آموزش تهیه کشک کدو، غذایی خوشمزه و کم کالری
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / کدو سبز، یک میوه کم نشاسته است . یعنی کربوهیدرات کم و فیبر بالایی دارد. شما را سیر نگاه می دارد و مانع زیاد خوردن🥵 شما می شود. کنترل قند خون و کاهش کلسترول و فشار خون، از دیگر خواص مهم کدو هستش، و اما ،کشک و کدو😋، میشه گفت توی دسته ی بورانی ها قرار میگیره🤔، و اینکه مزه اش خیلی شبیه به کشک و بادمجان خودمونه، با این تفاوت که بخاطر مصرف کمتر روغن و خواص خود کدو، سالم تره،
زمان تهیه 50 دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
5 عدد کدو متوسط رو به کوچک
2 عدد پیاز متوسط
4 عدد گردو(ریز شده یا آسیاب شده)
4 ق غ کشک(بسته به ذائقه قابل تغییر)
1 ق غ زعفران دم کرده
3/4 ق چ پودر سیر
1 پیمانه آب جوش
به میزان لازم:
روغن
نمک
زردچوبه
نعناع خشک(من 4 پینچ استفاده کردم)
مراحل
ابتدا کدو ها رو شسته و پوست میگیریم، سپس به صورت ورقه ورقه از طول برش میزنیم، البته اگه دوست ندارین لایه های کدو توی غذا مشخص باشه، و کاملا میکس دوست دارین ،میتونین، نگینی خرد کنین، ولی من ورقه ای بیشتر دوست دارم،
حالا کدو ها رو در روغن گرم شده ، قرار میدیم و کمی نمک روشون میباشیم، و درب ماهیتابه رو میگذاریم و اجازه میدیم سرخ بشن، بعد طرف دیگه ی کدو ها رو هم سرخ میکنیم،
وقتی سرخ کردن کدو ها تمام شد، پیاز ها رو خلالی، برش میزنیم، و سرخ میکنیم، 1 الی 2 ق غ از پیاز داغ ها رو برای تزیین روی ظرف بر میداریم و سپس حرارت رو کم کرده و نعناع خشک و پودر سیر و زردچوبه رو اضافه میکنیم، یه تفت کوتاه میدیم ، و سپس کشک و گردو رو اضافه میکنیم، باز کمی تفت میدیم، و سپس اب جوش رو اضافه میکنیم، در آخر کدو ها رو داخل کشک میچینیم، و حرارت رو کمی بیشتر میکنیم، و اجازه میدیم آب اضافی کشک و کدو بخار شود، دقایق پایانی و نزدیک به سرو ، زعفران رو اضافه میکنیم،
حالا کشک و کدو رو در ظرف مناسب ،میکشیم، و با پیاز داغ یا نعناع داغ یا کشک و گردو تزیین میکنیم، نوش جان
نکته : حواستون، به مقدار نمک باشه، چرا که کشک هم اضافه میکنید و آب اضافی هم بخار میشه، حتما آخر کار نمک اضافه کنید نه بین کار، نکته: میتونید، به جای سرخ کردن کدو ها ، اونها رو بخار پز هم بکنید، که رژیمی تر بشه، ولی مزه اش با کدو سرخ کرده بهتره
-
سه شنبه ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۴:۴۲
-
۳۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/392654/