این نشانه ها زیاد است

چرا دچار افسردگی صبحگاهی می‌شویم؟

6 مهارت که موفقیت شغلی تان را برای همیشه تضمین می کند!

خانواده پر استرس دارای چه نشانه هایی است؟

عشق از نگاه بچه ها

استرس مزمن و راه‌های غلبه بر آن

چرا دست از دروغ گفتن بر نمی‌داریم؟

روان آزار کیست و اکثراً چه شغلی دارد؟

6 سبک شخصیتی مسافران هواپیما؛ شما کدام یک هستید؟

3 تمرین تنفس برای کاهش اضطراب

استرس روانی با از دست دادن بینایی مرتبط است

گوشه گیری و انزوا طلبی چیست؟

با آدم‌های منفی، چگونه رفتار کنیم؟

روانشناسی رنگ ها: 4 رنگ اصلی چه تاثیری بر شما می گذارند؟

استرس واگیر دارد، چطور آن را نگیریم؟!

عادت‌های مضر برای هوش و حافظه

آیا بدون ازدواج خوشحال‌تریم؟

کشف نوع جدیدی از افسردگی توسط دانشمندان ژاپنی

خشکاندن ریشه های افسردگی با غذای سالم

چرا بی‌دلیل عصبانی می‌شویم؟

چرا دلمان تنگ می‌شود؟

اثرات استرس بر جسم و روح شما

خانواده و بحران های نوجوانی

چرا بداخلاق و حساس می‌شویم؟

افراد مذهبی عمری طولانی تر دارند چرا؟

غصه چاقتان می‌کند یا لاغر؟

افکار وسواسی: یکی از نشانه‌های متداول اضطراب

چرا امروز و فردا می‌کنیم؟

احساس تنهایی چه خطراتی برای سلامتی دارد؟

چگونه با افسردگی بعد از سوگ مقابله کنیم؟

6 قضاوتی که دیگران در نگاه اول درباره ما می کنند

چگونه خلاقیت نهفته‌تان را پدیدار کنید؟