آریا بانو

آخرين مطالب

حاجی بابایی:

ستاد مبارزه با کرونا مسئولیت حفظ سلامت دانش آموزان و فرهنگیان را بر عهده گیرد اجتماعي

ستاد مبارزه با کرونا مسئولیت حفظ سلامت دانش آموزان و فرهنگیان را بر عهده گیرد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - حمیدرضا حاجی بابایی در گفت و گو با ایسنا، با قدردانی از زحمات وزارت آموزش وپرورش برای برنامه ریزی و استفاده از فرصت های مختلف جهت پیشگیری از تعطیلی آموزش علی رغم تعطیلی فیزیکی مدارس گفت: فرهنگیان و اولیای دانش آموزان از سراسر کشور در تماس های تلفنی از ابهامات و بلاتکلیفی درباره نحوه فعالیت مدارس از شنبه 15 شهریور سخن می گویند؛ در وهله اول شاید آموزش های دیجیتالی و مجازی پاسخگوی نیاز همه دانش آموزان نباشد اما سال گذشته بحرانی به سیستم آموزش جهان تحمیل شد که وزارت آموزش و پرورش با برنامه ریزی و تلاش های فرهنگیان توانست پاسخ خوبی در آن وضعیت خاص بدهد. برای سال تحصیلی جدید هم آموزش و پرورش فرصت خوبی برای تدارک برنامه های خود داشته است.
وی تاکید کرد: انتظار می رود وزارت آموزش و پرورش به گونه ای برنامه هایش را برای سال تحصیلی جدید تدوین کرده باشد که ایجاد زمینه برای دسترسی همه دانش آموزان کشور به آموزش وپرورش کارآمد و متعالی منجر به تربیت چند ساحتی و اعتلای عدالت آموزشی با دسترسی یکسان چه از نظر کمی و چه به صورت کیفی شود. در این راستا دو مولفه حیاتی حفظ سلامت دانش آموزان و فرهنگیان و خانواده هایشان و آموزش و پرورش عادلانه و دسترسی همه اقشار در تمام دوره های تحصیلی به آن بسیار مهم بوده و باید تضمین شود.
حاجی بابایی درباره حضور فیزیکی دانش آموزان در مدارس کشور گفت: در این باره مرجع تصمیم گیری ستاد ملی مبارزه با کرونا است که باید ورود جدی داشته و موضع خود را با رعایت تمام جوانب، سلامت دانش آموزان و فرهنگیان و لزوم پیشگیری از وقفه آموزشی به صورت شفاف و روشن اعلام کند، آموزش و پرورش نیز موظف به رعایت نظرات ستاد کرونا است؛ لذا از ستاد مبارزه با کرونای کشور درخواست دارم که با توجه به ابهامات و بلاتکلیفی های موجود و در راستای تعیین تکلیف مردم در اسرع وقت ورودی جدی کرده و حتی در صورت نیاز وضعیت دانش آموزان را به صورت استانی و منطقه ای مشخص کند.
رییس فراکسیون فرهنگیان مجلس ادامه داد: فراکسیون فرهنگیان آمادگی کامل خود را برای پشتیبانی از وزارت آموزش و پرورش در استفاده از تمام ظرفیت های موجود و مورد نیاز آموزش وپرورش در راستای حفظ سلامت دانش آموزان، فرهنگیان و خانواده های آن ها و ایجاد عدالت آموزشی در چارچوب دستورالعمل های ستاد کرونا اعلام می کند.
حاجی بابایی خاطر نشان کرد: طرح موضوع حضور داوطلبانه دانش آموزان نیز تنها در صورتی قابل توجیه است که تمام آموزش ها در مدرسه کاملا به صورت مجازی برای سایر دانش آموزان ارائه شود یعنی همه دانش آموزان کشور بتوانند انتخاب کنند که در صورت حضور نیافتن در مدرسه با آموزش مجازی از هیچ مبحثی جا نمی مانند. البته در عمل این رویکرد به جز مراکز استان ها و شهرستان ها در سایر مناطق کشور به ویژه مناطق دور و محروم قابلیت اجرایی ندارد. با توجه به چنین شرایطی لازم است وزیر آموزش وپرورش برای روشن شدن وضعیت بازگشایی مدارس در اسرع وقت با هماهنگی و حضور رئیس ستاد مبارزه با کرونا برنامه نهایی را اعلام کند.
وی تاکید کرد: با توجه به گستردگی فعالیت های آموزش و پرورش باید ستاد مبارزه با کرونا به صورت واضح و شفاف مسئولیت حفظ سلامت دانش آموزان، فرهنگیان و خانواده ها را بر عهده گیرد. ما در برنامه های آموزش و پرورش و ستاد مبارزه با کرونا هیچ دخالتی نکرده و از تصمیمات معقول پشتیبانی می کنیم اما در عین حال هیچ مسامحه و کوتاهی و سهل انگاری درباره مخاطرات احتمالی برای سلامت دانش آموزان ، فرهنگیان و خانواده ها را نپذیرفته و نسبت به آن کوتاه نخواهیم آمد.
حاجی بابایی در پایان گفت: ما از تمامی پروتکل های دقیق بهداشتی برای حفظ سلامت مردم حمایت کرده و برای اجرایی شدن آنها نهایت مساعدت را داریم و در آینده نیز کمک خواهیم کرد و معتقدیم اگر ستاد مبارزه با کرونا مسئولیت برنامه های آموزش وپرورش را بر عهده گیرد باید به طور کامل از آن حمایت شود با همین نگاه بازگشایی مدارس و حضور فیزیکی دانش آموزان را منوط به مصوبه و اعلام نظر ستاد مبارزه با کرونای کشور می دانیم.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/394252/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چگونه شخص معتبری به نظر برسیم؟

«مه مغزی» و حس مبهم آن چیست؟

جایگزینی داروی گیاهی در درمان افسردگی؛ مردود یا قبول؟

یک ترفند ویژه برای کنترل خشم

افسردگی‌های زنانه را بیش‌تر بشناسیم

کسب و کارم شکست خورد، حالا چه کار کنم؟

دیگران را اینگونه قانع کنید

چرا نمی‌توانیم از صفحه موبایل چشم برداریم؟

کار امروز را به فردا میفکن. یا بیفکن؟!

با این کارها، بدون حرف زدن محبوب شوید

تاثیر باورنکردنی اسم افراد بر سرنوشت و وضعیت روحی آنها

برای داشتن هدف مناسب، این 4 نکته رو رعایت کنید

7 خصوصیت زنان موفق

چگونه از دست افراد مسموم در زندگی خلاص شویم؟

چگونه استرس شدید را کنترل کنیم؟

چرا همیشه در حالت بی حوصلگی و بد اخلاق هستید؟+8 دلیل پزشکی

اوتیسم در چه افرادی خطرناک می‌شود؟

خط قرمزهای روابط دختران و پسران در دوران دانشجویی

راه‌هایی برای افزایش تمرکز در کار کردن از خانه

چطور در شرایط بحران مانند زلزله استرس خود را کاهش دهیم؟

روان شناسی خشم و خشونت

چطور جذاب به نظر بیاییم؟

چگونه با بحران‌‌های مالی در خانواده کنار بیایید؟

4 راه برای تمرکز روی خواسته‌های واقعی‌مان

پیامدهای روانیِ بلوغ زودرس در دختران

افسردگی را با این ترکیب ساده گیاهی درمان کنید

بازی طولانی کامپیوتری نشانه بیماری روانی جدی!

غذاهای ضد استرس که باید به رژیم غذایی تان اضافه کنید

نشانه‌های هوش هیجانی بالا چیست؟

راه‌های متفاوت برای تقویت حافظه

بلوغ زودهنگام دختران با خطر مشکلات روانی مرتبط است

چگونه با یک روز بد کاری کنار بیاییم؟

درمان افسردگی در کودکی زمینه ساز سلامت روان در بزرگسالی

مراقب این اشتباهات در اوایل کار جدیدتان باشید

دلیل ایجاد افسردگی زمستانی را بشناسید

اگر کسی روی اعصابمان راه رفت، چه کنیم؟

استرس چگونه ما را بیمار می‌کند؟

خبر بد قدرت تفکر منطقی را از انسان می‌گیرد

هفت ویژگی‌ افرادی که ذهن قوی دارند

روان‌پریش‌ کیست؟!

اهداف‌تان را با این افراد در میان نگذارید

اضطراب اولین و مهم ترین نشانه بروز آلزایمر

دوزبانه بودن به کودکان مبتلا به اوتیسم کمک می‌کند

استرس، زودتر از آنچه فکر کنید پیرتان میکند!

صداهای مخرب مغز چه هستند؟

با تقاضای دورکاری موافقت می‌کنید یا خیر؟

سرد بودن بینی نشانه استرس است

چگونه شغلی متناسب با شخصیت خود پیدا کنیم؟

چگونه با ترس‌هایمان مبارزه کنیم؟

سه راهکار برای آن‌که بفهمیم طرف مقابل دروغ می‌گوید