آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه حلوای زعفرانی خانه داري

طرز تهیه حلوای زعفرانی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مجله دلگرم / طرز تهیه حلوای زعفرانی
مواد لازم:
آرد گندم 3 پیمانه پر
شکر 2 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
کره 100 گرم
زعفران 1قاشق مربا خوری
آب 1 پیمانه
گلاب 1/4 پیمانه
پودر دانه ی هل در صورت دلخواه
طرز تهیه:
آرد را در یک تابه با دیواره ی نسبتا بلند که روی حرارت گرم شده الک کنید و با قاشق چوبی مرتب و دایم هم بزنید.
اگر تابه قبلاً خوب گرم باشد حدود 15تا 20 دقیقه وقت لازم است که آرد را بدون روغن روی حرارت ملایم تفت دهید.
این کار برای سبک شدن آرد است. اگر از اول روغن را اضافه کنیم هم زدن خیلی سخت میشود.
وقتی بوی آرد بو داده بلند شد و رنگش کرم رنگ شد ،آرد را در آبکشی که توری سیمی ریز هست بریزید و در ظرف دیگری با کمک قاشق الک کنید.
در آخر خواهید دید که گلوله هایی از آرد ته ظرف مانده... آن ها را هم به کمک قاشق پودر کنید و از صافی بگذرانید.
این کار روش من برای به دست آوردن یک آرد یک دست است .چون به تجربه دیدم که وقتی ،روغن را اضافه میکنم ،آرد گلوله میشود... (خواهش میکنم این قسمت الک کردن آرد تفت داده را فاکتور نگیرید تا به یک نتیجه ی متفاوت برسید)
حالا آرد الک شده را به تابه برگردانید.
روغن مایه و کره را اضافه کنیدو خوب هم بزنید. در موقع حلوا پختن مهم ترین کار هم زدن ممتد، روی حرارت خیلی کم هست .حرارت را هرگز خیلی زیاد نکنید وگرنه در چشم به هم زدنی ته میگیرد و میسوزد. حدود 15 تا 20 دقیقه تفت دهید.
اگر دوست دارید رنگ حلوا روشن بشود، 20 دقیقه کافی است .
اگر دوست دارید تیره تر باشد کمی بیشتر حدود 30 تا 35 دقیقه تفت دهید. معمولا در حلوای زعفرانی رنگ حلوا روشن است.
وقتی رنگ آرد خوب طلایی شد شیره را آرام اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
تمام شیره را یک جا اضافه نکنید. بلکه آروم آروم اون رو به خورد حلوا بدهید.
زیر تابه را هم زمان ،با اضافه کردن شیره خاموش کنید. حدود چند دقیقه حلوا را در تابه با همان کفگیر چوبی ،ورز دهید تا ظاهر حلوا بدون ترک شود. یعنی یک دست و صاف.
تا حلوا گرم است آن را در ظرف دلخواه بریزید و با پشت قاشق یا کفگیر رویش را صاف کنید...تزیین کنید و در صورت دلخواه کمی آجیل خام رویش بریزید و نوش جان بفرمایید.
طرز تهیه شهد یا همان شیره ی ساده
برای شهد، طبق مقدار گفته شده در بالا، شکر و آب را داخل ظرفی ریخته هم بزنید بعد روی حرارت بگذارید.
وقتی جوشید گلاب را بریزید و وقتی دوباره 5 دقیقه جوشید زود خاموش کنید.
زعفران را هم که کوبیده و با 3 قاشق آب جوش یا گلاب دم کرده اید به شیره اضافه کنید.(البته میتوانید زعفران را مستقیم به حلوا اضافه کنید.درست همان موقع که شیره را اضافه میکنید. چون گاهی همه ی شیره استفاده نمیشود.)
اگر دوست داشتید میتوانید کمی پودر دانه هل به شهد از اول اضافه کنید .من همیشه هل دم کرده هم به شیره اضافه میکنم.
نکته ی خیلی مهم :من همیشه نیم پیمونه آرد برنج هم اضافه میکنم. به این صورت که ، در 10 دقیقه ی آخر تفت دادن آرد بدون روغن ،(یعنی پیش از الک کردن)آرد برنج رو به تابه اضافه میکنم چرا؟ چون باعث ترد تر و پوکتر شدن حلوا میشه و حلوا رو از حالت خمیری درمیاره.
امیدوارم تجربه ی موفقی برایتان باشد...نوش جان .

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/390262/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سگ رباتیک با قابلیت شعله‌افکنی تا فاصله 10 متری

تصاویری از لحظه فرود آپولو 11 بر سطح ماه در سال 1969

دانشمندان تنها در 150 دقیقه الماس ساختند

میدان مغناطیسی زمین 3.7 میلیارد ساله است

شاعرانه/ چیزی کم از بهشت ندارد هوای تو

داستانک/ انسان های بازنده

بخشی از کتاب/ چون که او گل من است

بعضی از رنج ها‌‌‌‌‌‌‌ را نمیشه حل کرد!

آغاز بازی های انتقامی پرسپولیس و اوسمار

تصویری تازه از پسر فرهاد مجیدی کنار پدر

گزارش رسانه روسی از دوران طلایی سردار آزمون در زنیت

دی‌بروینه حتی از جرارد و لمپارد هم بهتر است!

هشدار بارسا به ژاوی؛ رفتارت را درست کن

توخل در فکر شانس برتری بایرن مقابل رئال به روایت انیمیشن

فوتبالیست‌هایی که قوانین را مجاب به تغییر کردند!

تمرینات انفرادی پادشاه روی تشک

گل برتر هفته 30 لیگ برتر پرتغال

منافی: انتخاب سرمربی پرسپولیس باید به پایان فصل موکول شود

صعود مس رفسنجان به جمع 8 تیم برتر جام حذفی با حذف پیکان

تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد

دو تا کلیه محکم و پرکار، در عین حال ترد و کرانچی!

صفحه مجازی همسر سابق «مهدی قائدی» بسته شد

پخش برنامه «هفت» با اجرای بهروز افخمی از فردا

بازسازی سکانس مشهور ترانه علیدوستی توسط صهبا شرافتی

مهران مدیری با «پدر قهوه» به شبکه خانگی می آید

فروش 9 میلیاردی «مست عشق» در دو روز

این چه سوزشی است که بر جان من پدید آمد؟!

عکسی از بازیگر سریال «جومونگ» پس از سال‌ها

آقای ناخدا ما آدمای بدی نیستیم

این کار را با مدیرتان نکنید!

380 نفر در کمیسیون‌ پزشکی و تعیین درصد جانبازی شرکت کردند

خلاقیت منحصر بفرد نبات استخری با سنگ کاغذ قیچی بازی کردن برای پیچوندن مادرش / عجب بچه تخسیه

ستاره معصومی همسر سابق مهدی قایدی با یک استوری سکوتش را شکست / واقعیت تمام حرف و حدیث ها

آوازخوانی دلنشین منوچهر هادی برای دخترش سوفیا / عجب صدایی هم داره ؛ آقای کارگردان همه فن حریف ها

مادرانگی احساسی و عاشقانه به سبک مستانه مهاجر و دخترش نفس بازغی + ویدیو / خدا حفظتون کنه

آیا می شود داروی تاریخ گذشته و فاسد را مصرف کرد؟

یک بررسی: بیش از نیمی از جمعیت جهان تا سال 2050 در معرض بیماری‌های مالاریا و تب دنگی هستند

مافیای موسیقی در ایران فقط برای موسیقی پاپ هست؟

موسیقی بی‌کلام زیبا و آرامش‌بخش «بهشت» با هنرمندی پیدر بی هلند

موزیک ویدئوی متفاوت از قطعه وطنیِ همایون شجریان

نماهنگ تماشایی آرون افشار بنام «شب رویایی»

واردات خودروی مجانی و خیرات هم تاثیری بر بازار ندارد/ چرا خودروهای چینی در عراق ارزان‌تر از ایران است؟

شورای رقابت: عرضه خودرو در بورس به طور کلی منتفی شد

جزئیات افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروها | افزایش 40 درصدی قیمت کارخانه‌ای

اطلاعیه شورای رقابت درباره واقعی شدن قیمت خودرو/ فرمول افزایش قیمت خودروها اعلام شد

خودرو، طلایه‌دار افزایش قیمت در سال مهار تورم

صعود نوروزی قیمت خودرو

مصوبه افزایش قیمت خودرو وتو شد/ واکنش شورای رقابت به نامه مخبر

قیمت‌گذاری خودرو برعهده شورای رقابت نیست/ وزارت صمت می‌تواند قیمت‌ها را تعدیل کند

ثبت‌نام خودروهای داخلی امشب تمام می‌شود/ برای ویرایش اشتباه نکنید